Dovolenka v Grécku, Turecku či Tunise pre rodiny?
Dobrý deň/ahojte,
Poraďte prosím spoľahlivú CK s prijateľnými cenami pre štandardnú rodinku 2+ 1( 13r). Mame záujem o rezort so vstupom do mora niekde, kde nemusime kráčať cez mesto aby sme sa k nemu dostali a ponáhľali sa aby sa nám usli lehatka a slnečníky. Chceme vyskúšať Grécko, Turecko alebo Tunis koncom júna/ začiatkom júla. Ktorú krajinu a cez ktoru CK poradíte?
Dakujeeeem 😚
My chodime do Grecka cez Satur alebo Hydrotour. Ani raz sme s nimi tzv. neslapli vedla. Otazka je aky mate rozpocet a ako ste narocni, co chcete robit... Naposledy sme boli v hoteli Malia Bay Beach cez Hydrotour, bolo dobre, hotel hned na plazi, chodili sme do mora zo zahradneho lehatka, lehatka na plazi pisali ze za poplatok alebo boli zdarma, vzdy sa dalo najst volne, more pekne ciste ale klasika kamene pri vstupe do mora (mne to dost vadi), krasna siroka a dlha plaz, daju sa robit fakt dlhe prechadzky, strava fajn, sluzby tiez...
@klementinka58 vies doporucit nejaky hotel? tiez zvazujem len nejako sme vzdy skoncili v grecku. Je tam piesok v mori? Nie su tam kamenne platne ako v Grecku?
Obrátila by som sa na dobrú cestovnú agentúru.
Tá zastrešuje viac ck, tým pádom ti vie pozreť-poslať viac ponúk, viac možností miesta odletu.
Ahoj, pozri sa na toto:
https://www.fischer.sk/vysledky-vyhledavani?ac1...
CK veľmi fajn,boli sme,odporúčam!
Kartago. Odkedy mame deti, chodíme len cez nich. Oni si hotely overuju. Rovnako Hydrotour a Fischer.
Ďakujem vám krasne, idem sa teda pustiť do prezerania.
@tykat ano tunis ma piesok v mori, naposledy sme boli Djerba tam bolo dost rias ale len poobede. Najkrajsue more ma Mahdia, hotel chodime tak rozne ale urvite 4☆ a viac. Nizsiu kategoriu nie lebo to uz je dost bieda.
@klementinka58 ano to viem 4* a vyssie. Dakujem za info.
@tykat kde su v grecku betonove platne? Bola som na Krete, Rhodose, Skiathos, Thassos a aj mimo ostrovov na pevnine a vacsinou vsade piesok alebo piesok s kamenmi
Ja som bola minulý rok v Tunisku cez kartago a perfektne. Super bazén, more len sme prešli popri bazéne a hneď sme boli pri nom. Jedlo si vybral každý, dospelí aj deti. Mali aj pizzu, hranolky, cestoviny. A pre dve dospelé osoby nás to vyslo 1500
@katkaseiner pisem kamenne platne nie betonove, zatial boli vsade okrem Zakynthosu... plaz pieskova a pri vstupe potom kamenne platne... ci Korfu, ci Kreta alebo aj Chalkidiky, tam asi najmenej. Mne to vadi.
Family travel zastupuje ako oficiálny partner všetky spoľahlivé CK zo Slovenska aj z Rakúska.
Špecializujeme sa na to, že vyberáme z ponuky hotely vhodné pre rodiny s deťmi a tým šetríme našim klientom čas, ktorý by strávili nekonečným vyberaním z ponuky na internete. Máme už rokmi overené hotely. Ako oficiálny partner CK, ceny nanavyšujeme, vieme zagarantoať najnižšiu cenu.
Sme aj členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárii a agentúr.
Keby ste potrebovali kontaktné údaje, rada pošlem do správy.

Tunis sme boli viackrat cez kartago