Dovolenka v Dubaji
Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉
Google ma tie ceny uplne odveci...
@sasena033 aha, nepochopili sme sa, moja chyba, nevsimla som si tam 4 osoby... sedadla si inak kupovat netreba - pokial nechcete viac priestoru na nohy (online je to okolo 28 eur, na letisku aktualne 35 za jedno take sedadlo), sedadla vam daju na check-ine alebo si 24 hod. pred odletom mozete urobit online check-in a miesta si vyberiete ktore chcete sami a zadarmo...
@sasena033 nie, nerozsadia, aspon my to nerobime pokial teda nie je plny let a nepride rodina na koniec check-inu... ale aj vtedy uplne same deti sediet nebudu - zarucene s nimi jeden dospely bude... a kolegovia z Krakowa boli skoleni rovnako 🙂 na druhej strane online check-in funguje az 24 hod. pred odletom, cize je tam na vyber miest az az... dalsia vec Krakow zatial nebyva tak plny, a lietaju ho novymi Boeingami 737-800 MAX
@sasena033 a casovo skor koniec oktobra... i ked aj november je fajn, najhorsi je december resp. prelom s januarom a januar... teplotny ideal je oktober, prva polovica novembra urcite a potom od polovice marca az zaciatku aprila a cca do tej polovice maja/juna (minuly rok zac. aprila bolo tak 27'C, tento rok v polovici marca 33'C, a zaciatkom maja sme mali 44'C)
február je aké počasie? prípadne abu dhabi? alebo ine mesto ako je Dubaj?
@18lenussa Noooooo ako kedy. Sme tam zaciatkom marca (Abu Dhabi a niekedy si dame k tomu este par dni Dubaj) kazdy rok uz takmer 10 rokov. Prvy marcovy tyzden uz bolo aj 36 stupnov, aj 30 aj pod 30. Koncom februara sa nam este nestalo, ze by bola kosa a nedalo sa kupat atd. Ono najlepsie je medzi 25-30 stupnov, je to prijemne, kedze slnko je tam teplejsie a intenzivnejsie. Ked ale zafuka od mora, je chladnejsie ale to akurat len v tom momente.
Baby viete poradiť kolko stoji cca taxík z letiska Dubaja do mariny? Je to cca 30 min jazdy autom

@sasena033 vyuzila by som, Krakow ma teraz uvadzacie ceny, pojdu vyssie... lietaju odtial od aprila este len... ale teda zalezi aj za aku cenu si nasla...