Dovolenka v Turecku: Skúsenosti s ruskými klientmi?
Ahojte, ideme v auguste prvykrat do Turecka. V recenziach pisali, ze hotel je na 85% zaplneny ruskou klientelou a je problem dorozumiet sa anglicky. Doteraz sme boli len v Tunisku, kde to po tejto stranke bolo super, vsetci rozpravali po francuzskya boli tam vascinou Francuzi ako klienti hotela. Kedze po rusky ani turecky neviem, troska sa obavam. Aki su Rusi klienti?Ideme s 9 mesacnym babom.
@lenka123456789123 a ty nie si zakomplexovana Slovenka? Načo nanucujes niekomu svoje názory? Napísala si ich v prvej správe a stačilo, netreba presviedčať nasilu.....
@luliu nuž aspoň vidieť milé žienky, že vďaka takým ako ste sa Slovensko neposunie stačí mi vidieť, čo predvádzať viete za hranicami ako sa všade viete pchať a robiť cirkus. Presviedčať také ani nemienim . Prvé aby ste boli všade ale nevadí aspoň vidieť Vašu trápnosť.
Najviac milujem recenzie od Slovákov ako bolo málo jedla pri tom doma si neviete navariť nič ale posudzovať viete nuž aj tam ukazujete mnoho.
Práveže s Rusmi mám nadštandardné vzťahy , stretla som milých a srdcových ľudí, prispieva k tomu asi vzhľad a znalosť jazyka. To by som ti mohla porozprávať o anglicanoch, čo ti robia aké prasarne 🙂 prajem krásnu dovolenku. Vypni, relaxuj, uži si more a nájdi možno nových priateľov.
@lion777 to im nevysvetlíš pretože nechápu ani podstatu veci.
@lenka123456789123 ty si uplne mimo 🙂 a just , rusi su pre mna najnevychovanejsi , mozes napisat aj 100 prispevkov , a "urazania" kedze nic nefunguje skusas krizom krazom ( nerozumiem preco )nezmením nazor , cus
@lenka123456789123 cus= nemčina čau;)
@jovka nie sme v Nemecku cus Slovenčina okienko drzé napomenutie buď ticho. To si môžeš písať na Nemeckom modrom koníku.
@lenka123456789123 :D ale zas mozno podvedome som ta uz chcela umlcat , lebo otravná si ako komare🙂) dobre , fakt koncim , kľudne pokracuj v debate , mas silne argumenty, ja sa idem okupat , našťastie tu nie su skoro žiadni Rusi;)
@jovka nie Rusi ale teba stretnúť v hotely by bolo pre mňa nočná mora papa.
Ja tu napíšem posledné niektoré asi nemáte fakt nič na robote. Otvárať tu sto diskusií Turecko. A ešte vyberať si aké národnosti je už pre mňa príliš. Choďte do Marmarisu kde sú Briti tiež budete riešiť vaše blbosti fakt ste už ako deti. Ešte chýba téma málo jedla v Turecku normálne založím tému kde nájsť dostatok jedla v Turecku a uvidím sto komentárov úplne mimo.
@dafe3 na aky paragraf konkretne ☝️? 😁😄 pridam moju (dalsiu z mnohych), zatial poslednu a cerstvu skusenost s touto nevychovanou hordou v krajine juznej europy pred par dnami- v kaviarni vrieskal obrovsky chlap na utlu casnicku, ze mu nevie pripravit kavu, ktoru nemala kaviaren ani v ponuke... Bol ozraty, sprosto, agresivne jej nadaval.. nie, nebol to anglican, ale ruSSak, ktory sa neviem ako dostal do vyspeleho sveta, kedze by sa tu nemali podla pani vyssie ani vediet dostat... Mam toho uz nacestovane vela, ale nikdy som nevidela takto sa spravat nemca, ani anglicana...
