icon

Dovolenka v Tunise - Mahdia

mateska01
10. jún 2013

Bola niektora z Vas na dovolenke v Tunise,Mahdia,hotel Nour Palace...ake mate skusenosti?dakujem 🙂

mskorova
18. jún 2015

@eji to sa mi páči, do tej zoo nevieš asi koľko je vstupné? a tie štvorkolky to je z tých výletov, čo sa ponúkajú na hoteli? alebo chodia po pláži? a ako to vyzeralo a koľko sa jazdilo, ? ? aké asi ceny? diky

aleka
18. jún 2015

@blondi2 a aké je more? V pohode teplé?

eji
19. jún 2015

@mskorova cenu si uz síce nepamatam,ale bola ľudová,chodili sme tam dost casto počas dovolenky,nakŕmiť zvieratá ☺️
Štvorkolky sme si objednali v hoteli,dojednali sme si deti zadarmo a este aj z tej ich ceny sme dali dole,začína sa cca 5mnt od hotela a trvá to cca hodinku.teren je super,je tam menšia prestávka na pitie,v takej akokeby pusti...len ked tam pôjdete,nezabudnite si zobrat okuliare,popripade nieco cez tvar,lebo ten piesok zvykne fúkať do tvare...

mskorova
19. jún 2015

@eji vďaka za info, pôjdeme pozrieť, je dobré, že je niečo také v blízkom okolí 🙂

blondi2
19. jún 2015

@eji kde je ta Zoo presne? Ked vyjdem z hotela, mame sa vydat napravo alebo nalavo? Ostatne sa uz nejako tu popytam. A ten zabavny park je v ramci tej Zoo? Jeeej tesim sa, ze tu nieco take je a budeme mat kam vypadnut s detmi. Ja hlavne potrebujem pohyb, lebo len sa tu prejedam a nehybem sa tolko, kolko doma.

blondi2
19. jún 2015

@eji a tu piratsku lod ste si zajednali v hoteli s domacimi? Cestou na plaz pri hotelovom bare stale stoja domaci a ponukaju tieto vylety. Ale este v buse cestou z letiska nam delegatka hovorila, aby sme s nimi nic nepodnikali, ze zvyknu zobrat peniaze a nic sa nekona. Ze vylety vyhradne s nimi treba riesit. Ale ktovie...

blondi2
19. jún 2015

@aleka More ma 20 C, kazde rzno vykladaju pri bazen tabulku s aktualnymi teplotami mora, vody v bazene, takze zato viem kolko C. Ale inak vzdy ked doobeda prideme na plaz a vyskusame s nohou ake je more, tak si povieme, ze studene, ale potom si na to zvykneme a postupne vlezieme do mora. Ako ja som cakala, ze tu bude vacsie teplo, ked je to Afrika. Ale teplo nic moc, vzdy tych 28 C + pofukuje.

eji
19. jún 2015

@blondi2 delegátka to vravi preto,lebo ked si cez nu zajednate výlet,ma z toho vysokú províziu...😉 brali sme to normál v hoteli od tých ich ludi,vychádzalo to podstatne lacnejsie a oni vas dopravia do centra Mahdie,kde stojí pirátska loď...na nej vam dajú aj jest a piť,je tam animačny program a plávanie v mori...dokonca sa nam podarilo vidiet delfínov,proste úžasne

eji
19. jún 2015

@blondi2 a co sa týka ZOO,tak sa mi zda ze vľavo,ale nie som si uplne istá a pomalou chôdzou maximálne 5minut cesta.tie skákacie hrady su vedľa toho,nie v tom areali,ale tam sa oplatí po zotmení,nie je tak teplo 😉

adrianazs
19. jún 2015

@eji v ktorom hotely ste boli my sme boli tiez v tom zoo tusim pred 4 rokmi v mahdii my sme bol v mahdia palace thasso ak si dobre papatam ked sme vysli z nasho hotela sli sme do lava par minut boli tam obchodiky a tak to zoo mary sa mi boli tam aj miniaturne domcuriky pre zajaciky take ako skolka malinke uz ani neviem z malym mame pochodene od pol roka prvy raz letel na rhodos aj tam sme boli v zoo ta uz sa mi pletie ale asi toto zoo spomínate a ten vodny svet brana bola taka papula chrosika ze leteli ste z ba klud bol manzel nechcel pocut toho roku tunis ja som chcela tiez zas mna ucarovalo

adrianazs
19. jún 2015

@eji aj na tej pirátskej lodi sme sli pred dvoma rokmi volala sa haniball paradna bola davali nam koktejli v zltej dyni samozrejme aj chutny obed aj sme plavali v mori kto chcel maly mal vtedy 5 rokov aj piratska disco bola na lodi pre deti spojena s fotografovanim s ozajstny piratom maly sa velmi tesil ze sa foti s piratom aj opre mna to bola zabava citila som sa ako angelika 🙂 boli ste aj sidi bou said kde to natacali krasne modre mestecko my sme tam boli este nebol maly na svete tunis je ozaj krasny na tych dzipoch sme neboli na Sahare dvodnovy vylet tiez este nebol maly vtedy sme pochodili vsetko z 15 dni sme lezali na plazi 8 vtedy to boli dovolenky no ale teraz hlavne nech si maly uziva more a vodny svet

eji
19. jún 2015

@adrianazs pred 2rokmi sme boli v Nour palace(tento rok si to tam zopakujeme) a minuly rok LTI Mahdia 😉 a to bolo skoro oproti LTI hotela 😋 a ano,boli tam take morciatka,ktoré mali normál stoličky a stôl,celkom vtipne 😂

blondi2
19. jún 2015

Baby a neboli ste niekto aj v tom delfinariu? Ake to tam je? To ma laka, ale je to poldnovy vylet, neviem ci by to nebolo pre mojho mladsieho ( 16mes) dost, posledne dni je tu nekludny. A inac pozerala som to ako vylet cez cestovku a nas 4 by to vyslo 150€, dost palka...Pozrem, co to vyjde cez hotel.

