Dovolenka v Karibiku - Djerba alebo Mahdia
Nevieme sa rozhodnúť, poraďte nám 🙏
Caribbean World Mahdia 1* . Budúci rok ak dožijem pôjdem znovu.
mahdia ma krajsie more a plaze, djerba doobedu more krasne poobede kopec rias
@klementinka58 ale okrem plaže? Lebo aj Mahdia zvykne byť škaredá a s méduzami ☹ tak celkovo myslím...viem že Mahdia má najkrajšie more.
Caribbean World Mahdia 1* . Budúci rok ak dožijem pôjdem znovu.
@isis234 bola si tam?
My sme v Hammamete,hotel Sol azur hotel beach.Teda ale nam tu ako si fuka viac ako Monastire.Hoci je tu krasne,teplo aj more celkom teple,ako aj bazeny.Meduze sme tu teda este nevideli,ale ked sme boli v Monastire oni ich tam vytahovali ale to bolo obrovske.A piesok tiez cisty.
@anonym_autor pozerala som tunis a masla som toto. A 80 percent hptela domaci
@isis234 bola si tam?
@anonym_autor ano. Blízo je 5* hotel Nur palace. Kamoška tam bola 3x.
More krásne, čisté. Medúzy neboli. Raz bola búrka ale ráno o 9 hod. teplúčko, šli na pláž.
Páčilo sa mi tam. Všetko výborné. Kúsok odtial sú obchody. Nekupovala som v butiku v rezorte
@isis234
@vladuska20
@isis234
@klementinka58 dievčatá a koľko platíte za pobytovu taxu? Aku sumu?? Ak je 4 * hotel na týždeň a nad 12 r. Aká je suma?
okolo 15e tusim dokopy
platili sme v eurach normalne
@anonym_autor pozerala som tunis a masla som toto. A 80 percent hptela domaci
@slavomira236 😲 toto som tam nezažila, ani kamoška, čo tam chodila dlhé roky. nikdy sme nečakali v rade. Všade čistúčko. Uteráky menili.
okolo 15e tusim dokopy
platili sme v eurach normalne
@klementinka58 15€ za 1 osobu? Neviem ako toam vypočíta 1td je 0,89 čiže ak je teraz 12td to je cca 10,86 z 7 noci?? Čiže jedna osoba 70€ a ak ideme 4 tak +280€??
@klementinka58 15€ za 1 osobu? Neviem ako toam vypočíta 1td je 0,89 čiže ak je teraz 12td to je cca 10,86 z 7 noci?? Čiže jedna osoba 70€ a ak ideme 4 tak +280€??
@anonym_autor 15e dokopy za 4 osoby za cely pobyt
@isis234
@vladuska20
@isis234
@klementinka58 dievčatá a koľko platíte za pobytovu taxu? Aku sumu?? Ak je 4 * hotel na týždeň a nad 12 r. Aká je suma?
@anonym_autor 10 € alebo 15 € na celý pobyt - 8 nocí
@anonym_autor 15e dokopy za 4 osoby za cely pobyt
@klementinka58 koľko hviezdičkové hotel?
Na osobu to bolo 10dinarov na den,10noci,100 dinarov,je 30eur.
@slavomira236 😲 toto som tam nezažila, ani kamoška, čo tam chodila dlhé roky. nikdy sme nečakali v rade. Všade čistúčko. Uteráky menili.
@isis234 tak ja som masla vela tecenzii zlych ma nete. Aj v cestovke mi hovorila nech neberiem .
my sme boli styri hviezdy tusim....
@anonym_autor 10 € alebo 15 € na celý pobyt - 8 nocí
@isis234 tak na ten Caribbean koľko bude platiť 1 osoba na týždeň?
@anonym_autor jemine ved okolo 15 e viac nie dokopy rodina vsetko ti pride v pokynoch cestovky
@anonym_autor Kurz: 1 TND (tuniský dinár) je cca. 0,30 EUR. Maximálna výška pobytovej taxy sa vypočítava pre 15 po sebe idúcich nocí, a to aj v prípade dlhšieho pobytu. Osoby mladšie ako 12 rokov túto pobytovú taxu neplatia.3. 1. 2024
V 5* a 4* hoteli je cca 12 TND/osoba/noc, v 3* hoteli cca 8 TND/osoba/noc. Pri pobytoch do 10 nocí je účtovaný skutočný počet nocí, pri pobytoch 10 nocí a viac je účtovaných 10 nocí. Taxa sa platí iba za osoby staršie ako 12 rokov vrátane
12x0,30 € =3,60 € /D
Cestovka pošle pokyny na všetko. Aj cenu taxy
@isis234 tak ja som masla vela tecenzii zlych ma nete. Aj v cestovke mi hovorila nech neberiem .
@slavomira236 teraz som pozrela,, to je už 5 rokov, čo som tam nebola. Ale veľmi zhrozená som z toho 😲
@anonym_autor Kurz: 1 TND (tuniský dinár) je cca. 0,30 EUR. Maximálna výška pobytovej taxy sa vypočítava pre 15 po sebe idúcich nocí, a to aj v prípade dlhšieho pobytu. Osoby mladšie ako 12 rokov túto pobytovú taxu neplatia.3. 1. 2024
V 5* a 4* hoteli je cca 12 TND/osoba/noc, v 3* hoteli cca 8 TND/osoba/noc. Pri pobytoch do 10 nocí je účtovaný skutočný počet nocí, pri pobytoch 10 nocí a viac je účtovaných 10 nocí. Taxa sa platí iba za osoby staršie ako 12 rokov vrátane
12x0,30 € =3,60 € /D
Cestovka pošle pokyny na všetko. Aj cenu taxy
@isis234 ďakujem ❤️
Mne sa páčilo aj v Tabarke hotel Dar Ismail. Veľký výber chutná strava, vela ovocia. jedáleň je i pri pláži, nemuseli sme sa prezliekať, stačilo v tričku, veľká šatka-ako šaty
Nur palace
Caribik..
@isis234 toto ke 7rocne video. Co som dala je z minuleho roka
@anonym_autor len nie Caribbean prosím ťa. Minulý rok som tam bola po 5 rokoch 3 krát a veeeelmi sa zhoršili. Ale teda dosť. Skúste iné hotely, napr Mahdia palace
@slavomira236 teraz som pozrela,, to je už 5 rokov, čo som tam nebola. Ale veľmi zhrozená som z toho 😲
@isis234 tiez som chcela tunis tkhto roku na konci prazdnin no toto nie
Chcela som nieco lacnejsie kedze 3dovolenka. Ale za toto premna a2 deti nedam tych 1600 co to stoji ma tyzden to radsej dolozim