icon

Dovolenka v Grécku s 1,5-ročným dieťaťom

simona082
8. máj 2025

Ahojte, prosím poraďte ideálne hotel kde da Vám páčilo s deťmi. Samozrejme kukám ponuky cestoviek ale osobná skúsenosť je osobná skúsenosť🙂
Chceme letieť v septembri s 1,5 ročným synom 1x, preto som pozerala krátky let a chceme Grécko, takže z toho mi vychádza Korfu ale láka ma aj Cyprus, že tam bude asi krajšie počasie este, aj keď o niečo dlhší let.
Zn. 1,5 ročné dieťa
All inclusive
Piesočná pláž
Nech to nie je niekde úplne mimo, kľudne môže byť
rušnejšie
Termín: po 15.9.- 30.9.
Cena do 2200€ ideálne

Ďakujem krásne 🥰

deti95060810
8. máj 2025

v sept. je ešte super v Grécku... popr. juh Tal.

slavomira236
8. máj 2025

@simona082 cyprus..

simona082
autor
8. máj 2025
@deti95060810

v sept. je ešte super v Grécku... popr. juh Tal.

@deti95060810 áno, áno Grécko aj chceme tam sa nam páčilo najviac🙂

simona082
autor
8. máj 2025
@slavomira236

@simona082 cyprus..

@slavomira236 no to by sme chceli najviac, máte aj tip na hotel?

slavomira236
8. máj 2025
@simona082

@simona082 my sme boli dome beach aiya napa no to je tak mimo centra treba ist do centra autobusom ale plaz top a v pesej dostupnosti dalsie 2 plaze pekne. Potom este protaras tam sme boli priamo v centre hotel tsokos protaras. Skus skupinu cyprus perla stredomoria tam najdes viac info recenzii

slavomira236
8. máj 2025
@simona082

@simona082 obe vasti sme dali minuly rok v lete este niekedy skusime severny cyprus no tam je to skor rezirtova dovolenka.

gab
8. máj 2025
@simona082

@deti95060810 áno, áno Grécko aj chceme tam sa nam páčilo najviac🙂

@simona082 my sme zacinali najskôr Zakynthos, Kreta a Korfu. Bohuzial, hotely v ktorych sme boli, prerobili na adult only (Zakynthos), ten na Korfu renovuju a Kreta https://www.holidaycheck.at/hm/bilder-videos-gi... .
Ale z môjho pohladu je Grecko idealne, v septembri je tam este cez den teplucko, akuratik vecer sa schladi, neleti sa dlho a aj celkova klima a jedlo je uzasne. Ale s navrhnutou cenou rataj, ze hotel bude max 3- 4*, alebo nebude all inclusive, ale len polpenzia.

simona082
autor
8. máj 2025
@gab

@simona082 my sme zacinali najskôr Zakynthos, Kreta a Korfu. Bohuzial, hotely v ktorych sme boli, prerobili na adult only (Zakynthos), ten na Korfu renovuju a Kreta https://www.holidaycheck.at/hm/bilder-videos-gi... .
Ale z môjho pohladu je Grecko idealne, v septembri je tam este cez den teplucko, akuratik vecer sa schladi, neleti sa dlho a aj celkova klima a jedlo je uzasne. Ale s navrhnutou cenou rataj, ze hotel bude max 3- 4*, alebo nebude all inclusive, ale len polpenzia.

@gab zakynthos sme boli v '22 💙, veľmi rada by som sa tam raz vrátila ale chceme pokukať aj iné grecke ostrovy. Boli sme aj na Malorke ,Taliansku, Chorvátsku, ale také najbližšie nám je a najviac sa nám pacilo Grecko💙Láka nás aj Kefalonia a Lefkada len ideálne s malym dieťaťom chceme all in a v CK majú len polpenzie zatiaľ čo som pozerala. Ďakujem pozriem aj tu Krétu, ta bola tretia v poradí. Len čím človek viac hľadá uz nevie, čo kde videl😅 nech je tam hlavne more, nemusim variť a hádam sa aj konečné opálim 🤣🤣

simona082
autor
8. máj 2025
@slavomira236

@simona082 my sme boli dome beach aiya napa no to je tak mimo centra treba ist do centra autobusom ale plaz top a v pesej dostupnosti dalsie 2 plaze pekne. Potom este protaras tam sme boli priamo v centre hotel tsokos protaras. Skus skupinu cyprus perla stredomoria tam najdes viac info recenzii

@slavomira236 ďakujem za odpoveď, obidva hotely som určite pozerala lebo si pamätám názvy...a páčilo sa Vám v oboch? Myslíte že môže byť s 1,5 ročným? Hlavne čo sa týka hygieny a stravy.

