Drahé ubytovanie v Edinburgu
Ahojte chystam sa na dlhši vylet do hlavneho mesta objavovat historiu. Chcem tam zostat aspon 2 tyždne a objavovat čaro Edinburgu. Len ked som videl tie ceny za ubytovanie tak mi rovno prišlo zle. To važne je to až tak drahe? Tie ceny sa pohybuju nad 2000€+ za 10 noci. Aj viac eur s to som pozeral všetko možne. 🤦♂️
@anonym_autor na aký dátum pozeráš? Teraz tu mame Fringe. Ak uz prídeš, tak hlavne nepozeraj po chodníkoch, lebo tam vela “čara” nie je 🤦🏻♀️
@anonym_autor na aký dátum pozeráš? Teraz tu mame Fringe. Ak uz prídeš, tak hlavne nepozeraj po chodníkoch, lebo tam vela “čara” nie je 🤦🏻♀️
@moje2baby teraz na buduci tyzden
@moje2baby v skom zmysle Fringe?
@moje2baby teraz na buduci tyzden
@anonym_autor nepozeraj august. To je v Edinburgu mesiac festivalov - aj Fringe. Ubytko az 3nasobne drahe vzdy v auguste.
ta cena je uplne normalna, je to UK.
vela turistov, hold je leto a k tomu festival.ale mimo sezony tie ceny su nizsie.
ta cena je uplne normalna, je to UK.
vela turistov, hold je leto a k tomu festival.ale mimo sezony tie ceny su nizsie.
@lucik194 Mimo sezony asi kedy tak priblizne ? Oktober?
januar februar, ale to zase budes cely cas v daždi
Chod mimo edinburg - ostan v meste 2-3 dni. Pozicaj auto a urobte si road trip po skotsku. Na skotsku je nadherna ta priroda a tie male mestecka. Maju velmi dobru siet B&B privatnych - teraz s internetom v debile mozes ist a kazdy den si pohladat ubytko v zone kde sa prave nachadzas. My sme to kedysi robili s knihami 😂😂😂😂a bez recenzii, to bola ina prča
Uz ked sme sa tu tak “zišli” - koľko nás tu je v škótsku? To by sme sa hádam mohli aj stretnúť… 🫣
ja som na SK, ale zili sme predtym v UK a na sever sme chodievali z juhu casto
Da sa tam najist dobra praca je tam zivot dobry? Praveze pocasie pre mna vyhovuje take. Neviem je to divne viem
Da sa tam najist dobra praca je tam zivot dobry? Praveze pocasie pre mna vyhovuje take. Neviem je to divne viem
@anonym_autor pracu len tak nenajdes, doslova "musis nieco vediet" aby sa za teba zamestnavatel zarucil. po brexite neexistuje, ze kupis letenku a odletis do UK a zacnes tam hladat pracu...... to uz nefunguje
@anonym_autor A ty si také počasie zažila dlhodobo? Rok, dva, 3?
Ono je sakra rozdiel niečo zažiť par dni a žiť v tom dlhodobo.
Mám osobnú skúsenosť s https://www.a-hotel.com/sk/spojene-kralovstvo/2.... Ubytovanie sa nachádza priamo v centre Edinburghu, je veľmi priateľské, sprchy sú síce spoločné, ale je ich veľa a sú naozaj čisté. K dispozícii je aj kuchyňa, prípadne je možné si na recepcii zakúpiť zľavnené raňajky v kaviarni za rohom.

@anonym_autor Áno, bohužiaľ, to sú bežné ceny v takýchto mestách