Dovolenka v Turecku: Skúsenosti s ruskými klientmi?
Ahojte, ideme v auguste prvykrat do Turecka. V recenziach pisali, ze hotel je na 85% zaplneny ruskou klientelou a je problem dorozumiet sa anglicky. Doteraz sme boli len v Tunisku, kde to po tejto stranke bolo super, vsetci rozpravali po francuzskya boli tam vascinou Francuzi ako klienti hotela. Kedze po rusky ani turecky neviem, troska sa obavam. Aki su Rusi klienti?Ideme s 9 mesacnym babom.
@slavka1988 asi tak , nema zmysel viac pisat , ale priprav sa na útoky uvedomelej cestovatelky , filantropky a zcitaj osoby @lenky , ta ta hned precita co si ty zac:D
@jovka plačem nad tebou 😄😆😆 inak to vyššie som písala dievčatám ale ty sa musíš srať všade aby si ťa niekto všimol. Hmm
@dafe3 normálne odpadávam poviem ti uprimne vidíš už na ich komunikácii reakcie, proste fakt iné si ani nezaslúžia kto sa hrá na niečo na čo ,nemá ani zďaleka.
@milanemila podľa čoho vieš zistiť ci tam chodia? Podľa pôvodu toho kto píše hodnotenia?
@jovka no ja som necitala komenty danej pani ale moja skúsenosť a to sme v Turecku boli 9 x že čo Rus to nenazrany nevychovany vulgárny proste prasata hlučne a ešte aj neskutočný bordelari
@lenka123456789123 celá diskusia je pod úroveň. V podstate sú to len osobne útoky a ohováranie. Veľmi nízka úroveň.
Podľa mňa je to jedno. Rusi sú od rana opitý, Angličania sú strašne zakričanx a neberú ohľad že vedľa sa chce niekto kľudne najesť + to ich karaoke ma privádza do šialenstva, tak isto vecne naliate. Ukrajinci su za mňa ok až na to že nechávajú robit deti čo chcú, poliaci tiež vecne pod parou a Česi to je kapitola sama o sebe. Nemci vedia tiež riadny bordel robit keď sa opijú. Bývam v hotelovom komplexe 2 mesiace počas leta, mame tam fakt všetky národnosti ale najviac mi lezú na nervy anglani. Najlepšie vychádzam s Ukrajincami, rusmi,Turkami a prekvapivo Maďarmi. Ale zase je to komplex kde ma väčšina ľudí svoje apartmány a správajú sa tam slušne (až na Angličanov)
@dafe3 mas zamrznute neurony z ruskej zmrzliny ty kontinualna casova stopa? 🤦🏼♀️
@maddie1711 mne neprekáža, že si niekto napíše názor ale to ,že tu niekto v kuse útočí na jednu krajinu pletie politiku do toho potom ti tu vypisuje Rusofil a podobné a predvádza sa tu ,to mne osobne prekáža pretože to už nie je vyjadrenie názoru ale hnus.
@lenka123456789123 neviem síce kto je a kto nie je rusifil a v podstate je mi to úplne jedno. Ja som len napísala aké mam skúsenosti s ľuďmi rôznych národnosti na dovolenke. Kto si chce nechať pokaziť dovolenku, dokáže to aj sám.

@lion777 napísali ste to tak krásne, že kto má aspoň štipku úcty to pochopí,kto nemá to nepochopí nikdy a taký človek nech je radšej doma a necestuje. Píšem to p pretože ste to napísali z nás všetkých najkrajšie. Ženské, čo tu píšu tri strany o ničom by sa mali zamyslieť nad sebou .