Dovolenka v Chorvátsku - piesočná pláž

andreaspilova
7. feb 2023

Ahojte,kde v Chorvátsku je piesočná pláž? Poznáte nejaké miesta? Ďakujem

podmostom
7. feb 2023

@andreaspilova my sme boli na ostrove Ugljan. Tam boli aj piesočné plaze

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexnina777
7. feb 2023

@andreaspilova Nin a Zaton

katkaseiner
7. feb 2023

Baška...len teda tam nepolozis ani myšlienku na ten piesok ak prídeš ráno neskôr ako o 8. Bolo to tam krásne ale takú plnku ja teda fakt nemusim

stvura
8. feb 2023

@andreaspilova kym boli deti malicke sme chodili do NInu (Sabunike tiez) a tam sa vyhrali. Upozornim vsak, ak si vyberies piesocnu plaz rataj s tym ze ten piesok bude vsade. Takze odporucam najst ubytko s prackou. Mne osobne velmi vadili (aj stale vadia) pieskove uteraky (prvy rok ako neznali problematiky sme mali ubytko bez pracky)

matkahelka
8. feb 2023

@andreaspilova nin, murter, omis, rab. ale rataj s tym, ze to tam je hlava na hlave v sezone. na plazi nemas kde stupit, co su uteraky na seba nalepene a v mori v plytkej vode nehrozi nejake hadzanie lopty, lebo tam je deti milion a trochu viac. za mna nikdy viac.

familytravel
8. feb 2023

A treba počítať s tým, že piesočná pláž v Chorvátsku nie je rovnaká, ako piesočná pláž niekde v Grécku alebo v Taliansku. Sú to menšie pláže, zväčša je tam hlava na hlave.
Myslím, že chorvátske pláže s kamienkami majú tiež svoje čaro a netreba to zbytočne siliť na piesok.

lilianka28
8. feb 2023

My sme boli na pieskovej pláži 1x a teda nikdy viac. Uteráky, plavky...
piesok bol všade. A to nehovorím keď zafúkal vietor. Aj keď sme sa snažili pri odchode z pláže všetko vyprášit, aj tak sme si ho každý deň doniesli na apartmán. Za mňa neporovnateľne lepšie sú jemné kamienkove pláže. Ale 100 ľudí, 100 chutí.

daniela2202
8. feb 2023
katarinka1986
9. feb 2023

Opatija- Lido beach

76california
9. feb 2023

dedinka Sabunike - mrknite si na mape, pre deti super, velke detske ihrisko atd...ak by si chcela kontakt na ubytovanie🌴, mozem poslat

stvura
9. feb 2023

@76california aj ja tam mam kontakt stale, boli sme tam sedem rokov po sebe - dva krat Nin, 2x Sabunike a tri x sme boli v Privlake. Je to super miesto

andreaspilova
autor
10. feb 2023

@76california urcite kuknem. Budem rada za kontakt.
A cgodievate tam autom? Ako dlho idete zo Slovenska?

76california
10. feb 2023

@andreaspilova
ahoj, boli sme minulé leto na tomto mieste v tej dedinke Sabunike 1.krát, ale je to super, ak teda máte radi piesok, môjho manžela by do vody po ostrých kamienkoch a ešte v TOPANKACH nikto nedostal, ale napr. moja sestra a dalsia kamoska majú nervy z piesku, my ho milujeme...boli na tom ubytku dalsie 2 kamosky s rodinami, domáci pán má bicykle pre 4, prejazdíte si okolie, večerný Nin - historické mestečko - je prenádherné - večer v Sabunike:
je tam super detské aj športové ihrisko pri pláži,
my sme hrávali večer s domácimi mladými beach volejbal...deti sa vybláznili tiež, no a čo je dôležité, na ubytovaní večer a v noci bol kľud. Píšem kontakt do IP.

jaond19
10. feb 2023

My sme boli hned hore na severe Istrie (od Savudrije po Umag su rozne plaze, kamienkove, pieskove, betonove), je tam ale iny piesok, nie taky klasicky bezovy, trosku tmavsi, ale decka sa pohrali aj s takym 🙂