icon

Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club

stuart
12. feb 2014

Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa

sur
10. aug 2015

@vdeo , @mel30 Dakujem za vsetko. urcite dam vediet ako sme to zvladli 🙂

oliverceky
12. aug 2015

@vdeo Aký hotel?

oliverceky
12. aug 2015

@sonulikus Ako sa vám páčilo na Sicílii?

sonulikus
13. aug 2015

@oliverceky Sicilia je neskutocne krasna, len hotel sme si nanic vybrali, bol to taky eko hotel a kedze sme boli s malym tak nam bolo treba trosku nieco ine nie sprchu na arabsky styl bez vane ☹

oliverceky
14. aug 2015

@sonulikus Aký to bol hotel?

vdeo
14. aug 2015

@oliverceky suntopia pegasos club

stalida
23. jún 2016

Ahoj dievcata.Neviete mi povedat,aka je vzdialenost z hotela Pegasos Club do delfinaria v Alanyi?

adinam
24. jún 2016

@stalida,neboli sme tam v delfináriu,ale nie je to ďaleko.Do centra Alanye je asi 25 km od hotela 😉

stalida
26. jún 2016

@adinam dakujem za odpoved.A bola si spokojna s hotelom?

adinam
27. jún 2016

@stalida,my sme boli spokojní,ubytovanie je štandardné,u nás na tri ***,je to krásny komplex s množstvom zelene,nadherná piesková pláž,pozvoľný vstup do mora.Služby na výbornú.Môžeš sa pohybovať po celom areáli v rámci AI.

matusko0404
3. júl 2016

Ahojte všetci,cestuje sem niekto tento rok prosím?

stalida
3. júl 2016

Ahoj.My cestujeme😀

matusko0404
3. júl 2016

Tak nie sme sami "šialenci" 🙂 🙂 čo sa nedajú vystrašiť?
27-meho letíme,a vy?

stalida
4. júl 2016

@matusko0404 My sa 27-meho vratime.Ideme 16.7..Uz sa velmi tesim 😀.Neboj sa,nie ste sami sialenci.Poznam kopec ludi,ktori sa uz z Turecka vratili alebo sa tam v lete chystaju .Mam aj ja trocha obavy,ale dufam,ze bude vsetko ok😁.Letite z KE,

matusko0404
5. júl 2016

@stalida
z BA letíme,tak snáď to dobre dopadne,treba myslieť pozitívne,nechcem si predsa pokaziť dovolenku,tak daj vedieť ako bolo,prajem pohodovú dovču 🙂

katarinakatka
8. júl 2016

@stalida jej aj mi ideme 16,,7, do SUNTOPIA PEGASOS WORLD 🙂 🙂 🙂 🙂

adinam
9. júl 2016

@katarinakatka,vy idete do iného hotela 😉

sue777
31. júl 2016

jej aj my ideme o dva tyzdne do suntopia pegasos resort/royal 🙂 tiez som rada, ze vidim aj niekoho ineho, ze riesi turecko 🙂 tak ako bolo ? myslim rok 2016
..a otazocka, neviete nahodou ci tam maju aj bezlepkove pecivo ? inak sa stravy neobavam, co som videla videa tak vyberu neurekom len pecivo ma zaujima ci mam brat dcerke 🙂

sur
1. aug 2016

Ahojte, my sme boli minuly rok 15-26.8 v pegasos club....Vlastne sme boli 1x s detmi takto na dovolenke, takze sme nevedeli ,co nas caka ....areal skutocne jeden z najlepsich vyberov pre deti , tobogany na nezaplatenie, decka tam boli stale ,ako boli otvorene ...bolo tam super, hlavne deti sa vyblbli ....co by som vytkla - pocas podavania vecere radsej k moru nechodte, tolko bordelu,co v tom mori plavalo som hadam nikde inde nevidela, ludia sa skutocne nevedia spravat, spaky na plazi, vsade odpadky , do rana bolo samozrejme vsetko upratane, ale ten pohlad spinaveho mora vam ostane navzdy ...realitu som pochopila, ked sme sa rozhodli s muzom preskumat okolie /kedze sme nauceni na akcnejsie dovolenky , nie sediet na jednom mieste v zlatej klietke a Turecko pozname z uplne iného pohladu/ , tak sme vysli vonku a obzereli sme si areal dookola, vtedy zistite, aky bordel sa ukryva vsade dookola..urobili sme si aj vylety do okolia na vlastnu past /nie nebali sme sa / do Alanye,kde sme uz boli ,co bolo super ,ale boli to výdavky navyse /kedze v arealy pivo zdarma v alanyi na plazi 3,5 - 5,0€ ;)/ Napriek tomu odporucam "royal a world" su krajsie hotely s vyssim poctom hviezdiciek, ale ked chcete ustrit a viete ze na izbu sa pôjdete len vyspat, postaci Vam aj club nakolko mozete vyuzivat atrakcie a bary v celom komplexe...Nase deti by dovelnku ocenili na 1* , my tak na 2- , ale co by clovek neurobil pre vlastne deti 🙂