gab
8. máj 2025
@simona082

@gab zakynthos sme boli v '22 💙, veľmi rada by som sa tam raz vrátila ale chceme pokukať aj iné grecke ostrovy. Boli sme aj na Malorke ,Taliansku, Chorvátsku, ale také najbližšie nám je a najviac sa nám pacilo Grecko💙Láka nás aj Kefalonia a Lefkada len ideálne s malym dieťaťom chceme all in a v CK majú len polpenzie zatiaľ čo som pozerala. Ďakujem pozriem aj tu Krétu, ta bola tretia v poradí. Len čím človek viac hľadá uz nevie, čo kde videl😅 nech je tam hlavne more, nemusim variť a hádam sa aj konečné opálim 🤣🤣

@simona082 Korfu v septembri uz bolo dost chladne, hlavne vecer som potrebovala dlhe saty a vzdy sveter so sebou. Aj ked cez den bolo uzasne, akuratik teplucko, vylety sa dali absolvovat. Len voda bola chladnejsia a oteplila sa okolo obeda a kupat sa dalo az do vecera.

simona082
autor
8. máj 2025
@gab

@simona082 Korfu v septembri uz bolo dost chladne, hlavne vecer som potrebovala dlhe saty a vzdy sveter so sebou. Aj ked cez den bolo uzasne, akuratik teplucko, vylety sa dali absolvovat. Len voda bola chladnejsia a oteplila sa okolo obeda a kupat sa dalo az do vecera.

@gab fu vážne? Tak to budem asi ozaj len ten Cyprus pozerať. No my výlety tento krát asi vynecháme a 1x si užijem all in na hoteli. Aj keď ja som taka, ze sme si vždy požičali auto a pochodili cely ostrov. Tak preto chcem aj nech nie je hotel niekde úplne mimo centra aby sa dalo aspoň tam ísť.

gab
8. máj 2025
@simona082

@gab fu vážne? Tak to budem asi ozaj len ten Cyprus pozerať. No my výlety tento krát asi vynecháme a 1x si užijem all in na hoteli. Aj keď ja som taka, ze sme si vždy požičali auto a pochodili cely ostrov. Tak preto chcem aj nech nie je hotel niekde úplne mimo centra aby sa dalo aspoň tam ísť.

@simona082 ano, Cyprus aj Kreta su teplejsie

slavomira236
8. máj 2025
@simona082

@slavomira236 ďakujem za odpoveď, obidva hotely som určite pozerala lebo si pamätám názvy...a páčilo sa Vám v oboch? Myslíte že môže byť s 1,5 ročným? Hlavne čo sa týka hygieny a stravy.

@simona082 co sa tykaa cistoty obidva boli ok. Strava kazdy si vyberie za mna bola lepsia strava v tsokos protaras.More teplucke ako caj a bazeny tiez.

cacianka
8. máj 2025
@simona082

@simona082 boli sme na Cypre 1. - 12. 10., večer síce skôr tma, ale teplo, ani raz sme nemali dlhý rukáv. Ani keď zapršalo.

simona082
autor
8. máj 2025
@slavomira236

@simona082 co sa tykaa cistoty obidva boli ok. Strava kazdy si vyberie za mna bola lepsia strava v tsokos protaras.More teplucke ako caj a bazeny tiez.

@slavomira236 ďakujem pekne za odpovede..uz som v skupine tak budem priebežne čítať 🙂 keby mi este niečo napadne môžem vám sem napísať?

simona082
autor
8. máj 2025
@cacianka

@simona082 boli sme na Cypre 1. - 12. 10., večer síce skôr tma, ale teplo, ani raz sme nemali dlhý rukáv. Ani keď zapršalo.

@cacianka to je super..chceme ísť 1x takto na jeseň lebo ja ako učiteľka nemôžem ísť v septembri, tak ze to počas rodičovskej vyuzijeme🙂

adonish
9. máj 2025

@simona082 s 1,5rocnou sme boli na Krete hotel Cactus Beach, boli sme velmi spokojni 😊 bol covid, tak niektore veci boli trosku komplikovanejsie, ale stalo to za to

la_dolce_vita
9. máj 2025

V tomto termine ako pises som bola len na Cypre, inak sme boli vzdy cez sezonu. S malym dietatom je to pre vas idealne, pretoze bolo prijemne pocasie a teple more. Ten let netrva az tak dlho. Ak chces aj hotelovu plaz so servisom, tak to byva drahsie, inak sa chodi na plaze verejne. Mojmu muzovi to nevyhovovalo.

cacianka
9. máj 2025
@simona082

@cacianka to je super..chceme ísť 1x takto na jeseň lebo ja ako učiteľka nemôžem ísť v septembri, tak ze to počas rodičovskej vyuzijeme🙂

@simona082 mali sme 28-34 °C, voda príjemne teplá. Pafos, ale v súkromí, ani nie cez cestovku.

danica142
10. máj 2025

My mame dve malé deti (1r a 4r) a ideme už druhýkrát do Grecotel Casa Marron, krátky let, krátky transfer na hotel, rezort je dokonalý, pláž, more, skvele, detské animácie, bazenik detský.