icon

Kde sa v októbri stále môžete kúpať?

ivapap
28. aug 2024

Ahojte, mám otázočku. Boli ste na dovolenke v októbri? Ak áno ktoré krajiny sú ešte vhodne aj na kúpanie v mori keď nie som otužilec :D

birika
28. aug 2024

Egypt, Azia, Bali Dominikanska...je toho vela, staci dat do vyhladavaca

ivapap
autor
28. aug 2024

@birika áno o exotike viem ale niečo menej exoticke možno (Grécko, Taliansko, Cyprus)

melanta
28. aug 2024

Chodíme na jeseň, v zime aj na jar. Túto jeseň ideme Saudská Arábia na Ummahat island, z bežnejších destinácii mimo exotiku Egypt, Dubaj, Omán.

melanta
28. aug 2024

@ivapap nikde v Taliansku či Grécku ani v Turecku nebudeš mať v októbri tak teplo, aby ti nebola v mori zima, ak ti nevyhovuje studená voda. Jedine Egypt máš teplo asi až do novembra. Ak nechceš studené more, musíš ísť mimo Európy.

simsalabim
28. aug 2024

@ivapap kolegyna pravidelne chodi v oktobri do Grecka. Vraj more teple, aj den. V noci uz citit chlad.

lin_a
28. aug 2024

oktober v ramci Europy - napr juzny Cyprus, Malta - v oboch sme mali v oktobri vodu nahriatu nad 25st.

dixitka
28. aug 2024

Na Cypre som bola v polovici októbra a úplne super, zima mi nebola ani náhodou 😀 akurát sa už dosť skoro stmieva.

lija22
28. aug 2024

Malta absolutne vyborna moznost

kulumulu123
28. aug 2024

@ivapap my sme boli na mollorke a bolo super dcéra 5r sa v pihode kupala voda bola tepla a pre mňa a teda do studenej nevkeziem ani za nič... Vonku teplota kolo 16-30'C

birika
28. aug 2024

@ivapap ok

cafelatte
28. aug 2024

My chodíme vždy v novembri do Egypta, nádherné letné počasie.

katrinka8
28. aug 2024

My sme sa v októbri v Barcelone v pohode kúpali. Ale veľmi závisí od počasia...

andaluzia12
28. aug 2024

Boli sme v Hurghade v Egypte, more teplé, ale bolo veterno .. kamoska bola v tom istom obdobi v Turecku v Side a mali super počasie, teplúčko, aj more super teplota na kúpanie …

luccija
28. aug 2024

@ivapap aj Turecko, Cyprus, Grécko.My sme boli prvý týždeň októbra v Turecku a museli sme mať klímu pustenu

oliverceky
28. aug 2024

@ivapap Turecko

lakebabe
28. aug 2024

@ivapap Egypt , Omán, Dubaj teraz Bahrajn a exotiky. V Turecku som bola prelom septembra októbra bolo teplo este

cacianka
28. aug 2024

@ivapap minulý rok Cyprus, 1. - 13.10. 28 - 34 °C vzduch, more nad 25 °C.
Bolo super.

cocolinka
28. aug 2024

Mna by zaujimalo ci ma niekto skusenost s chorvatskom v septembri, ideme v polovici a bojim sa ze uz nebude teplo, alebo sa uz pokazi pocasie a s kupanim sa mozeme rozlucit

dixitka
28. aug 2024

@cocolinka v Chorvátsku som raz bola posledný septembrový týždeň a dobre bolo. More bolo samozrejme o čosi chladnejšie ako v júli, ale na mňa je júl až príliš horúci, ten september bol rozhodne príjemnejší 🙂 no ak sa pokazí počasie a bude liať, tak samozrejme smola, ale to sa môže stať aj uprostred leta.

smajliica
28. aug 2024

Čím južnejšie a ďalej od Gibraltárskeho prielivu tým lepšie. My sme boli prvý októbrový týždeň na Sicílii 2 roky dozadu a za mňa skvelé. More teplé, denné teploty 27-30 celých 10 dní.

olivierko229
28. aug 2024

@ivapap na Taliansko je uz oktober neskoro. Hlavne preto, ze im koci sezona kolo 21.9-25.9, kde ako. My ideme teraz zaciatkom septembra, tak som to zaznamenala pri vacsine kempov. Najdes ubytovanie na bookingu, ale je uz chladnejsie.

emka530
Odpoveď bola odstránená
tilly
29. aug 2024

My sme boli v októbri minulý rok v Španielsku a bolo fantasticky. More ako káva, dlho svetlo, 28/30 stupňov, večer na terase v tielku. Chcem ísť aj tento rok tak.

olivierko229
29. aug 2024

@ivapap len doplnim, my ideme sever, Benatsko, vidim, ze dievcata pisu, ze oktober fajn, ten juh moze byt super

cocolinka
30. aug 2024

@dixitka dakujem za odpoved 🙂 ja som tiez zastancom skor menej tepleho pocasia, tieto horucavy su na mna moc, takze ak bude do tej 30-tky a more chladnejsie, tak budem spokojna 🤗

mane01
30. aug 2024

@ivapap ja som bola v Turecku v oktobri, okolie Antalye

kajka100
30. aug 2024

@tilly kde konkrétne v Španielsku ste boli? A nebolo veľmi veterno?

tilly
30. aug 2024

@kajka100 medzi Valenciou a alicante, vôbec nebolo veterno. To skôr v júni bol vietor.

jaja20
31. aug 2024

Kapverdy, Katar, Zanzibar