Takze plateni trollovia, alebo uzitocni idioti v hybridnej ruSSkej vojne nikoho pricetneho nepresvedcia o laskavosti a vysokej urovni toho primitivneho naroda, pacia sa iba tym, ktori maju mentalne nastavenie a spravanie rovnake, ako oni...
Tiež som toho pocestovala hodne, naozaj v Európe som bola na mnohých miestach, ale s Rusmi nebol jediný problém. Ako vravím, bordel robili vždy a všade angličania, skupiny mladíkov s alkoholom. To bude o nastavení a celkovej úrovni človeka, keď prídem do inej krajiny, vnímam mnoho aspektov cez kultúru, pamiatky, históriu, služby, more , všímam si domacich. Len ja som taká usmievavá a veselá žena, nechodím do spoločnosti ako nafukanec, ani nie som pyšná. Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva. 🙂 To čo som videla za tie roky, sú veľmi cenné spomienky pre mňa, milujem rozmanitosť a keď sa dám s niekým do reči, zaujíma ma úprimne aký sú národ, aký je to človek . Dokonca mám skúsenosť s podnikatania, kde Rusi boli najlepší odberatelia. Veľmi srdečný ľudia, naozaj. Aj sme sa zasmiali, porozprávali sa , ako je u nich, ako u nás, čo sa im páči a čo nie. ❤️ Bude to o nastavení a priatelskosti. Naozaj žiadny problém, to by som povedala, že skôr s ukrajincami boli, čo sú tu, hlavne ohľadne pracovných vzťahov.
@lion777 😁😄 takze my, co stretavame drzych, ozratych a agresivnych ruSSakov kade tade v europe a mimo nej, tak je to preto, ze sme nepriatelski nafukanci pysni a chudakov ich provokujeme, ze sa musia zacat spravat ako arogantne zvierata a tvarit sa, ze im vsetko patri? Presne jak ti Ukrajinci provokovali a preto ich teraz mozu denne vrazdit bombami na ich vlastnom uzemi a vyhrazat sa celej europe, ze ju zrovnaju so zemou? Ci co si tym romantickym vylevom chcela napisat?
Uznam, mladez zo zapadnej europy je obcas v primorskych strediskach ako odtrhnuta z retaze ale, maju svoje podniky a hotely, do ktorych vacsinou nechodia rodiny s detmi... Ale ruSSacky "podnikatelia" v rokoch s milenkami v rodinnych hoteloch, restauraciach, na letiskach, v muzeach, atrakciach a muzeach by teda mohli mat uz nejaku uroven a slusnost, vsakze?
@mapa to bude o tom, že ja sa neriadim propagandou, hlavného prúdu . Ani arogantne nekricim na iných, vymyslené hlúposti. Moje skúsenosti, sú overené životom. Treba mať v živote nadhľad a nenechať sa strhať manipulativnym prejavom, jednej pretlacovanej strany . Máš veľmi slabý prejav, to čo píšeš preskakujem, je to pod moju úroveň aj čítať. Už ma neoznačuj.
Teraz budem trochu mimo temu, ale sa to tu nejak zvrhlo, vsakze @lion777 skoda, ze nedokazes odpovedat na ziadnu priamu a jednoduchu otazku a popieras realitu utesovanim sa o zivotnom nadhlade a vlastnej vysokej urovni (netusim coho?).
@dafe3 ani ty si mi neodpovedala na otazku, akym paragrafom si sa to vyhrazala? Kto zakazal pisat realne zazitky z ciest a zivota? Ved nie sme v ruSSku, kde za popisovanie reality idu hrdinovia na par rokov na tvrdo do vazenia, pripadne vypadnu z okna...
Je velmi zaujimave, ze ked konzumentom alternativnej "praudy" dochadzaju argumenty, tak oznacia pytajuceho sa za blbca so slabym prejavom a seba povysia na nadcloveka s nadhladom.
@lion777 niečo Vám napíšem nevšímajte si ich prerazili dno a veru nezachráni to nič. Sú mi na smiech.
Jedným slovom sú to prasata ,kto zažil vie