Dovolenka v Tunisku v máji
Zdravím, aké máte skúsenosti s dovolenkou v Tunisku v máji? Bude more už dostatočne teplé na kúpanie? Oplatí sa tam ísť? Ďakujem za odpovede 😊
@mumlicek7 boli sme v hoteli les princes, bol to menší rodinný hotel, cítili sme sa tam super 🙂 hotel mal svoju pláž, skvelých animátorov aj celý personál, dovolenkári boli väčšinou len Slováci a Česi.. boli sme tam na 14 dní a keď odchádzal náš turnus, vyprevádzali nás takmer všetci 😀 majiteľ, recepční, animátori, dokonca aj zopár chyžných a kuchárov 😅 strava bola chutná, výber dostačujúci… boli sme ale v r2014 takže nie je to moc aktuálna recenzia z mojej strany 😀 mohlo sa to tam aj pomeniť.. ale na túto dovolenku spomínam najradšej
Počasie bolo cca tých 32 stupňov, každý jeden deň bolo krásne slnečno, teplota vody bola tuším 27 stupňov..
@denka155 Ohľadom toho termínu ti veru neporadím,lebo my sme boli v auguste a septembri. Emirátmi nič nepokazíš,tam bude horúco a aj more teplé. Skús pozrieť napr. Ras Al Khaimah. V Egypte sme boli v júni,tam bolo vtedy horúco. Ale naozaj,Tunis je nádherný a ani tam nie sú až takí otravní predajcovia,ako v Egypte. Ak ti môžem poradiť,pozri si v Mahdii hotel Iberostar Royal El mansour.
@mumlicek7 tak ako spomína jaja, služby sú lepšie v Turecku (boli sme v alanyi). Takisto aj taký volny pohyb po meste bol lepši v Turecku (v Tunisku bol mimo rezort strašný bordel, špina). Ale zase more a pláž jednoznačne lepšie v Tunisku.
Keďže máte menšieho syna, asi by som skôr volila Turecko. Napr ja som mala v Tunisku dva dni tráviace problémy (takisto aj v Egypte) a v Turecku bez problémov.
@54tinka54 Tunisko mame hotel mahdia paláce a Nour paláce .Turecko Narcia,sultan of Side. Doganay,kazdy hotel má plus aj mínus nakoľko recenzie som celé popoludnie čítala. A nevieme sa rozhodnúť nakoľko máme skúsenosti ze náš syn sa bojí toboganov a v Grécku bol celé dni len more piesok... Skoro vôbec bazény.
@mumlicek v mahdia beach sme mali All inclusive,strava bola rozmanitá,dokonca bolo aj bravčové pár krát,čo som teda ešte v arabskej krajine nevidela.Zaciatkom septembra sme boli cca do toho 15.9.cez deň 32-34.more asi 28.Dieta s nami nebolo,resp bolo,ale dospelé.Boli v hoteli aj deti.Sú tam aj bazény vyhrievané aj rôzne atrakcie.Musim este podotknúť,že hotel je fajn,ale Nour palace je kúsok ďalej,ale teda je krajší.
@denka155 ja osobne výborné skúsenosti z dovolenky v Tunise, výborná strava,super hotel pláž,ale my sme boli v septembri...myslím, že v máji aj v tých teplých destináciách všade je more chladné, nie je totiž dobre prehriate,..my ideme tiež skôr na dovolenku, pretože nám osobne lezú na nervy šóry, kde všade musíš čakať a neviem čo, o nespratných dovolenkároch s deťmi ani nebudem písať, ale my ideme až koncom júna...
@kleopat boli sme v Mahdia beach a v Nour palace.Všetky sú na vedľa seba,ten Caribbean word Mahdia si tiež chválili naši spolucestujúci z lietadla .Bola som aj v Hammamete,ale pláže v Mahdii sú top.Krasny piesok,tyrkysové more.Nour palace odporúčam najviac,krásny hotel päť hviezdičkový,služby aj strava vynikajuce
Ahojte boli ste niektora v tom Nour Palace Mahdia tento rok? Ako ste boli spokojne? S hotelom, s plazou, more bolo teple a dalo sa plavat? Co cistota hotela a strava?
Dakujem za vsetky recenzie
Ahojte boli ste niekto teraz alebo minulý rok Mahdia Beach alebo Nour Palace.
Rozhodujeme sa medzi týmito dvoma na september, potešili by nejaké novšie recenzie.
Ďakujem za každú reakciu 🙂

@54tinka54 a hotel ste mali ktorý prosím vás mahdii a s jedlom aká bola spokojnosť a teplota v auguste.?