icon

Dovolenka v novembri počas korony

emi_emi159
18. júl 2020

Ahojte , chcem sa opýtať na vás názor či sa podľa vás bude dať ísť v novembri tohto roku do Dubaja na dovolenku. Viem že od 7.jula sa vrátili do normálneho života a turistov púšťajú s negatívnym testom na covid19. Letenku treba kúpiť vopred (našli sme veľmi výhodnú ktorá možno o par dni už nebude) a tak by som ich chcela rezervovať a zaplatiť ale bojím sa aká bude situácia v novembri či to nebude horšie a potom mi už peniaze asi nikto nevráti za letenky však ? Dúfam že tam bude možnosť storna a vrátenia peňazí radšej si to priplatím. No chcem sa ešte opýtať či neviete náhodou či tam nemáte nejakých známych že ako sú na tom hotely alebo teda ako na tom budú. Či tam je už naozaj všetko otvorené. Mám strach lebo tam veľmi chceme ísť v novembri aj letenky som našla mega lacné aj ubytovanie. No neviem či sú tam nejaké obmedzenia a hlavne nikto nevie povedať čo bude v novembri no neviem napíšte mi aspoň vás názor naozaj ma to veľmi zaujíma. Išli by ste v novembri do Dubaja aj keď je situácia aká je ? Ďakujem 🙂

Strana
z2
mogaa
19. júl 2020

@jana_eyre_2 ale autorke ide o situáciu ohľadne korony, nie o klasické storno, detto ak idú na dovolenku dvaja rodičia s dieťaťom tak na chorobu dieťaťa sa nevzťahuje storno dovolenky pre celú rodinu....jej ide o to že ak sa zhorší situácia s koronou a nebude chcieť letieť - ale na toto sa nevzťahuje žiadne storno....ale teoreticky máš pravdu ak by si vybavili PN na oboch (prípadne aj na deti ak majú) tak časť "straty" sa dá uplatniť zo storna....

emily.s
19. júl 2020

Kto vie, čo bude v novembri. Keď si našla také lacné letenky, tak ja by som ich na tvojom mieste kúpila. Ubytovanie si rezervuj také, kde môžeš do poslednej chvíle zrušiť rezerváciu zadarmo. Prinajhoršom ti prepadnú letenky, ale pri takej sume aku si písala, by to snáď nebola až taká tragédia.

Strana
z2