Dovolenka v Demänovskej doline
Mamičky poraďte ubytovanie v apartmáne v Demänovskej doline, buď Vami odskúšané. Alebo tie, ktoré bývate blízko a poznáte to tam. Na internete je toho veľa, hľadáme nejaký apartmán s kuchynkou+2 izby. Plus, ak máte nejaké tipy na výlety, najmä turistika v okolí. Ďakujem.
Krasne to maju v penzione adriana, takmer hned vedla hotela Tri studnicky, tam je tiez uzasne.
@katka2511 Ano, boli sme tam a nie raz a musim len odporucat, domaci pan velmi mily clovek a aj jeho zena. Za nas velka spokojnost, v lete uplne super na gulasik v altanku, proste parada 🙂 a este su k dispozici aj apartmany solum - tie su oproti cez cestu, majitel rovnaky 🙂 A prave tam su velke apartmany aj s vlastkou kuchynkou 🙂
Demanovska dolina je super boli sme tam detmi uz velakrat ked sa pozeram na pocasie LM
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/lipto... co je kusok tak by som isiel hned......
odopucam v LM ten motorest zo syrmi kozi vrsok sa to vola a ubytko Chopok a Podbanske........
@milan_branik Ďakujem za odpoveď a s akým ubytovaním máte vlastnú skúsenosť?
podbanske prybilina Permon pre deti parada..............
@rena40 Ahoj, písala som do hotela FIM majú super ponuku do konca júna, mohla by si mi prosím ťa napísať, kam sa dá ísť blízko hotela na turistiku, alebo treba ísť autom až do jasnej? Ako je to v Jasnej s parkovaním? Kedy ste boli vo Fime? Páčilo sa Vám ubytovanie, strava, služby? Čo ste pochodili? Vopred ďakujem za tipy
Pozri si aj toto, ubytovanie priamo v Jasnej na Bielej Púti
http://jasna-apartmany.sk/ubytovanie.php
v letnej sezóne sú ceny za apartmán s dvoma izbami a kuchynkou - bez stravy - 48€/noc.
@martinaveve Už som to pozerala a napísala som im aj mail. Boli ste tam ubytovaní ?
Tak nakoniec sme vybrali hotel Fim v Demänovskej Doline, boli sme druhý júnový týždeň a lepšie sme ani vybrať nemohli, nakoľko v tom týždni boli tie horúčavy. Bolo tam krásne. S hotelom sme boli spokojní. Strava super, aj detské porcie dosť veľké, bazén tiež, možno troška studenšia voda 29 st., ale dá sa. Pri hoteli krásne prostredie, potok, jaskyňa, skôr na samote. Pekné prechádzky popri potoku, v lese. Pred hotelom cesta, dosť rušná, pre kočíky asi nie moc vhodné, tak ale my sme boli s väčšími deťmi 8 a 11 r. Naše tipy na výlety, čo sme prešli. Lanovkou na Chopok až na opačnú južnú stranu, výstup na Chopok od lanovky zvládnu aj deti. Ak vystihnete počas, tie výhľady sú ozaj krásne. Ďalej Vrbické pleso, vyhliadková veža v Jasnej, bobová dráha v Pavčinej lehote, Liptovský Ján, jaskyne. Všetko ľahšie túry vhodné pre deti, nakoľko bolo aj tam dosť teplo. My sme boli ešte v mimosezóne, takže žiadne poplatky za parkovisko v Jasnej, málo turistov pri lanovkách aj na Chopku. Na Chopku nová reštaurácia s terasou, pekný výhľad. Lanovky cenovo dosť drahé, ale tak treba aj to skúsiť. Dovolenku v Demänovskej Doline určite odporúčame pre krásne prostredie.

@katka2511 z turistickej stránky sa chopok oplatí no záleží vela na financiách lebo teda tie lanovky sú drahé poriadne 😝