Dovolenka v Chorvátsku - 2018
Ahojte! 10 rokov hodíme do Talianska na dovolenku, ale tento rok by sme chceli vyskúšať Chorvátsko. Kto by vedel poradiť voľajaké dobré ubytovanie, čo už máte vyskúšané s deťmi?
Samozrejme žiadne skaly a betón, ale štrk alebo piesok s pozvoľným vstupom, a cena tak max 650 € na týždeň.
Od pláže max. 200-300 metrov.
Za Vaše rady vopred ďakujem!
@8291 vies citala som strasne vela recenzii a nazorov na cele chorvatsko. Takze clovek si nevyberie idealnu dovolenku. My sme investovali naschval viac do ubytka, a mame aj bazen, kedze mame jedno mensie dieta, ktore este nebolo prioro a neviem ci donho vobec vlezie. Kebyze idem sama s muzom, tak vyhladavam historicke zakutia ale kedze ideme dve rodiny prevazne s pubertiakmi viem presne ako to bude vyzerat.
@martinhorvath to je dobre ci nie?Vobec sa v tom nevyznam..dik za info..
Dobry, viete mi prosim niekto napisat aj presne nazvy apartmanu, kde ste v brele boli? Aby to bolo blizko plaze a bez tych schodov, ktore sa vsade spominaju? Dakujem pekne
Zabudla som napisat, ze ideme 2 dospeli a dve deti (2, 5r)
Zdravim, nemá niekto záujem o dovolenku v Chorvátsku, ostrov Pag...Holiday Resort Mandrice.Pre štyri osoby , bungalov 15 m. od mora.... máme to rezervované ale bohužiaľ tam nemôžeme ísť...
@foru ahoj 😀 už máš vybratu dovolenku?
ked aj selce su krasne pri crikvenici. boli sme minuly rok s detmi.
@katarina644 v selciach sme boli v pavilóny sláven polpenzia nám sa vedeli páčilo ,aj pre deti atrakcií my sa na poslednú chvíľu rozhodujeme čo nám ponúknu v cestovke,Selce alebo Crikvenica
Baby poradte nejake pekne miestecko v chorvatsku alebo taliansku max.800km.Mame dve deti tak hlavne vhodnu plaz nie s velkymi kamenmi.dakujem
nemate pocit, ze tento rok je to chorvatsko neskutocne drahe?
@keira je - treba vediet kam chodit😉 hlavne nevyhladavat najlacnejsie, najblizsie a masovky - my chceme tohto roku dat limone sul garda, benatky, lodou do grecka, v grecku loutraki s korinthom a nafplio a cestou spat ostrov lefkada- dedinka vasili a po pevnine pargu. Skus si vyhladat obrazky a uvidis, ze sceneriou je to takisto krasne, len ina kultura + mozno jazykova bariera, ale to nas nikdy nezastavilo...
ak uz chorvatsko, tak urcite ostrov, mimo hl. sezony, na nom mensiu dedinku a robit si vylety po okoli. V znamejsich destinaciach sa treba pripravit na tony ludi a zárobku chtivých domacich. Ceny su vysoke a rastu kazdym rokom.
Teraz sme sa vratili z Krku, obec Baska. Bolo by to idealne miesto na dovolenku s detmi, ale je to velmi vyhladavane a uz minuly pondelok nebolo kde o 11 deku rozlozit na plazi ktora je dlha hadam kilometer. Sestra bola v meste Krk a tam ze bolo malo ludi, Punat vyzeral byt tiez dost plny. Ludia odporucaju aj Malinsku, ale tu nepoznam. Chceli sme ist na Cres, ale Krk sa nam zdal s pohladu deti lepsi. S ostatnych ostrovov urcite Hvar, Brac a dobre ohlasy mam na Pag(okrem Zrce 🙂 )

@pininka jeeemine do Crikvenice idete? Za mňa najhoršia chorvátska destinácia. Ja kebyže nepoznám Chorvátsko a prvy krat idem rovno do Crikvenice, tak poviem, že nikdy viac. Za mňa pláže absolútne nevhodné pre malé detičky, buď betón, alebo balvany. Kamienková pláž len ojedinele a tá je nonstop reservovaná alebo uplne preplnená. Áno je aj piesková, ktorá je umelo vytvorená, čiže je aj spoplatnená, no ale priamo v mori pri brehu tej pláže kotví nenormálne veľa vodných skútrov, takže pláž pre detičky=samá ropa. Toľko skútrov po kope ako v Crikvenici som v Chorvátsku nikde nevidela. Promenáda popri mori takmer žiadna. Neni kam sa ísť prejsť, žiadne pekné historické, namestie, terasy,veľká slabota,