sue777
1. aug 2016

@sur Dakujem 🙂 tesim sa uz 🙂 (aj ked stale mi hlavou behaju tie vsetky spravy a obavy su tiez) ...v clube uz izbu nemali ked sme boli v cestovke tak ideme do royalu 😎

alexka2011
8. aug 2016

Ahojte dovolenkari 🙂 My letime 13.8. do Turecka, hotel Suntopia Pegasos Club.. Bude to nasa prva rodinna dovolenka pri mori, tak uz sa velmi tesime... Mate niektora nejake info ohladom stravy, izieb atd.... Chysta sa tiez niekto v tomto termine?? Dakujem za odpovede 🙂

stalida
8. aug 2016

alexka2011 my sme tam boli v juli.Trosku som sa obavala,pretoze sme zatial boli v Turecku len v 5*hoteloch a teraz sme sli do 4*.Ale bola som prijemne prekvapena.Co sa tyka ubytovania,mali sme rod.izbu.Pri ubytovani sme dalu recepcnemu 10eur do pasu a poprosila som ho o izbu s vyhladom na more,co nam bez problemov splnil.Byvali sme v hl.budove na 2.posch. o poschodie nizsie bola restika a na prizemi lobby.Izby boli pekne,stale upratane,osusky menili kazfy den okrem pondelka.To maju ekol.den,ale ak ich poziadas,uprataju ti aj vtedy.Strava bola fajn,ranajky rozne peciva,sunky,parky,cerealie,ovocie,zel.salaty,leco,turecke chlebiky,atd.....Na obedy a vecere bol o stale kuracie,morcacie,hovadzie,ryby,ryza,zemiaky,salaty,obcas morske plody,rozne tur.speciality,a zase vela ovocia,zeleniny,atd.Hranolky,spagety a cestoviny boli kazdy den,takze si myslim ,ze vybrat si mohol kazdy.Okolo pol piatej podavali v lobby kolacijy.Tie nechybali ani na obedoch a veceri.Voda v mori je teplucka.Aj v bazenoch,k veceru az prehriata.Mozete vyuzivat bary a atrakcie dalsich dvoch hotelov Royal a Resort.Boli sme naozaj spokojni,akurat transfer z letiska je takmer 2-hodinovy😱.Ak sa chces este nieco opytat kludne napis,ak nie,prajem krasnu dovolenku😁

adinam
8. aug 2016

@alexka2011,môžem potvrdiť @stalida to super opísala 🙂 .My sme boli pred rokom krásna dovolenka,spokojnosť veľká 🙂

alexka2011
10. aug 2016

Dakujem kocky za vsetky info... Este ked sa mozem opytat ako je to s kozmetikou, sprchovacimi gelmi a liekmi v lietadle?? musi byt kozmetika po 100ml?? alebo je to bez problemov a mozem zobrat aj lieky ake chcem??DAKUJEEM 🙂

stalida
11. aug 2016

Myslim,ze spr.gely a ine tekutiny musia byt max. v 100ml baleniach a kazda zvlast uskladnena v uzatvaratelnon plast.sacku.Lieky neviem.My sme mali vsetky tieto veci v kufri😁

maculkac
14. aug 2016

Ahojte, leteli ste teraz niekto cez Kartago na Tureckú rivieru letom 17.45 z BA? Pozerám hotel trocha ďalej od letiska /Suntopia Pegasos Royal/ - kedy ste prišli na hotel? Dostali ste izbu hneď? Chceme ísť s deťmi, ale už väčšími - tak či to vydržia. Oplatí sa ísť aj keď len na tých 8 dní? Vďaka 🙂

alexka2011
26. aug 2016

Ahojte.. tak mozem povedat, ze to bola krasna dovolenka, maximalna spokojnost.. More, plaz nadherna, bazeny ciste, strava pestra naozaj bolo z coho vyberat a aj chutna, izby ciste, kazdy vecer sme mali postarane o program a pre mna bolo najvacsim plus, ze par krokov od bazenov bola hned plaz a more... 🙂 Boli sme na 8 dni a uplne stacilo 🙂

matusko0404
27. aug 2016

@alexka2011 úplne súhlasím,akurát jedna vec,boli sme 11 dní a veru nestačilo 🙂

matusko0404
29. aug 2016
sue777
15. okt 2016

@matusko0404 aký to je hotel prosím?