icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

lencabu
8. jún 2016

@natanell len letecky letecky , ďakujem

mirka078
10. jún 2016

My 12.7. na Zlaté Piesky, tiež by som rada niekoho nasla kto ma spoločnú cestu autom 🙂

babulka82
21. jún 2016

neviete ako je momentalne v bulharsku more a počasie?

ivetit
27. jún 2016

Ahojte, bol niekto ubytovaný v Triumph Holiday Village v Sveti Vlas? Ďakujem.

natanell
27. jún 2016

@babulka82 to by aj mna zaujimalo,,sufam ze niekto napise☺☺☺

poleva
28. jún 2016

@babulka82 hod do google

cistko
3. júl 2016

Ahojte 😅 najde sa tu niekto co bol v bulharsku v apollon apartmans ? medzi nessebarom a ravdou.... 😅 😅

veronicka12
3. júl 2016

Ahojte nahodou niekto 8.7.z BA letecky do Bg?My letime 2+2.🙂

slecika
4. júl 2016

Hotel Riva v Bulharsku na Slnečnom pobreží,bol tam niekto?

cmuky27
4. júl 2016

Hotel Orios Bg primorsko, nejake osobne skusenosti?

kendall
4. júl 2016

Hotel Evrika Beach Club na Slnečnom pobreží, boli Ste tam niekto?

graziela
4. júl 2016

A hotel Jeravi Primorsko, nebol niekto teraz niekedy alebo sa nechysta?

cruz741
6. júl 2016

Hotel Paradise Beach,Sveti Vlas..Ide niekto v lete,či už bol niekto tohto alebo minulého roku?

sara2830
7. júl 2016

Baby,čo ste už doma,ako vyzerá Slnečné tento rok?Myslím more 🙂

cistko
10. júl 2016

@cistko alebo neboli ste niekto v tej oblasti? nemusi byt konkretne to stredisko 🙂

poleva
10. júl 2016

@cruz741 známi boli a bola tam epidémia / žalúdky / ináč fajn

monnaa
11. júl 2016

Žienky prosím Vás o info, treba do BG pas pre dieťa ??? Zistila som, že synátor už nemá platný, tak či treba narýchlo vybaviť. Ďakujem.

cruz741
11. júl 2016

@monnaa dieťa musí mať platný pas vždy..

ellemell
11. júl 2016

@monnaa Jasné, to utekaj čo najskôr vybaviť. Bez pasu sa veru ďaleko nedostanete 🙂

bg2014
11. júl 2016

@monnaa sorry ale pas pre dieta treba hocikde na nasej zemeguly dolozky uz neexistuju,ani dieta sa uz nezapisuje do pasu rodica 😢

monnaa
12. júl 2016

@cruz741
@ellemell
@bg2014 Ďakujem moc, ja viem že to bola asi blbá otázka, len doteraz sme cestovali na RD vždy mimo EU , tak som sa radšej spýtala 🙂

zuzulienocka75
12. júl 2016

Baby a Aparthotel Poseidon na Slnečnom pobreží? Bol niekto? Ideme bez stravy. Myslíte, že sa dá dáko normálne prestravovať? Aké sú ceny, kto bol už tento rok. My sme naposledy pred dvomi rokmi a AI v hotely nám príliš nechutila.

martinella1
12. júl 2016

@zuzulienocka75 my ideme tiež bez stravy, dá sa tam veľmi dobre najesť za super ceny, určite si vyberiete.

zuzulienocka75
12. júl 2016

Ešte sa chcem spýtať, ale iba tých, ktorí už boli tento rok (alebo sú ešte v BLG na Slnečnom) - ako je to s lehátkami a slnečníkmi? Pozerám webcameru a všetko je to natrepané ich drahými slnečníkmi. Nájdu sa tam vôbec nejaké voľné miesta, či budeme musieť platiť drahé slnečníky s lehátkami? Pred 2 rokmi bolo celkom dosť voľného miesta medzi platenými časťami (aj keď tie boli dosť plné).
http://www.bulgaria-hotels.com/en/sunnybeach_we...

zuzulienocka75
12. júl 2016

@martinella1 A kedy ste boli naposledy? Údajne šli toho roku ceny zase dosť hore.

martinella1
12. júl 2016

@zuzulienocka75 Práve tam je moja kamarátka s rodinou, vravela, že sa vedia najesť lacnejšie ako u nás. Denné menu za 3 lv.

zuzulienocka75
12. júl 2016

@martinella1 No, to si ma teda naozaj potešila 🙂, už som začínala stresovať, že sme si mali radšej dať AI, že ktovie, koľko tam minieme na stravu a ja teda variť ISTO nebudem.
Hlavne, že je to zaručená info od niekoho, kto je tam práve teraz (a nie, že tam bol pred niekoľkými rokmi). Veľké díky!!! 🙂
Ak budeš vedieť nejakú zaujímavosť, prosím, daj vedieť aj do fóra! Budem ti veľmi vďačná!

martinella1
12. júl 2016

@zuzulienocka75 tak som rada, že aspoň takto ti môžem pomôcť, ja tiež pevne verím, že to tak bude, no kamarátka vravela, že sa toho vôbec nemusím obávať....

zuzulienocka75
12. júl 2016

@martinella1 V ktorom termíne idete?

adrianazs
12. júl 2016

dobry vecer vsetkym konecne som nasla aj o bulharsku nieco poprosim vas bol niekto v hotely lotos v kitten zajtra ideme rano z ke letecky na 15 dni toho roku dovolenka na poslednu chvylu a tento hotel bol volny ako je tam a sluzby hotela ubytko vdaka za kazde info pekny vecer