Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
Jedno viem urcite ze ak bulharsko tak jedine ubytovanie 4 alebo 5 hviezdiciek
Ahojte neviete o niekom kto ide do Bulharska autom 17,7,2016 večer....
Baby ideme do bulharska do Nesebaru hotel FESTA Pa norama ide niekto? má niekto skúsenosti s týmto hotelom? nejaké info privítam .Ideme 2.8. letecky z Ke
Ide niekto do Bulharska autom ,mi ideme sami a hľadáme niekoho na spoločnú cestu...
@poleva A ako je to na pláži ? ktorým smerom od hotela sa dá dostat na peknú pláž? Máme zaplatený výhlad na more tak dúfam že to na recepcii dodržia,ako je to s hudbou po 22 hod? ak možeš napíš. Tak isto ako je to daleko do starého Nessebaru? Dá sa to v pohode v rámci večernej prechádzky? alebo len busom _ ? Že vraj tam chodí nejaký vláčik -neviem presne .....
@popova plaz je mestska ako vyjdete z hotela tak napravo zo zaciatku je dost nečisto tam sa opaluju bulhari ale pojdete kusok dalej a uz je to v pohode ano premava vlacik ale my sme neboli my sme boli v cirkuse a to odporucam jedine co vytknem je hudba na to sa priprav je tam nedaleko disco a hraju do rana ale neviem ci to budete pocut my sme nemali izbu s vyhladom na more kedy idete?
Uz vidim 2.8 idete
dAKUJEM ZA INFO
ahojte, oznamujem ešte par volných terminov do Bulharska.
Apartmán 2+1 volný od 31 jula do 14 augusta
Apartman 2+2 volný od 11.augusta
Apartmán 4+2 volný od 9 augusta
Apartman 2+ 2 volný od 1 do 11 augusta
pozdravujem z Obzoru 🙂
hojte, aj my mame este volny apartman 2+2 od 6.8.2016 v Obzor beach resort.
https://www.youtube.com/watch?v=KFCoQdqbIFIBližšie informácie na email: mamina42@azet.sk
ahojte 🙂 má niekto skúsenosť s dovolenkou v bulharsku v obzore?..ako sa vám tam páčilo?..ideme letecky len sa bojíme že nezoženieme taxík..sme 5-ti ...aké sú ceny taxíkov?....v bulharsku sme boli už 4x len teraz sme si všetko zháňali sami..vie niekto poradiť? 🙂..za vaše komentáre budem veľmi vďačná 🙂
@martinka637 neviem ako v obzore, ale nás 4 stál taxík 15 lv. a to sme šli asi tak 8 km....čiže pohodička. Boli sme na slnečnom 😉
a medzi nesebarom a ravdou alebo v okoli nesebaru nebol nikto z vas? my mame rezerve v apolon apartmans ...
my sme boli v ravde ..bolo tam super!
Dievčatá prosím Vás radu, v 4 hviezd. hotely v BG dostaneme osušky k bazénom a moru, či treba nabaliť ? Na stránke hotela som takuto info nenašla.
Ďakujme moc
Najlepšie ponuky na Bulharsko na www.aztravel.sk a ešte aj možnosť výhry dovolenka na Mallorke 🙂
https://www.facebook.com/aztravel.sk/photos/a.4...
Ahojte dievcence...mate niektora skusenost s hotelom Kotva na Slnecnom? Napiste nieco...prosim...
@jja my sme boli síce v inom hotely, ale mm so staršou dcérou tam šli do aquaparku, priamo v hotely je taký menší, ale dá sa tam vyblázniť. Minulý rok tam bola moja kolegyňa a veľmi chválili.
@martinella1 Dakujem, prave sme si ho kupili na last minute...tak som zvedava...v Bulharsku sme este neboli, ideme skusit🙂
@jja my sme sa v pondelok vrátili, včera letela moja sestra. My sme boli mega spokojní, tak sme jej odporúčali, zatiaľ sa im tam veľmi páči. Slnečné pobrežie je nádherné. Prvá foto je z pláže, druhá z hotela Kotva, kde je ten mini aquapark.
@martinella1 jeeeej my sme boli začiatkom júla a v tomto podniku na pláži sme párkrát obedovali 🙂 hned by som sa tam vrátila
@carrie4 ja tiež, my sme síce boli v inom hotely, ale pochodili sme kade tade po slnečnom, úžasne bolo, že?
@martinella1 aj my sme boli v inom hoteli... boli sme na pirátskej lodi a v nesebare, detom sa veeeeľmi páčilo, to je hlavné... už sa teším o rok... aj ked nám sa trošku viac páčilo v prímorsku
Suhlasim s tym ze slnecne pobrezie je naozaj pekne. My sme tam tiez boli ale este minuly rok a velmi sa nam tam pacilo. Chceli sme ist aj tento rok ale akosi nam to uz nevyda:( Je to asi najlepsia a najlacnejsia destinacia🙂
@janulicka24 no naozaj veľmi pekná destinácia, ale nemyslím, že najlacnejšia, možno nejaké hotely sú lacné, či lacnejšie, ale veľa hotelov na slnečnom sú drahšie.....nás vyšla dovča viac ako Kréta 😉

@zuzulienocka75 15.7. ideme....