icon

Dovolenka v Dubaji

arasidka11
12. okt 2012

Maminky, chcela by som ísť na dovču do Dubaja, viete mi poradiť, kam ísť, kam neísť, či skôr hotel v meste, alebo pri pláži. Či ísť cez cestovku, alebo si len kúpiť letenku a zaplatiť izbu. Alebo aká lokalita je dobrá a cenovo prístupná. Budem Vám vďačná za každú radu. 😉

tintinamartina
16. mar 2015

@oliverceky my sme išli na vlastnu pasť. našli sme si hotel aj letenky. boli sme na 6 dní a vyšlo nás to cca 1200ečok. zbehali sme to tam skoro celé. už doma sme si vybrali čo chceme vidieť, našli sposob dopravy a potom si už len užívali. a ano, atlantis sme nevynechali 😉

monicka9
16. mar 2015

@barbie555 v shopping centrach a v okoli nasho hotela jumeriach walk visa kartou platime a ich menou platime na metro, potraviny, taxi,restika,... Na burj khalifu sme si on line vstup zajednali na 17.30 (vyhlad z hora bol denny aj vecerny kraaasa) a kym vyjdes hore na vežu tak cca 1hodinka😊

mirka0703
16. mar 2015

@tintinamartina to vas vyslo len na 1200e oboch? ak hej tak to bolo lacne....my sme boli na 7dni ale zas all inc a dali sme cca 3400e 2dosp.+dieta 3r....a tam sme minuli este cca 500e ...ale zas stalo to za to....🙂 chcem ist este raz lebo sme nestihli abu dhabi.... 🙂

barbie555
16. mar 2015

podla mna ubytko v atlantis the palm je zbytocne drahe 🙂 aj tak celu dovolenku stravi clovek vonku a na hotel sa ide vyspat len a maximalne naranajkovat . aspon ja to tak berem 😉 kopu usetrenych koruniek sa da minut na ine veci 😊

oliverceky
16. mar 2015

@tintinamartina Ako to vyzerá v Atlantise ?

tintinamartina
16. mar 2015

@oliverceky luxus, luxus a luxus a zábavný park je funny

oliverceky
17. mar 2015

@tintinamartina Ďakujem, privítam viac info, dobré rady o Atlantise. Treba si na recepcii rezervovať vstupy do akvária, aquaparku a iných atrakcií pre ubytovaných?

mhas
17. mar 2015

Aký vyzerá malý ten Dubaj na mape 😀 A keď pozerám, že z letiska DWC do nášho hotela je to skoro 50km, sa mi veriť nechce :-/ Alebo z hotela do Dubai Mall hodina cesty metrom... Ale nevadíííí 🙂

mgabrhel
17. mar 2015

Tipy na dovolenku môžete nájsť aj na tejto stránke www.magazinsvet.sk

oliverceky
17. mar 2015

@mhas Boli ste v Dubaji? Privítam dobré rady a neaké info.

mhas
18. mar 2015

@oliverceky Nie, ešte nie, ideme prvý krát.

tintinamartina
18. mar 2015

@oliverceky nie, nie, hostia ubytovaní v hoteli maju vstup do aquaparku zdarma okrem delfinária. tak to bolo minulý rok. ja ale vrelo odporúčam druhý aquapark wild wadi. je iný a proste TOP. doporučujem sa motať mestom, metro je viacmenej nadzemne, čiže vždy viete kde vystupiť. nákupné centrá su prepojene priamo s metrom dlhými chodbami. a pri východe z metra vsade cakaju taxiky. preprava je lacnejšia ako na SVK!!! fakt lacné. tak isto strava, my sme boli v reštaurácii v nákupnom centre Mall of the Emirates a za obed sme zaplatili s tringeltom 18 eur. počas obeda sme sledovali ako sa arabáči vytešovali zo snehu. hovorí sam že dubaj je drahý,,,, vôbec to nie je pravda. cenovo dostupnejšie ako turecko, napríklad. ak niečo baby kludne sa pýtajte, my sme si všetko naštudovali na roznych forach a ako som už písali, išli sme na vlastnu pasť.

oliverceky
18. mar 2015

@mhas Kedy cestujete a aký hotel?

oliverceky
18. mar 2015

@tintinamartina Ďakujem za info. Čo by sme mali vedieť pred cestou dobré rady pre pobyt pri mori. Boli ste aj v Atlantise?

tintinamartina
18. mar 2015

@oliverceky boli sme aj v atlantise na celý deň, boli sme v burj khalifa, wild wadi, tam maju chladenu vodu v aquaparku, čo určite oceníte, obehali sme nakupne centrá, a navštívili starý dubaj, viezli sme sa miestnymi v takej starej lodke, pre mna neskutočný zížitok. a tie trhy s koreninami,,,, krása. kedy idete? a kde budete bývať?

oliverceky
18. mar 2015

@tintinamartina Planujeme do budúcnosti.

tintinamartina
18. mar 2015

v letných mesiacoch je tam fakt horko, oceán teplý, čiže fakt žiadne osvieženie, pláže doslova prázdne. nedá sa kupať ani opalovať a to ja teplo milujem.

tintinamartina
18. mar 2015
mirka0703
18. mar 2015

@tintinamartina to co tam mate za plot...my sme boli na vianoce a nebol tak...teda som si ho nevsimla... 😀 juj krasne tam bolo ...hned by som sla znovu

tintinamartina
18. mar 2015

toto je foto verejnej pláži hned vedla plachetnici a boli sme na nej sami okrem nejakých japončíkov, ktrorí zdrhli do desiatich minut. žiaden slnečník, žiaden tien, iba sprcha a mala kabínka na prezlečenie. voda mala cez 30 stupnov.

tintinamartina
18. mar 2015

@mirka0703 oddelene verejna plaž od hotelovej

mirka0703
18. mar 2015

@tintinamartina tak to ste byvali nedaleko,,plachetnici,, super...my sme sa tam boli len pozriet kedze sme byvali dalej....

tintinamartina
18. mar 2015
tintinamartina
18. mar 2015

toto je hotelová pláž,,,,bola normálne otvorená, len to teplo, proste sa nedalo ani opalovať ani kupať.

tintinamartina
18. mar 2015

@mirka0703 bývali sme hodinu metrom od plachetnici.

mhas
18. mar 2015

@tintinamartina A kedy to bolo? Aký mesiac?

tintinamartina
18. mar 2015

@mhas polka juna

yanni
18. mar 2015

My sme boli ta tej opacnej strane za plotom. Na hotelovej plazi. Tam bolo fajn. Mali sme budku, uteraky dostanes zadara, fajn bolo. Ale my chodievame tak v marci a to je paradne pocasie. Pre nas tak akurat a aj more ani nie horuce ani studene.
ale tiez to tam nebolo plne. to nie je v Emiratoch nikde. Ani v lete ani v zime.

barbie555
18. mar 2015

@tintinamartina da sa ist aj na hotelovu plaz za poplatok ze?