icon

Dovolenka v Grécku s deťmi

chovanovah
22. máj 2025

Ahojte, tento rok plánujeme ísť na dovolenku do Grécka s dvoma deťmi 2 a 6 rokov.
Prosím viete mi poradiť destináciu, kde ste boli s detičkami a páčilo sa vám? Vlastná doprava a do apartmánu. Ďakujem za každú radu.

cukroska
22. máj 2025

@chovanovah Nám sa páčilo všade Odporúčam na začiatok ak ste ešte neboli aj Paraliu, Olymskú riviéru,nám sa páčilo aj Chalkidiki, nádherné sú samozrejme všetky Grécke ostrovy. Naposledy sme boli v Korfu a bolo úžasne.

marianarem
22. máj 2025

@chovanovah My sme boli s malym Thessaloniki, Chalkidiki (Afytos), Ateny a Aegina a tento rok ideme Korfu a Paxos. U nas je to tak, ze syn ani nechce pocut o inej krajine ako Grecko 🙂 Myslim, ze nikde neprehlupite. Ta Aegina napr. bola super v tom, ze nebola az taka extremne turisticka a dovolenkuju tam vela skor domaci.

jaja20
24. máj 2025

@chovanovah Ja dodám ešte aj Sarti a Nei Pori.

maddie1711
24. máj 2025
@marianarem

@chovanovah My sme boli s malym Thessaloniki, Chalkidiki (Afytos), Ateny a Aegina a tento rok ideme Korfu a Paxos. U nas je to tak, ze syn ani nechce pocut o inej krajine ako Grecko 🙂 Myslim, ze nikde neprehlupite. Ta Aegina napr. bola super v tom, ze nebola az taka extremne turisticka a dovolenkuju tam vela skor domaci.

@marianarem plánujeme krátky výlet (3 dni) do solunu. Vieš odporučiť kde sa ubytovať? Akú oblasť, keďže je to veľké mesto, aby sme stihli aj niečo popozerať s hlavne aby bol v okoli ruch (milujeme rušne miesta kde sa niečo deje)

marianarem
24. máj 2025
@maddie1711

@marianarem plánujeme krátky výlet (3 dni) do solunu. Vieš odporučiť kde sa ubytovať? Akú oblasť, keďže je to veľké mesto, aby sme stihli aj niečo popozerať s hlavne aby bol v okoli ruch (milujeme rušne miesta kde sa niečo deje)

@maddie1711 Tak my sme boli cez Booking v byte hned vedla namestia Aristotelous, to je uplne centrum. Skuste pohladat nieco tam v okoli.

maddie1711
24. máj 2025
@marianarem

@maddie1711 Tak my sme boli cez Booking v byte hned vedla namestia Aristotelous, to je uplne centrum. Skuste pohladat nieco tam v okoli.

@marianarem super. Toto som potrebovala. Je tam aj blízko pláž?

marianarem
25. máj 2025
@maddie1711

@marianarem super. Toto som potrebovala. Je tam aj blízko pláž?

@maddie1711 To nie, nabrezie je kusok, ale v Solune celkovo plaze velmi nie su. Nieco je dalej od centra, ale.neboli sme, vraj nic moc. V centre je dlha promenada okolo mora.