icon

Dovolenka v Chorvátsku 2013 s malými deťmi

elisa1980
6. jan 2013

Ahojte, po dlhšom čase by sme chceli ísť v lete 2 rodiny s 3 malými deťmi (6, 3 a 2 r) na dovolenku do Chorvátska. Radi by sme išli autom a bývať by sme chceli na private, teda v súkromí a blízko piesočnatej pláže. Nereálne? Radi privítame všetky vaše postrehy, skúsenosti, tipy na zaujímavé destinácie a aj info o dobrej cene za takúto dovolenku. Po istom čase na materskej človek stráca reálnu predstavu, koľko na dovču našetriť. ďakujeme 🙂

Strana
z9
amatas
13. mar 2015

@mrnousjana oki, napíš mi ešte presne koľko je detičiek a koľko majú rokov, ja sa ozvem neskôr večer alebo zajtra, dík 🙂

mrnousjana
14. mar 2015

@amatas takze mame 6 deti : 1,5r.,2,5r.,5r., 6r.,7r.,8r., tolko co sa tyka deti a nemusi to byt uplne najlacnejsie len aby sme boli blizko pri mori nieco pri plazi a ak by tam bol aj bazen uplne fantasticke 😉 a termin by sme sli posledny julovy a prvy augustovy tyzden

amatas
15. mar 2015

@mrnousjana tak sa púšťam do hľadania, večer pošlem IP 🙂

mrnousjana
15. mar 2015

@amatas super ttesim sa 😉

eva.macko
24. mar 2015

Ahojte, chcem sa opýtať- v júli cestujeme autom do Vodíc so 7r. synom - apartmany Martinovic. Má niekto s nimi skúsenosti? Ubytko vyzerá super, parking pri dome, bazén, dobrá cena...Rezervovala som to priamo cez majiteľku, bola veľmi milá.... Ale predsa len by pomohla nejaká referencia 😉

erika_a12
23. máj 2015

@luci_99 ahoj prosim ťa máš ešte kontakt na to ubytovanie na makarskej z roku 2013?

tatiana75
26. máj 2015

ahojte,
nemate nejaky kontakt na ubytko na ostrove krk-baska?

ak14
9. jún 2015

amatas dobrý deň,
ja by som sa chcela opýtať na ubytovanie pre 5dospelých 3detí /1,5r,5r,7r/ 3spálne alebo 2spálne a obývačka .
Najradšej by som išla na makarsku, tučepi alebo ponuknite mi niečo aj cenovo výhodne aj blízko pláži. dátum 20.7. až 27.7. nemusí byť strava a doprava vlastna.
Ďakujem pekne Andrea

ak14
9. jún 2015

@amatas
dobrý deň,

ja by som sa chcela opýtať na ubytovanie pre 5dospelých 3detí /1,5r,5r,7r/ 3spálne alebo 2spálne a obývačka .
Najradšej by som išla na makarsku, tučepi alebo ponuknite mi niečo aj cenovo výhodne aj blízko pláži. dátum 20.7. až 27.7. nemusí byť strava a doprava je vlastná.
Ďakujem pekne Andrea

ivka1163
11. jún 2015

Ahojte prosim Vas poradte nejake ubytovanie pre 2 dospelych a 2 rocne dieta( bez naroku na lozko) najlepsie nejaky apartman v blizkosti plaze s pozvolnym vstupom do mora.

martina833
3. júl 2015

@kaja73 Ahoj, Potocnica ma velmi zaujala. Ake je more? Myslis, ze je to vhodne miesto pre 1,5 a 3 rocne dieta?
Dakujem!

kaja73
4. júl 2015

@martina833 pieskova mini plazicka vhodna urcite je...plaz je sice fakt mala pieskova...je to taka zatoka s pieskovym dnom a cistou vodou,vyhladom na sire more a vo vode je dlho piesok..cca 50m po kolena a potom este aj 100m po pas dospelemu cloveku....len treba vediet, ze na plaz vedie vela schodov...kocik je trochu problem tam nosit na plaz..ale tam ho ani nik nenosi dolu..kazdy sa vykupe a odchadza s detmi hore a potom sa ide zas dolu.....nik to nezostava cely den..je to tam take aktivne stale....

