icon

Dovolenka v Egypte s malými deťmi

29. mar 2025

Ahojte, boli ste alebo chodíte na dovolenky do Egypta aj s malými deťmi ? 2-3 ročne ? Pýtam sa kvôli tej vode, či sa toho nebojíte vôbec alebo chodíte bežne Egypt, Tunis🙂 zatiaľ sme boli s malým len v Turecku a Bulharsku a v pohode 👍🏼

hedviga2
29. mar 2025

My sme boli iba raz. Videli sme čo urobila hn.. s 9 ročnym chlapčekom. Aj my sme boli na antinale. Nildy by som už nesla. A s malým dieťaťom vôbec. Ale písali tu baby čo s Egyptom problém nemaju. Skús si pohladat temu, nezakladaj novu.

petamich
29. mar 2025

Boli sme minuly rok, maly mal 3 roky, absolutne ziadny problem. Bolo nas 7 ks, z toho 3 deti (tinedzeri a nas trojrocny), nikto nic. Dodrziavali sme zakladne veci. Boli s nami aj znami mali dve male dievcatka a tiez nic. Je to fakt individualne.

slavomira236
29. mar 2025

Ja odem s detmi prvy krat jun. Maju 11 a 8 sem. Idem s nimi sama tak snad bude vsetko ok..👃som pozitivne nastavena.antinal uz mam pte pripad jednu krabicku.

frederika94
2. apr 2025

My sme boli oktober 2024 nasa mala vtedy rok a pol, isli sme na 15 dni a uplne super. Ale treba si naozaj radsej priplatit za hotel na vysokej urovni, ja som bola v Egypte asi 6x a zakazdym som mala faraona a teraz som vyberala naozaj opatrne, asi dva mesiace nonstop som citala kde co ako, nakoniec sme vybrali hotel The V Luxury a nemala som ani ja nic, ani nikto, je tam cisto, strava super. Takze iba na to by som si dala pozor 🙂 inak bez zabran, nemusite mat strach. Tento rok sa chystame zas

frederika94
2. apr 2025

@frederika94 inak este k tomu antinalu vela som citala ze ho odporucaju davat uz preventivne vopred atd. To prosim nikto nepocuvajte, je to antibiotikum a isto si to nenasadzujte iba tak 🙏🏻 to iba pomimo temy

kacenka1006
16. apr 2025

doporučujem dávať dieťaťu aj sebe pribiotika tak dva týždne predtým a ešte aj po navrate par dni. poradila mi ti aj doktorka. moje deti vypili pol bazenu a v pohode. boli sme 12 dni