icon

Dovolenka v Chorvátsku - 2018

bettyb
1. dec 2017

Ahojte! 10 rokov hodíme do Talianska na dovolenku, ale tento rok by sme chceli vyskúšať Chorvátsko. Kto by vedel poradiť voľajaké dobré ubytovanie, čo už máte vyskúšané s deťmi?
Samozrejme žiadne skaly a betón, ale štrk alebo piesok s pozvoľným vstupom, a cena tak max 650 € na týždeň.
Od pláže max. 200-300 metrov.
Za Vaše rady vopred ďakujem!

8291
12. máj 2018

@pininka jeeemine do Crikvenice idete? Za mňa najhoršia chorvátska destinácia. Ja kebyže nepoznám Chorvátsko a prvy krat idem rovno do Crikvenice, tak poviem, že nikdy viac. Za mňa pláže absolútne nevhodné pre malé detičky, buď betón, alebo balvany. Kamienková pláž len ojedinele a tá je nonstop reservovaná alebo uplne preplnená. Áno je aj piesková, ktorá je umelo vytvorená, čiže je aj spoplatnená, no ale priamo v mori pri brehu tej pláže kotví nenormálne veľa vodných skútrov, takže pláž pre detičky=samá ropa. Toľko skútrov po kope ako v Crikvenici som v Chorvátsku nikde nevidela. Promenáda popri mori takmer žiadna. Neni kam sa ísť prejsť, žiadne pekné historické, namestie, terasy,veľká slabota,

pininka
12. máj 2018

@8291 vies citala som strasne vela recenzii a nazorov na cele chorvatsko. Takze clovek si nevyberie idealnu dovolenku. My sme investovali naschval viac do ubytka, a mame aj bazen, kedze mame jedno mensie dieta, ktore este nebolo prioro a neviem ci donho vobec vlezie. Kebyze idem sama s muzom, tak vyhladavam historicke zakutia ale kedze ideme dve rodiny prevazne s pubertiakmi viem presne ako to bude vyzerat.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
mariamayi
31. máj 2018

@martinhorvath to je dobre ci nie?Vobec sa v tom nevyznam..dik za info..

foru
3. jún 2018

Dobry, viete mi prosim niekto napisat aj presne nazvy apartmanu, kde ste v brele boli? Aby to bolo blizko plaze a bez tych schodov, ktore sa vsade spominaju? Dakujem pekne

foru
3. jún 2018

Zabudla som napisat, ze ideme 2 dospeli a dve deti (2, 5r)

zuzana1391979
24. jún 2018

Zdravim, nemá niekto záujem o dovolenku v Chorvátsku, ostrov Pag...Holiday Resort Mandrice.Pre štyri osoby , bungalov 15 m. od mora.... máme to rezervované ale bohužiaľ tam nemôžeme ísť...

zuzana1391979
25. jún 2018

@foru ahoj 😀 už máš vybratu dovolenku?

mechurik
25. jún 2018

@8291 teraz sme druhy raz z crikvenici dosli a je tam prekrasne.
to naozaj netusim v akej stoke ste boli ale ja som bola pri dvoch nadhernych kanienkovych plazach a pecka

karkana
25. jún 2018

@mechurik aj my tam znovu ideme naozaj je tam krásne

karkana
25. jún 2018

@lubiss no však v Crikvenica je 4 km pláži väčšinou kamienky pozvoľný vstup zadarmo,len piesková je spoplatnená ,my hlavne kvôli plazam sa vraciame

8291
25. jún 2018

@mechurik no tak pre mňa Crikvenica je chvostom Chorvátska, za nou je už len Pula a Medulin si myslím. My chodíme do Chorvátska 2-3x do roka a do Crikvenice sa určite nevrátime. Nám sa tam naozaj nepáčilo,

katarina644
25. jún 2018

ked aj selce su krasne pri crikvenici. boli sme minuly rok s detmi.