henrieta16
5. júl 2015

Ahojte, poradíte mi? Ešte sme v Chorvátsku neboli, no chceli by sme tento rok na pár dní ísť s deťmi. Poradíte mi nejakú peknú oblasť? Alebo nejaké lacné ubytovanie? Deti majú 4 a 5 rokov, doprava vlastná, môže byť aj bez stravy 🙂 dakujem

jujka7
1. aug 2015

@nattaly8 ahoj chcela by som sa ta spytat aka je plaz pred Vesperou,ideme na tento hotel a chceli by sme si uzit aj more,mame 5 rocneho syna.Dakujem

lucica
4. aug 2015

Dajte tipy na buduci rok, nieco vacsie (myslim destinacia). Aby tam bolo dostatok restauracii, obchod, detske ihrisko, plaz s pozvolnym vstupom vhodna pre deti 2 a 4 roky kamienky alebo piesok. Boli sme v crikvenici, makarskej, primoštene,rogoznici, zatone, tak tieto destinacie vynecháme. Chceme ubyt. v sukromi, nejaky apartman...blizko k moru a nie daleko od centra (no nemusi byt priamo v centre) max. 800-1000m. A prosím nič čo je nižšie ako makarska. 🙂

lucica
19. sep 2015

Ahojte, poproím tipy na chorvátsko. zacinam hladat na buduci rok. Ale piste prosim konkretne ubytovanie kdekolvek v chorvatsku. dve podmienky sú, aby sa hned z domu dalo vyjst na plaz, pripadne len cez chodnik alebo cesticku prejst. Jednoducho priamo na plazi a aby to bolo max 10-15 min do centra mesta, t.j. max 1km.

alenky
20. apr 2016

@lucica Ahoj mas uz nieco vybrane?

Ja mam predstavu na zaciatok Chorvatska mozno Pag, Crikvenica.
Len mam predstavu taku aby boli na plazi stromy(aby na nas neprazilo berieme dcerku so sebou)piesocnata plaz, alebo teda aspon pristup do mora nie hned strmi pad do mora.
Citam, ze piesocnate plaze su preplnene.
Je toho vela na vyber a neviem kde by nam to vyhovovalo najviac a hlavne co sa tyka ubytka predstava za noc max do 20e- na osobu. Nechceme apartmany ani hotel. Potrebujem kuchynku na varenie kvoli malej.

martina833
20. apr 2016

@alenky na Pagu nie su moc plaze so stromami... boli sme priamo v meste Pag, Cista plaza, Svaty Duch, Zrce, vsade sme brali stan

karkana
20. apr 2016

@alenky v Crikvenici sú všade stromy chládok,parky pri pláži,,,,pláže všade pozvolný vstup, my len tam chodíme,na kamienkovú pláž,,,je tam aj piesková,,,,,,,,,,,,,platená, od 5večer zadarmo,,

anett20
20. apr 2016

Ahojte zienky aj ja Vas chcem poprosit o dáky typ na dovolenku v Chorvatsku,niekde v Crikevnici,alebo niekde severnejsie aby tam bola pieskova plaz a ubytko blizko pri plazi nieco pre rodinu s detmi,poprosim dake typy

vikca6666
12. jún 2016

Ahojte dievčatá, ideme v lete na dovolenku do chorvátka, ak by ste poznali niekoho kto by chcel predať 2 mýtne jednotky na osobné autá prosím ozvite sa mi. Mail: sekerakova.viktoria@gmail.com

babatko37
23. jún 2016

Máte skúsenosti s týmto ubytovaním http://www.hrvatska.sk/pula/andy-apartment/ ? Alebo aspoň s touto stránkou. Ďakujem za odpoveď.

kaata_
10. aug 2016

Ahojte, kupim enc krabicku surne, BA, BB alebo PN. Potrebujem mat ju do nedele. Pripadne ak by ste niekto boli ochotny pozicat od nedele na dva tyzdne? dakujem Katka

tinka00
19. apr 2018

@kaja73 DObry den, kde ste boli prosim ubytovany pri tej jemnej pieskovej plazicke? Ako sa volal apartman? Dakujem pekne 🙂

kaja73
19. apr 2018

@tinka00 aparmany Odorcic..ale asi budu plny..maju stalu klientelu..tak ako aj nas..a rok dopredu si 90% ludi rezervuje pri odchode domov apartman uz na buduci rok.

feuer
23. jún 2018

Ahojte nejake odporucania na ubytovanie na crese.. 8 ludi 4 dospeli 4 deti 11.7.- 21.7. Zn. Rozumna cena (800€max.) Dakujem

angie2255
11. apr 2024

@kaja73 este vas tu najdem?😊 zaujima ma ta cesta na Pag kedze mi ukazuje google maps 750 km. Rada by som sa poradila aj ohladom cesty a trasy😊 dakujeem

Strana
z9