Dovolenka v Turecku a zvracanie detí počas aj po dovolenke
Ahojte mamičky toto leto sme boli na dovolenke v turecku. Mali sme 5*hotel vsetko prebehlo cely tyzden priam ukazkovo deti i my sme si dovolenku uzili. Dcera vsak po 3 dnoch pobytu zvracala rano 2krat a potom uz nic. No stazovala si na bolest bruska sem tam. Potom v lietafle mladaia takisto zvracala a to skoncili sme v nemocnici na infuziach.
Prosim hlavne mamicky ktore boli s detmi v turecku cim sa chranit?Probiotika brali stale aj pocas pobytu.
Dakujem krasne za odpovede.to mohlo byt?alebo ako sa chranit na biduce?
@denisse1311 to mi je ľúto, skóre uzdravenie😉
Chcem sa spytat ci ste sa niekto pred odchodom so turecka nedavali ockovat proti brusnemu virusu a hnackam...ockuje sa 14 dni pred odchodom no nevedeli sme az teraz.
@denisse1311 Konkrétne voči akému vírusu a hnačkami?
Dievcatsa prave sme sa vrati z Turecka a po minulorocnej skusenosti kedy maly vracal cca po 3 dnoch, som mu tento krat nasadila probiotika a bolo to uplne super... maly papal co chcel neobmedzovali sme sa a nic jemu ani nam nebolo 😁😁😁 takze odporucam probiotika... verim, ze aj vdaka nim sme si dobolenku uzili naplno... Dakujem maminke, ktora nam ich tu odporucila 😚😙😙
Aj ja som nasadila probiotika na odporucanie tu a super. Sice dcera dostala anginu a boli sme na infuzii no hned po nej jej ostalo dobre a brala atb 2x denne ale v pohode mohla na slnko. Ziadne zvracanie nic vdaka probiotikam 🙂
@gallina Ahoj, tieto ... https://www.benulekaren.sk/p/267008/children-do...
@gallina Ja som brala aj pre seba adult lebo aj mne býva zle a ani mne nebolo úplne nič ... a to sme minulý rok jeden deň malý a jeden deň ja vracali a hnačkovali a tento rok v taliansku tak isto ... a teraz som nasadila toto - samozrejme aj hotel na vyššej úrovni - ale určite to dopomohlo ... a vôbec som malého neobmedzovala, aj zmrzka bola, aj džúsy, aj bazén 🙂
Ahoj, toto sme mali 3 roky po sebe v Chorvátsku, infekcia žalúdočná a presne na 3 deň to vždy začalo, teraz naposledy sme do priniesli aj domov, sekli sme chorvátskou, dobre nám bude v Tatrách🤪🙂my máme podozrenie na Chorvátsku vodu, nepili sme ju ale samozrejmá sa v nej varí a vraj sa bordel púšťa do mora a citliví ľudia to zle znášajú...
@nikinka1111 ahoj,chystáme sa prave zaplatiť adalyu oceán,citala som negatívne recenzie tu na koniku.pojdeme s detmi(10,1),je nieco co nebolo v poriadku? Budem vdacna za info,dakujem
@barborakarin ahoj, my sme v nej boli 2x. Boli sme spokojni. Ale to bolo pred 7-8 rokmi. Raz z toho som bola tehotna. Nemali sme ziadny problem vtedy
@nikinka1111 ahoj ako hodnotíte adalya art? Mame malé deti 3 ročne je hotel vhodny pre ne?
@ewcurik dobry vecer, v adalya art sme neboli, len v adalya ocean a adalya elite
@denisse1311
@denisse1311 ono je otázne aj to aké probiotiká brali..pretože veľa mamičiek kupuje produkty z reklám alebo tie z lacnejších a v skutočnosti neobsahujú žiadne životaprospesne baktérie.. probiotiká sú veľmi dôležité a treba si o nich aj čo to naštudovať a to viem čo hovorim lebo dcéra mala od malinká problémy s črevami a trávením a vždy sme skončili v nemocnici.. samozrejme lekári povedia probiotiká ale v lekárni vám dajú produkt z reklamy alebo niečo za čo dostali poriadne zaplatené..až som zo zúfalstva už začala skúmať probiotiká a prišla som na zaujímavé veci..od kedy užívame kvalitné probiotiká zázrakom dcéra už 3 rok žiadne žalúdočné problémy nemala a ani na dovolenkách sme nemali žiadne črevné záležitosti..Teraz vám už nezostáva len sa z toho dostať a do budúcna aspom 3 týždne pred dovolenkou dať kvalitné probiotiká..držím palce
@kikina84 prosím aké probiotiká brala ďakujem

keďže ste skončili v nemocniciach po dovolenke, je väčšia pravdepodnosť že vírus ste chytili na letisku ako v hotely... neviete kde to vdýchnete...