icon

Dovolenka v Tunisku s malými deťmi

Včera o 19:24

Ahojte, tie, ktore ste boli v poslednych rokoch v Tunisku s malymi detmi (5 a 6 rokov), mali deti alebo vy traviace tazkosti (hnacka, zvracanie)? Zvazujeme all inclusive v 4* hoteli v Mahdii alebo Monastire, ale mam trochu obavy.

anonym_08faed
Včera o 19:25

my sme nemali ziadne tazkosti ale hotel si vyber 5 hviezd

anonym_08faed
Včera o 19:33

ale detom sa nepacilo, ze velmi horuco boli sme v juli

vams
Včera o 19:34

Ani nám nič nebolo. Nejedli sme tam však žiadne ovocie, na to ai treba dať pozor.

abbey1
Včera o 19:35

@anonym_autor Boli sme prvýkrát vtedy s 3 ročnou a všetko v poriadku.

lucylaw
Včera o 20:49

Nikdy by som s deťmi do Tunisu nešla,boli sme tam raz dvaja dospelí,v 4* hoteli a tak nenormálne tráviace ťažkosti sme mali celú dovolenku,že už nás preháňalo aj zo suchého pečiva,najhoršia dovolenka v živote,bola som 5-krat v Egypte,tam mi nikdy nič nebolo,za mňa Tunis už nikdy v živote..

pr85
Dnes o 06:08

@anonym_autor S dcérou sme boli tri krát (keď bola ešte v brušku, potom ako 9 mesačná 23 mesacna). Ten posledný krát bola žena tehotná so synom. Ani raz nám nič nebolo na rozdiel od Turecká, kde to žena posledný den tak schytala, že sme mysleli, že neodletime. A boli sme v Mágii, Zarzise, Port El Kantaoui a všade bolo super.

anonym_9602ca
Dnes o 06:26

Boli sme 2krat,maly mal pol rocka,potom 2 a pol.Nikomu nic nebolo,boli sme v monastire a potom dalej,transfer az 2hod od Monastiru,tam bolo dost veterno,vlny obrovske.Ale v Monastire super.Toto leto ideme do Turecka a maly bude mat 3 a pol roka.Bude lepsie vnimat vsetko.