Dovolenka v Chorvátsku 2013 s malými deťmi
Ahojte, po dlhšom čase by sme chceli ísť v lete 2 rodiny s 3 malými deťmi (6, 3 a 2 r) na dovolenku do Chorvátska. Radi by sme išli autom a bývať by sme chceli na private, teda v súkromí a blízko piesočnatej pláže. Nereálne? Radi privítame všetky vaše postrehy, skúsenosti, tipy na zaujímavé destinácie a aj info o dobrej cene za takúto dovolenku. Po istom čase na materskej človek stráca reálnu predstavu, koľko na dovču našetriť. ďakujeme 🙂
@amatas takze mame 6 deti : 1,5r.,2,5r.,5r., 6r.,7r.,8r., tolko co sa tyka deti a nemusi to byt uplne najlacnejsie len aby sme boli blizko pri mori nieco pri plazi a ak by tam bol aj bazen uplne fantasticke 😉 a termin by sme sli posledny julovy a prvy augustovy tyzden
@mrnousjana tak sa púšťam do hľadania, večer pošlem IP 🙂
@amatas super ttesim sa 😉
Ahojte, chcem sa opýtať- v júli cestujeme autom do Vodíc so 7r. synom - apartmany Martinovic. Má niekto s nimi skúsenosti? Ubytko vyzerá super, parking pri dome, bazén, dobrá cena...Rezervovala som to priamo cez majiteľku, bola veľmi milá.... Ale predsa len by pomohla nejaká referencia 😉
ahojte,
nemate nejaky kontakt na ubytko na ostrove krk-baska?
amatas dobrý deň,
ja by som sa chcela opýtať na ubytovanie pre 5dospelých 3detí /1,5r,5r,7r/ 3spálne alebo 2spálne a obývačka .
Najradšej by som išla na makarsku, tučepi alebo ponuknite mi niečo aj cenovo výhodne aj blízko pláži. dátum 20.7. až 27.7. nemusí byť strava a doprava vlastna.
Ďakujem pekne Andrea
@amatas
dobrý deň,
ja by som sa chcela opýtať na ubytovanie pre 5dospelých 3detí /1,5r,5r,7r/ 3spálne alebo 2spálne a obývačka .
Najradšej by som išla na makarsku, tučepi alebo ponuknite mi niečo aj cenovo výhodne aj blízko pláži. dátum 20.7. až 27.7. nemusí byť strava a doprava je vlastná.
Ďakujem pekne Andrea
Ahojte prosim Vas poradte nejake ubytovanie pre 2 dospelych a 2 rocne dieta( bez naroku na lozko) najlepsie nejaky apartman v blizkosti plaze s pozvolnym vstupom do mora.
@kaja73 Ahoj, Potocnica ma velmi zaujala. Ake je more? Myslis, ze je to vhodne miesto pre 1,5 a 3 rocne dieta?
Dakujem!
@martina833 pieskova mini plazicka vhodna urcite je...plaz je sice fakt mala pieskova...je to taka zatoka s pieskovym dnom a cistou vodou,vyhladom na sire more a vo vode je dlho piesok..cca 50m po kolena a potom este aj 100m po pas dospelemu cloveku....len treba vediet, ze na plaz vedie vela schodov...kocik je trochu problem tam nosit na plaz..ale tam ho ani nik nenosi dolu..kazdy sa vykupe a odchadza s detmi hore a potom sa ide zas dolu.....nik to nezostava cely den..je to tam take aktivne stale....
Ahojte, poradíte mi? Ešte sme v Chorvátsku neboli, no chceli by sme tento rok na pár dní ísť s deťmi. Poradíte mi nejakú peknú oblasť? Alebo nejaké lacné ubytovanie? Deti majú 4 a 5 rokov, doprava vlastná, môže byť aj bez stravy 🙂 dakujem
Dajte tipy na buduci rok, nieco vacsie (myslim destinacia). Aby tam bolo dostatok restauracii, obchod, detske ihrisko, plaz s pozvolnym vstupom vhodna pre deti 2 a 4 roky kamienky alebo piesok. Boli sme v crikvenici, makarskej, primoštene,rogoznici, zatone, tak tieto destinacie vynecháme. Chceme ubyt. v sukromi, nejaky apartman...blizko k moru a nie daleko od centra (no nemusi byt priamo v centre) max. 800-1000m. A prosím nič čo je nižšie ako makarska. 🙂
Ahojte, poproím tipy na chorvátsko. zacinam hladat na buduci rok. Ale piste prosim konkretne ubytovanie kdekolvek v chorvatsku. dve podmienky sú, aby sa hned z domu dalo vyjst na plaz, pripadne len cez chodnik alebo cesticku prejst. Jednoducho priamo na plazi a aby to bolo max 10-15 min do centra mesta, t.j. max 1km.
@lucica Ahoj mas uz nieco vybrane?
Ja mam predstavu na zaciatok Chorvatska mozno Pag, Crikvenica.
Len mam predstavu taku aby boli na plazi stromy(aby na nas neprazilo berieme dcerku so sebou)piesocnata plaz, alebo teda aspon pristup do mora nie hned strmi pad do mora.
Citam, ze piesocnate plaze su preplnene.
Je toho vela na vyber a neviem kde by nam to vyhovovalo najviac a hlavne co sa tyka ubytka predstava za noc max do 20e- na osobu. Nechceme apartmany ani hotel. Potrebujem kuchynku na varenie kvoli malej.
@alenky na Pagu nie su moc plaze so stromami... boli sme priamo v meste Pag, Cista plaza, Svaty Duch, Zrce, vsade sme brali stan
Ahojte zienky aj ja Vas chcem poprosit o dáky typ na dovolenku v Chorvatsku,niekde v Crikevnici,alebo niekde severnejsie aby tam bola pieskova plaz a ubytko blizko pri plazi nieco pre rodinu s detmi,poprosim dake typy
Ahojte dievčatá, ideme v lete na dovolenku do chorvátka, ak by ste poznali niekoho kto by chcel predať 2 mýtne jednotky na osobné autá prosím ozvite sa mi. Mail: sekerakova.viktoria@gmail.com
Máte skúsenosti s týmto ubytovaním http://www.hrvatska.sk/pula/andy-apartment/ ? Alebo aspoň s touto stránkou. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, kupim enc krabicku surne, BA, BB alebo PN. Potrebujem mat ju do nedele. Pripadne ak by ste niekto boli ochotny pozicat od nedele na dva tyzdne? dakujem Katka
Ahojte nejake odporucania na ubytovanie na crese.. 8 ludi 4 dospeli 4 deti 11.7.- 21.7. Zn. Rozumna cena (800€max.) Dakujem

@mrnousjana oki, napíš mi ešte presne koľko je detičiek a koľko majú rokov, ja sa ozvem neskôr večer alebo zajtra, dík 🙂