icon

Dovolenka - Veľká noc

martul
28. feb 2023

Baby sestra chce zobrať dcéru/20/ a syna /15/ niekde na veľkú noc piatok - pondelok. V Prahe boli, v Londýne žila 20r tam ju to neláka, Paríž tiež vylúčili......viete niečo poradiť? Tie ktoré ste cestovateľsky, lebo ja nie, ja sa teším ako budeme s mužom sami, žiadne pečenie a jest budeme chleba a konečne veget.😊

janka_266
28. feb 2023

@martul my sme takto boli na veľkú noc Belgicko, Holandsko, akurát tam kvitli kvety v keukenhofe. To bolo veľmi pekne a ideálne počasie 😃

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2023

@martul Rim bude asi preplneny, ale v IT su aj ine pekne mesta-ja by som skusila Florenciu. Ale zaujalo ma to, ze mate v podstate uz velke deti (mam to podobne a moje deti uz napr. napecu same, ja len kontrolujem), takze ten veget mozete mat aj s detmi😉

martul
autor
28. feb 2023

@dskjhfdlkdjhl ale samozrejme, že sú veľké a vedia, dcéra varí kompletne všetko aj napiecť vie. Len u nás chodia oblievači, to tiež treba nachystat a po rokoch rokucich sa mi už nechce. Taliansko nás tiež napadlo, len tam bude asi plno, ale tak nemusia do Vatikánu môžu inde pozrieť.

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2023

@martul jasne, chapem😉 My sme napr. minuly rok pocas velkonocnych sviatkov boli na lyzovacke, stihli sme este posledne dni lyz. sezony. Tohto roku nemame zatial nic naplanovane, planujeme Rim, ale nie cez tieto sviatky, az v maji. Preto mi napadla ta Florencia, je to krasne mesto, ale velmi pekna je aj napr. Bologna. A teda zaujalo ma aj to Holandsko/Belgicko, to je tiez velmi dobry tip.

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2023

@martul A este by som zvazila Barcelonu😉

ada12345
28. feb 2023

A Malta? Precvicia si aj Anglictinu. Alebo Sardinia je pekna cez velku noc - boli sme pred par rokmi.

lucik194
28. feb 2023

barcelona, lisabon, porto

janinah
28. feb 2023

20 a15 r. mladí ludia si určite vyberú aj sami....neviem či chalana budú zaujíma pamiatky Ríma alebo Florencia...taký Neapol a vezuv už môže byť preň lepšia voľba....náš bol v Tom veku s nami v Londýne a bol spokojný ....hľadala by som kde sa deje nejaké podujatie.koncert...aj južne Čechy by mohli byť zaujímavé.