icon

Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club

stuart
12. feb 2014

Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa

lucialucas
16. jan 2015

ahojte kočky,chcem sa opytat tiez na hotel-zvazujeme ist do Suntopia pegasos world-oblast Side.neviem,ci je to ten isty komplex,ktory tu spominate-je tam aj taky mini sukromny vodny park.dakujem

lucialucas
16. jan 2015

ahojte kočky,chcem sa opytat tiez na hotel-zvazujeme ist do Suntopia pegasos world-oblast Side.neviem,ci je to ten isty komplex,ktory tu spominate-je tam aj taky mini sukromny vodny park.dakujem
@harmi Ahoj,chcem sa Ta opytat este na vyssie spominany hotel,pisala si,ze ste tam boli.Ake bolo more a vstup do mora?bol tam pozvolny vstup?mame aj male 1,5rocne babo🙂dakujem. Stale vahame medzi Suntopia pegasos world (je to blizsie z letiska) a pegasos royal...dakujem

petrina82
16. jan 2015

@lucialucas World a Royal su ine hotely len patria pod tu istu hotelovu siet. World je v Side a Royal je pri Avsallare pred Alanyou. Pokial viem, tak vo Worlde je prudky vstup do mora ale nebola som tam tak neviem urcite. Aquapark je aj v Royali a plytke more, pozvolny vstup

harmi
20. jan 2015

@lucialucas nam bolo vo Worlde super ale je pravda ze tam uz po par krokoch je hlbsie more, ja som bola s malym 7-rocnym a velmi sa mu pacili vlnky co tam boli. je tam more skor s vlnkami, nieje hladka hladina.

lucialucas
20. jan 2015

@harmi dakujem krasne. a este sa popytam na hotel,ubytko...bolo cisto?Vyzera to tam krasne,len to more ma trochu odradza....uz sme v Turecku boli a vzdy sme mali rychly spad do mora.Vy ste boli aj v tom druhom hoteli v Incekum,co tu kočky spominaju?Vdaka

harmi
20. jan 2015

@lucialucas nemas za co 🙂 ubytko bolo v pohode aj strava aj cistota. nam sa tam pacilo, skoro kazdy vecer sme chodili do side taxikom lebo to nebolo daleko 🙂 v tom druhom sme neboli. ja by som sa do Worldu urcite vratila. len pocitaj s vlnkami v mori 🙂 aj pre male deticky je tam bazen detsky so smyklavkami.

boli sme v AliBey Club Manavgat ale to je ina cenova kategoria 😝

z9z9z9
20. jan 2015

@lucialucas pegasos world mozem len odporucat aj my sme tam boli minuly rok a boli sme spokojny🙂je tam aj novy toboganovy park🙂tento rok pojdeme do pegasos royal -resort🙂v albume mam aj fotky🙂

harmi
20. jan 2015

@lucialucas asi takto to tam je a pozeram ze pridali tobogany , super 🙂

harmi
20. jan 2015

neviem co mi to blbne s tou druhou foto .

jeden den sme mali mega vlny-posledne foto 🙂 to bolo uzasne

lucialucas
20. jan 2015

@z9z9z9 Super,dakujem,kukla som aj fotky,vyzera to ozaj ako na fotkach,co prezentuje katalog.Prosim Ta,ked pojdete tento rok do toho druheho hotela,skus mi dat potom vediet ako to tam bolo,aj v porovnani s World hotelom.Mna lakal ten Royal kvoli plytkemu vstupu do mora,mame 1,5rocne dietatko a 6rocneho chlapca.ale tie tobogany vyzeraju super!!!Dakujem

lucialucas
20. jan 2015

@harmi Dakujem krasne za odpovd,myslim,ze som sa asi rozhodla,nebudem riskovat asi tu dlhsiu cestu,toto je predsa len blizsie z letiska a ten vodny svet je uzasny.

z9z9z9
21. jan 2015

@lucialucas v poriadku dam vediet ze ako bolo🙂ja som len vcera zistila za cesta trva cca 2,5hodin keby ze to viem skor tak urcite by som sa vratila radsej do worldu🙂ale uz nevadi ,dufam ze deti to vydrzia......

