Dovolenka v Grécku

saimon653
20. jan 2024

Zdravím, chceli by sme ísť tohto roku niekde na dovolenku na grécke ostrovy, chcel by som sa spýtať, na nejaké vaše odporúčania, či už nejaké pekne oblasti alebo ubytovania, chceli by sme ísť na pieskovú pláž. Boli sme už v Grecku na pobreží, tak by sme chceli vyskúšať nejaký ostrov. Pozerali sme Lefkadu, Thassos, Rhodos, Kefaloniu…
Ideálne s jednoduchým pristúpom na pláž.

jaaninna
20. jan 2024

pripnem sa ak môžem, tiež zvažujeme Grécko, ale tých ponúk je veľa tak by som rada názor skúsenejších.

janinah
20. jan 2024

Rodos,bez cestovky,ubytko lindos a okolie cez booking,auto z požičovne vybaviť už doma online,aby vás už čakalo na letisku ,auto nemusí byť, uprostred leta však rátať s teplotami cez 40st,čo nemusí každému vyhovovat

jaja20
20. jan 2024

@saimon653
@jaaninna Ahojte, Grécko je moja ❤️, boli sme tam 12x 🙂
Na Rhodose pozerajte hotely v oblasti Faliraki,tam je piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora. Napríklad Dessole Olympos beach, Pegasos beach alebo Blue sea beach resort.
Na Thassose napríklad hotel Princess golden beach.

sasa1310
20. jan 2024

kráska piesková pláž na Rodose je Tsambika beach

saimon653
autor
20. jan 2024

@jaja20 Ahoj, ďakujem pekne za odporúčania, pozrel som si všetko, čo si napísala, ten Pegasos beach na Rhodose nám už odporučil známy, ktorý tam chodí často, a vravel že tam je krásne, ale mňa najviac oslovil asi ten Princess golden beach na Thassose, vyzera to tam prekrásne. Vieš odporučiť aj nejaké iné ubytovanie v tejto oblasti, možno cenovo lacnejšie, aby som si vedel porovnať, či sa oplatí priplatiť alebo nie. Ďakujem.

najstastnejsia
20. jan 2024

Pridám sa.

jaja20
20. jan 2024

@saimon653 Bohužiaľ,v tomto ti neviem poradiť, lebo my chodíme na dovolenkuy vždy cez cestovky.

chodec15
20. jan 2024

Lefkada je fajn, pekne pieskove plaze, priezracne more, ostrov dostupny autom po moste. Byvali sme v apartmane cez booking.com.

portret7
20. jan 2024

@saimon653 cyprus, kos, kefalonia, korfu, naxos, mykonos, zakyntos, kreta…vsade najdes krasne pieskove plaze…chodime bez cestovky, ubytko pozerame cez booking alebo si najdeme plaz, ku ktorej chceme byt najblizsie a podla mapy oslovime hotel v blizkosti. Hotely si vzdy preverujeme cez tripadvisor, pretoze su tam fotky od dovolenkarov + recenzie + su tam fotky z plaze, restauracii a okolia. Zalezi, aky typ dovolenky preferujete. My sme taki cestovatelia, preto nevyhladavame “allin” masovky, poziciavame auto a spoznavame ostrovy nielen po pobrezi, ale radi sa zatulame aj do vnutrozemia. Ak naopak preferujete pohyt na 1 mieste, potom je ist lepsie cez cestovku, maju lepsie ceny na tie naj hotely - idealne rakuske alebo nemecke cestovky.

jaja20
20. jan 2024

@portret7 S tým posledným tvrdením sa odvážim nesúhlasiť, lebo aj keď ideme na dovolenku s cestovkou,netrávime ju celú na jednom mieste,ale si vždy požičiame auto a obídeme všetky zaujímavé miesta, ktoré chceme vidieť.

portret7
20. jan 2024

@jaja20 tak to je super, ze aj pobehate. Z kruhu nasich znamych vyberaju dovolenku podla hotela, kde travia vacsinu casu, nejaky 1 vylet, lebo taka dovolenka im vyhovuje, kvalitne sluzby,…my sa stale trajdame… kazdemu vyhovuje nieco ine… skor som chcela tym povedat, ze pokial hlada niekto tip-top hotel, tak ceny cez cestovku su priaznivejsie ako vo vlastnej rezii.

babetka22
22. jan 2024

My sme sa tento rok rozhodli pre Rodos-Kolymbia. Ideme cez cestovku a odlorucili nam hotel Blue See Island, vhodny aj pre male deti.

leona45
17. apr 2024

@babetka22 ccez ktoru cestovku?

babetka22
17. apr 2024

@leona45 satur