zara0201
25. jún 2018

@mechurik Súhlas. Dva roky (dve celé sezóny) som tam robila delegátku.

karkana
25. jún 2018

@katarina644 v selciach sme boli v pavilóny sláven polpenzia nám sa vedeli páčilo ,aj pre deti atrakcií my sa na poslednú chvíľu rozhodujeme čo nám ponúknu v cestovke,Selce alebo Crikvenica

babulka82
26. jún 2018

Baby poradte nejake pekne miestecko v chorvatsku alebo taliansku max.800km.Mame dve deti tak hlavne vhodnu plaz nie s velkymi kamenmi.dakujem

keira
28. jún 2018

nemate pocit, ze tento rok je to chorvatsko neskutocne drahe?

laki
28. jún 2018

@keira každým rokom ceny stúpajú, vedia, že slovač príde, tak zarábajú, ako sa dá

keira
28. jún 2018

@laki hroza, najhorsie na tom, ze mne sa lubi najviac iba tam 🙂

vevesh
28. jún 2018

@keira ano, ceny mimo sezonu sli o 10-20% hore ako minuly rok v sezone, mm sa vratil pres par dnami totalne sklamany- financne sa uz chorvatsko neoplati, radsej ine juznejsie krajiny ako grecko, taliansko, spanielsko a mas to dokonca aj lacnejsie...

keira
28. jún 2018

@vevesh len tam nie je taka pekna sceneria :(

vevesh
28. jún 2018

@keira je - treba vediet kam chodit😉 hlavne nevyhladavat najlacnejsie, najblizsie a masovky - my chceme tohto roku dat limone sul garda, benatky, lodou do grecka, v grecku loutraki s korinthom a nafplio a cestou spat ostrov lefkada- dedinka vasili a po pevnine pargu. Skus si vyhladat obrazky a uvidis, ze sceneriou je to takisto krasne, len ina kultura + mozno jazykova bariera, ale to nas nikdy nezastavilo...

keira
28. jún 2018

@vevesh to prve je Taliansko? zasadne nevyhladavam masovky a najblizsie, v chorvatsku mam svoje destinacie a zdaleka nie su masove .. len nemam vobec skusenosti s inymi krajinami, neviem, kde zacat

vevesh
28. jún 2018

@keira ja si vzdy hodim do google maps nejake mesta- hodim obrazky, popozeram ceny ubytovania, moznosti v okoli a potom rozhodujeme, kam akou trasou ideme...🙂

stevo56
1. júl 2018

ak uz chorvatsko, tak urcite ostrov, mimo hl. sezony, na nom mensiu dedinku a robit si vylety po okoli. V znamejsich destinaciach sa treba pripravit na tony ludi a zárobku chtivých domacich. Ceny su vysoke a rastu kazdym rokom.

keira
2. júl 2018

@stevo56 nejake tipy?

stevo56
2. júl 2018

Teraz sme sa vratili z Krku, obec Baska. Bolo by to idealne miesto na dovolenku s detmi, ale je to velmi vyhladavane a uz minuly pondelok nebolo kde o 11 deku rozlozit na plazi ktora je dlha hadam kilometer. Sestra bola v meste Krk a tam ze bolo malo ludi, Punat vyzeral byt tiez dost plny. Ludia odporucaju aj Malinsku, ale tu nepoznam. Chceli sme ist na Cres, ale Krk sa nam zdal s pohladu deti lepsi. S ostatnych ostrovov urcite Hvar, Brac a dobre ohlasy mam na Pag(okrem Zrce 🙂 )

keira
2. júl 2018

@stevo56 fuha, tak to mi moc nepomoholo, lebo toto su dost vseobecne destinacie, myslela som nazvy tych dedin ;) ostrovy poznam, na severe sme nikdy neboli, preferujeme juj od makarsky dole a ostrovy .. tak to mam asi viac skusenosti 🙂

lulalili
8. júl 2018

@mechurik a kde ste boli v cirkevnice apartmány..ďakujem.Lucia