blondi2
19. jún 2015

Baby a co sa tyka toboganov, oni su sice zadara, ale oni ich pustaju iba okolo obeda. Mozno cez jul, august ich budu pustat dlhsie, neviem. Posledne 2 dni, je strasny prilev turistov do hotela, denne aj 2 autobusy, sami rusi, cesi, slovaci, menej nemcov. Viac sa mi pacilo, ked tu bolo tak menej ludi.

eji
20. jún 2015

@blondi2 my sme boli minuly rok v delfinariu,vedľa je naaaaaadherna ZOO,co sa týka delfinaria program bol super,mne vadilo,ze cele predstavenie na nas pálilo slnko.da sa s nimi aj fotiť,ale nevyberú všetkých

eji
26. jún 2015
velkacica
26. jún 2015

@eji 27 ks

eji
26. jún 2015

@velkacica je to hrozne, bola som tam aj pocas jasminovej revolucie, ale dovolenkovy rezort?

klara226
26. jún 2015

Načo to sem dávate, ja to ani čítať nejdem. My ideme v sobotu a hotel el Mouradi Mahdia. Dovolenka kúpna a určite sa nebojím. Čo sa má stať, stane sa.

eji
26. jún 2015

@klara226 drzim palce, mohla by si dat potom odtial vediet, ako to vyzera... aj ja sa musim tak nastavit

amanda0405
26. jún 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@klara226
@eji
dievčatá ja by som určite neriskovala ak nie už svoj život, tak život svojich detí...zvážte si to, ja som tam bola pred niekoľkými rokmi a teraz by som určite nešla...

tova
26. jún 2015

@klara226 si si ista ze tam chces ist? ved necitaj, ani neutekaj ked budu strielat. ked ti taka dovolenka stoji za to.

eji
26. jún 2015

Pisala som do cestovky, ako to vidia a co sa da robit so zmenou, ale zase kam ist??
Taliansko, Grecko plne utecencov, Turecko a Tunisko - IS...a teraz hladat dovolenku, ked su ceny na samom vrchole?? ☹
A to bol darcek pre mojho tatina k 60.narodeninam

gabrielaslivkova
26. jún 2015

@amanda0405
@tova mňa až mrazí, keď to vidím, ale z dôvodu, že viem, kde to je, že som bola vo vedľajšom hoteli. ale zasa písať, že to majú zrušiť? to isté sa môže stáť kdekoľvek na svete... veď aj Bratislava je relatívne bezpečné miesto a čo sa stalo pred pár rokmi v Devínskej? mali sa snáď odtiaľ potom všetci vysťahovať? ak niekomu prepne v hlave, je to vždy katastrofa, bez ohľadu na to, kde sa to stalo...
Moji rodičia zažili útok na ich hotelovej pláži v Turecku, ja som bola na Bali, keď tam došlo k prestrelke kvôli terorizmu (priamo vo vedľajšom hoteli) a naše média o tom ani nepísali... a pokojne sa do oboch destinácií cestuje ďalej. čo sa má stať, stane sa.

madlei
26. jún 2015

treba ísť do Tuniska- budete mať nielen more ale aj more nezabudnuteľných zážitkov! je super podporovať také štáty napr. aj finančnými ziskami z turizmu. len tak ďalej... a každý turista by si mal ako vďaku zobrať jedného tunisana so sebou 🙂

amanda0405
26. jún 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@gabrielaslivkova
čo sa má stať, stane sa....ale ja by som určite nešla do oblasti kde v priebehu niekoľkých mesiacov sa stali útoky teroristov zameraných na turistov....je to zbytočne riskantné...

tenerifka
26. jún 2015

@amanda0405 a hlavne ked vlada tej danej krajiny nerobi dost na ochranu tych, z ktorych ziju.V Europe su dvaja Arabasi v tych nocnych koseliach, ak sa obsmietaju okolo hotela ci restauracie, hned podozrivi, ale v moslimskej krajine si ich nikto nevsimne, pokial to niekde nerozbalia.....

blondi2
26. jún 2015

Bože my sme sa v utorok vrátili z Tuniska-Mahdie. Práve som si čítala tie linky o utokoch a teda nebolo by mi všetko jedno, keby sme ešte len mali ísť. Ja by som asi zmenila destinaciu. Predsa len tí Arabi...človek nikdy nevie. Ja som sa aj strašne bála, keď sme išli, lebo svokra nás stratila, ale vdakabohu sme sa živí a zdraví vrátili.
@eji kedy máte ist?

janano
26. jún 2015

Kazda zodpovedna cestovka, ktorej ZALEZI na klientoch by okamzite zrusila vsetky dovolenky do Tunisu a vratila peniaze!