icon

Dovolenka v Chorvátsku 2026

20. okt 2025

Dobry den, rozmyslame o dovolenke v HR. Po asi 13 rokoch, deti este neboli. Ale ja vobec neviem, ktoru cast pozerat. Chceli by sme, aby boli max male kamienky (ziadne velke kamene alebo platne) na plazi, aby boli okolo nejake restauracie, kaviarne. Dalo sa ist prejst aj vecer. My sme chodili na makarsku a tucepi. Ale tam asi nechcem uz ist.
Viete mi poradit? A mozno aj konkretne ubytovanie. Hlavne, aby bolo cisto a nebolo to velmi daleko od mora.
Pripadne kde pozerat, cez booking?
Dakujem krasne ☺️

glorikarebeka
20. okt 2025

Primošten, fakt nádherné ...chodili sme do mora bosí

autor
20. okt 2025
@glorikarebeka

Primošten, fakt nádherné ...chodili sme do mora bosí

@glorikarebeka dakujem. Idem pozriet

slawka2208
20. okt 2025

my chodíme 15 rokov ale fakt najlepšia a najkrajšia dovolenka bola v Primoštene. na druhom mieste je Biograd.

glorikarebeka
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
My sme boli na pláži Veliká Raduča

miadi
20. okt 2025

@anonym_autor aj som to teraz pozrela pre inspiraciu nasla som na booking super chatky moderne priamo pri plazi . Aj cena super len plaz kamienkova co nemam rada tak nic .

anonym_709237
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tiež som za Primošten

luccys
20. okt 2025

Orebic, Bol

autor
20. okt 2025

Dakujem. Vsetko pozriem

jaja20
20. okt 2025

Ja odporúčam aj Crikvenicu. Je spojená promenádou so Selcami, tak to budete mať 2 v 1.

lucik194
20. okt 2025

prihlas sa do MK. je tu skupina chorvatsko dovolenka, najdes stovky tipov

anonym_8636b2
20. okt 2025

Chorvátsko už nikdy viac ,cesta nekonečná a studene more už nikdy viac

anonym_657fe5
21. okt 2025
@anonym_8636b2

Chorvátsko už nikdy viac ,cesta nekonečná a studene more už nikdy viac

@anonym_8636b2 Tipnem si- bola si mimo sezony a na severe HR, ze? Treba chodit nizsie, tam je more ako polievka.

janka_266
21. okt 2025

pakoštane, malá dedina, má menšiu promenádu ako tučepi, minimálne pri jednom móle majú spravenú aj časť pláže s pieskom, okrem toho je tam aj platená pláž s pieskom, vstup do mora v pohode, pre deti sú na promenáde skákací hrad, autíčka, trampolíny.....

snowflakenel
21. okt 2025
@anonym_657fe5

@anonym_8636b2 Tipnem si- bola si mimo sezony a na severe HR, ze? Treba chodit nizsie, tam je more ako polievka.

@anonym_657fe5 presne tak, my mame vzdy teple more ale chodime okolie split a nizsie. Boli sme aj zadar, vredy bolo 38 az 40 stupnov, voda prijemna. Cesta ubehla, deti nemame uvrestane, v pohode vydrzia.

autor
21. okt 2025

Dakujem vsetkym. Popozeram to ☺️

a.nika
21. okt 2025

S mensimi detmi skuste ostrov Rab, su tam aj pieskove plaze. Samotne mestecko Rab je velmi pekne.

oliviabb
22. okt 2025

Spomína sa tu Primošten. Je tam krásne, mne však nevyhovovalo more. Zhruba po cca 3m hlboka voda, ze stojis normalne, urobis krok a dno fuc. Nam vadili aj skaly.