Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club
Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa
ahojte kočky,chcem sa opytat tiez na hotel-zvazujeme ist do Suntopia pegasos world-oblast Side.neviem,ci je to ten isty komplex,ktory tu spominate-je tam aj taky mini sukromny vodny park.dakujem
@harmi Ahoj,chcem sa Ta opytat este na vyssie spominany hotel,pisala si,ze ste tam boli.Ake bolo more a vstup do mora?bol tam pozvolny vstup?mame aj male 1,5rocne babo🙂dakujem. Stale vahame medzi Suntopia pegasos world (je to blizsie z letiska) a pegasos royal...dakujem
@lucialucas World a Royal su ine hotely len patria pod tu istu hotelovu siet. World je v Side a Royal je pri Avsallare pred Alanyou. Pokial viem, tak vo Worlde je prudky vstup do mora ale nebola som tam tak neviem urcite. Aquapark je aj v Royali a plytke more, pozvolny vstup
@lucialucas nam bolo vo Worlde super ale je pravda ze tam uz po par krokoch je hlbsie more, ja som bola s malym 7-rocnym a velmi sa mu pacili vlnky co tam boli. je tam more skor s vlnkami, nieje hladka hladina.
@harmi dakujem krasne. a este sa popytam na hotel,ubytko...bolo cisto?Vyzera to tam krasne,len to more ma trochu odradza....uz sme v Turecku boli a vzdy sme mali rychly spad do mora.Vy ste boli aj v tom druhom hoteli v Incekum,co tu kočky spominaju?Vdaka
@lucialucas nemas za co 🙂 ubytko bolo v pohode aj strava aj cistota. nam sa tam pacilo, skoro kazdy vecer sme chodili do side taxikom lebo to nebolo daleko 🙂 v tom druhom sme neboli. ja by som sa do Worldu urcite vratila. len pocitaj s vlnkami v mori 🙂 aj pre male deticky je tam bazen detsky so smyklavkami.
boli sme v AliBey Club Manavgat ale to je ina cenova kategoria 😝
@lucialucas pegasos world mozem len odporucat aj my sme tam boli minuly rok a boli sme spokojny🙂je tam aj novy toboganovy park🙂tento rok pojdeme do pegasos royal -resort🙂v albume mam aj fotky🙂
@lucialucas asi takto to tam je a pozeram ze pridali tobogany , super 🙂
@z9z9z9 Super,dakujem,kukla som aj fotky,vyzera to ozaj ako na fotkach,co prezentuje katalog.Prosim Ta,ked pojdete tento rok do toho druheho hotela,skus mi dat potom vediet ako to tam bolo,aj v porovnani s World hotelom.Mna lakal ten Royal kvoli plytkemu vstupu do mora,mame 1,5rocne dietatko a 6rocneho chlapca.ale tie tobogany vyzeraju super!!!Dakujem
@harmi Dakujem krasne za odpovd,myslim,ze som sa asi rozhodla,nebudem riskovat asi tu dlhsiu cestu,toto je predsa len blizsie z letiska a ten vodny svet je uzasny.
@lucialucas v poriadku dam vediet ze ako bolo🙂ja som len vcera zistila za cesta trva cca 2,5hodin keby ze to viem skor tak urcite by som sa vratila radsej do worldu🙂ale uz nevadi ,dufam ze deti to vydrzia......
@harmi ahoj, chystate sa niekam tento rok?;)
@nefertitka ahoooj 🙂 tento rok ideme skusit Tunis, este nikdy som tam nebola tak ideme pozriet plaz v Mahdii. a vy?
@harmi my zas Turecko, ale dalej, do Alanye ideme. V Tunise som bola tri krat, ale nikdy v Mahdii, ale sestra tam bola a vraj krasne plaze, bielucky piesok.
@nefertitka no ved preto sme vybrali mahdiu. chceli sme zas Turecko ale sa mi zdaju moc premrstene ceny ked chceme ist cez prazdniny.
@harmi jaj vy uz ste skolopovinni🙂 no to mas pravdu, velmi vysoke ceny su na Turecko teraz, aj ked my sme brali cez TUI zas a uplne v pohode cena
noo my sme uz skolaci takze sa nam dovolenka predrazi kazdy rok. ale dufam ze buduci rok zas turecko 🙂 do ktoreho hotela idete a kedy?
@harmi hotel sa vola Lonicera World a ideme uz 23.5.
tak prosím vás, kam vlastne ideme? Akú majú súvislosť Suntopia Club, World, Royal a Resort? A budem tam vôbec niečo okrem jedného holého bazénika? Rodina ma zabije, všetci sú pripravení na šmyklavky!!!! Tie čo ste tam už boli......ďakujem za odpoveď
@mel30 11.7.na 8 noci,uz pocitame dni 🙂 dakujem,dufam ze bude dobre, len troska ma ten dlhy transfer vystrasil 😖 World je super ten je uplne inde v albume mam aj fotky mozem len odporucat bolo tam perfektene vsetko na 1.-ku:)ale teraz chceme skusit nieco ine nezvykneme sa vracat do toho isteho hotela co uz pozname 😉 jasne ze dam info a prajem Vam stastnu cestu a prijemnu dovolenku 🙂

ahojte kočky,chcem sa opytat tiez na hotel-zvazujeme ist do Suntopia pegasos world-oblast Side.neviem,ci je to ten isty komplex,ktory tu spominate-je tam aj taky mini sukromny vodny park.dakujem