icon

Dovolenkový kufor pre ročné dieťa

ruzenka28
24. máj 2014

Co do kufra pre rocne babo co je potrebne co zbytocne ,,,,vase skusenosti , rady dakujeeeem 😉

ruzenka28
autor
24. máj 2014

Chcela by som vediet kolko treba opalovakov zobrat, oblecenia,jedlo,,,,,, 😉

prasiatko30
24. máj 2014

@ruzenka28 zalezi od toho kam ides a na kolko ides a akym dopravnym prostriedkom ides

sarinka2012
24. máj 2014

Ahoj,my sme isli s dcerkou na dovolenku prvykrat k moru ked mala 7mesiacov,oblecenia nebolo treba vela,v takom veku sa este velmi nezaspinila ,to naopak minuly rok (mala 18 mesiacov) sme brali cely kufor iba jej veci a všetky sme kompletne špinave niesli domov 🙂 Opalovaci krem nam kazdy rok stačil pre malu jeden (poprijpade sa da vždy dokupiť) co je potrebne su aspon 3-4 klobučiky na hlavu,lebo večne sme mali nejaky mokry,hračky do piesku sme ani nebrali,všetko sme kupovali tam a čo sa jedla tyka prvy rok sme mali apatrnam bez stravy s kuchynkou,na jedlo som brala len malej oblubene detske keksiky,nutrilon a kaše v prašku,inak som všetko kupovala tam,jogurty,zeleninu co som jej varila obed,ovocie,pecivo a vecerala s nami v restauracii polievku,rizoto a podobne,minuly rok sme boli v rezorte a mali sme stravu formou bufetu,tam sa vzdy nieco pre nu naslo a tak isto som na izbu v obchodiku pokupovala jogurty,ovocie a pobobne.Na plaz sa nam velmi zisiel taky ten polostan - tienidlo,kde sa dcerka aj vyspinkala a do auta prenosne DVD a jej oblubene rozpravky - na nezaplatenie 🙂

janinah
24. máj 2014

nezabudni teplomer a základné lieky,topánky do vody najlepšie penové,neberte formičky do piesku ani nafukovacie niečo ako koleso do vody-to kúpite pri každej pláži,na pláž sme nosili aj 2-3 tričká napriek natretiu krémom som dávala aj tričko,ak sa mi zdalo,že slnko páli..čiapky hľadaj legionárky,čo zakrývajú aj krk

ruzenka28
autor
24. máj 2014

@prasiatko30 ideme do talianska apartman cca 10 noci, autom

ruzenka28
autor
24. máj 2014

@sarinka2012
@janinah dakujem baby velmi ste mi pomohli aspon nieco, cenne rady a skusenosti su na nezaplatenie posielame pusinky 😉