nefertitka
28. jan 2015

@harmi ahoj, chystate sa niekam tento rok?;)

harmi
28. jan 2015

@nefertitka ahoooj 🙂 tento rok ideme skusit Tunis, este nikdy som tam nebola tak ideme pozriet plaz v Mahdii. a vy?

nefertitka
28. jan 2015

@harmi my zas Turecko, ale dalej, do Alanye ideme. V Tunise som bola tri krat, ale nikdy v Mahdii, ale sestra tam bola a vraj krasne plaze, bielucky piesok.

harmi
28. jan 2015

@nefertitka no ved preto sme vybrali mahdiu. chceli sme zas Turecko ale sa mi zdaju moc premrstene ceny ked chceme ist cez prazdniny.

nefertitka
28. jan 2015

@harmi jaj vy uz ste skolopovinni🙂 no to mas pravdu, velmi vysoke ceny su na Turecko teraz, aj ked my sme brali cez TUI zas a uplne v pohode cena

harmi
28. jan 2015

noo my sme uz skolaci takze sa nam dovolenka predrazi kazdy rok. ale dufam ze buduci rok zas turecko 🙂 do ktoreho hotela idete a kedy?

nefertitka
28. jan 2015

@harmi hotel sa vola Lonicera World a ideme uz 23.5.

mel30
4. jún 2015

Pomooooooc, práve ma chytila panika!!! Dievčatá prosím, ukludnite ma. Mám zaplatenú zálohu na dovolenku v suntopia pegasos club. Nebola som priamo v cestovke, našla som to tu na nete, mali by sme ísť cez Cartago. Inšpirovala ma táto fotka:

mel30
4. jún 2015

ale teraz som sa išla pozrieť na to zase a ako to tu čítam, chytila ma panika, že ideme úplne do iného rezortu, kde žiadne tobogány nie sú!!!???

mel30
4. jún 2015

tak prosím vás, kam vlastne ideme? Akú majú súvislosť Suntopia Club, World, Royal a Resort? A budem tam vôbec niečo okrem jedného holého bazénika? Rodina ma zabije, všetci sú pripravení na šmyklavky!!!! Tie čo ste tam už boli......ďakujem za odpoveď

z9z9z9
4. jún 2015

@mel30 World je v Side ,Club,Royal,Resort je v Incekum su to tri hoteliky blizko sebe v Clube nie su tobogany ale v Resorte su a mozes ich vyuzivat 🙂

mel30
4. jún 2015

@z9z9z9 Ďakujem, to mi odlahlo. trochu som z toho bola mimo.....tolko názvov..... a ak sa ešte môžem spýtať....kolko trvá let a kolko transfér?

z9z9z9
5. jún 2015

@mel30 let trva cca.2,5hodiny a transfer to neviem presne ale baby ktore tam uz boli tak pisali ze 2,5hodin 😒

mel30
5. jún 2015

@z9z9z9 ďakujem za info 🙂

z9z9z9
5. jún 2015

@mel30 kolkateho letite?

mel30
7. jún 2015

@z9z9z9 25.7. na 11 nocí. Možno sa tam aj uvaríme 🙂

mel30
7. jún 2015

@z9z9z9 čítam že vy idete do Royalu. Tak si to tam užite a hoď prosím info, ako bolo. A čím sa to líšilo od Worldu. Vy kedy letíte?

z9z9z9
7. jún 2015

@mel30 11.7.na 8 noci,uz pocitame dni 🙂 dakujem,dufam ze bude dobre, len troska ma ten dlhy transfer vystrasil 😖 World je super ten je uplne inde v albume mam aj fotky mozem len odporucat bolo tam perfektene vsetko na 1.-ku:)ale teraz chceme skusit nieco ine nezvykneme sa vracat do toho isteho hotela co uz pozname 😉 jasne ze dam info a prajem Vam stastnu cestu a prijemnu dovolenku 🙂