Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
ved áno, len chcela, či má niekto konkrétne skúsenosti. Ďakujem
@luckai len do Dubaja...ale bolo to v r.2015....mozno zmenili podmienky,co ale pochybujem...radsej by som si zobrala....ved niektore deky su tenke a zahreju fajn,nezaberu miesto 😉....alebo to teda risknut a kupit v pripade na palube...nas vysla tusim na 20 €....
Na druhej strane,mozno deku vyuzijete aj na letisku,ak budete mat prip.meskanie lietadla 🙂
pobalila som teda, ďakujem!
@luckai Kde presne letíte?
Do Dubaja vzdy iba. Tam zostavame.
@luckai ahoj ja som letela asi pred mesiacom a mleko ohriali a boli taky zlat ze ked som pytala vodu na mlieko tak nechceli dat tu vodu co davaju na kavu ale ohriali inu ze pre istotu lebo pre babetko len som im dala praznu flasu a doniesli vodu ohriatu akurat😁. Sice to bolo az na trase dubaj kuwait ale boli super. Deku nam nebolo treba tak neviem
@veron24 Do kt.hotelov?
@oliverceky
Atlantis the palm
@oliverceky
a vo vedlajsom emirate, Ras al khaimah sme vyskusali HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT & SPA cez fisher a ten bol tiez super pre deti, je tam animacny klub danej cestovky,
ale zazitkovo samozrejme Atlantis the Palm, kde je hned vedla hotela aqapark v cene k dispozici hotelovym hostom denne, takze decka tiez stale tam travili cas, nechodili sme ani do mesta
Dakujem, pridávam skúsenosť, nebolo treba ani deky aj s mliekom nebol problém, ohriali - teda vodu na mlieko.
@zuzka56 ahoj. Nasla som tuto temu a chcem sa spytat my ideme do tohto hotela v maji 2018. Mozem ta poprosit o nejaku recenziu na hotel? Je to odtial naozaj vsetko blizko? Myslim tym Burj Khalifu, Miracle Garden a tak? Dakujem
Ahojte. Chcem sa spytat ci ste niektora bola vo WILD WADI AQUAPARKU, GLOW GARDEN A MIRACLE GARDEN? Dakujem
@katarinka24
Ahoj, ktorý hotel myslis? Už som tu dlho nebola.
Boli sme vo Wild Wadi a za nas paráda. Kedže som robila v Madinat Jumeirah mala som zamestnaneckú zľavu a bola som tam pomerne často.
@zuzka56 citymax al barsha. Aj my sa chystame do Wild Wadi.
@katarinka24
Je to mestský business hotel, nie je to plážový hotel. Strava bola výborná, ubytko OK, upratovali každý deň. Všade čisto, na streche bol bazen a bolo tam aj dobré fitko. Čo sa týka vzdialenosti tak peši cca 300m je Mall of the Emirates. Metrom sme sa presúvali napr Dubai Mall, Dubai Marina, Gold Souk.
Miracle Gardens boli v tom čase zatvorené, tam by sme išli nabudúce.
@zuzka56 ano ano viem ze to je mestsky hotel. To som narocky taky vybrala aby sme to mali vsade blizko. Myslim ze odtial jazdi aj bus na plaz. A nevies ci v maji bude ta Miracle otvorena?
@katarinka24
Urcite chodi aj bus ale tym sme nechodili. Zastávka bola pred hotelom.
Mohli by byt otvorené, my sme boli v júni a uz bolo zatvorené. Treba sledovať ich stránku.
@zuzka56 oki. Dakujem za info
Predsa este jedna otazka-kolkatku opalovaci krem si zobrat?
@katarinka24 30 detom 50
@nelinka2009 fuuuu na take vysoke niesom zvyknuta😊😊😊 Ale predsa je tam ine slnko 😊
@katarinka24
Co najvyššie urcite, najmä deti treba chrániť.

Ahojte, chem sa spýtať, letím s Flydubai, a dajú tam deky a ohrejú mi mlieko pre syna? alebo to nemám očakávať? ďakujem