icon

Drahé ubytovanie v Edinburgu

5. aug 2025

Ahojte chystam sa na dlhši vylet do hlavneho mesta objavovat historiu. Chcem tam zostat aspon 2 tyždne a objavovat čaro Edinburgu. Len ked som videl tie ceny za ubytovanie tak mi rovno prišlo zle. To važne je to až tak drahe? Tie ceny sa pohybuju nad 2000€+ za 10 noci. Aj viac eur s to som pozeral všetko možne. 🤦‍♂️

abbey1
5. aug 2025

@anonym_autor Áno, bohužiaľ, to sú bežné ceny v takýchto mestách

moje2baby
5. aug 2025

@anonym_autor na aký dátum pozeráš? Teraz tu mame Fringe. Ak uz prídeš, tak hlavne nepozeraj po chodníkoch, lebo tam vela “čara” nie je 🤦🏻‍♀️

autor
5. aug 2025
@moje2baby

@anonym_autor na aký dátum pozeráš? Teraz tu mame Fringe. Ak uz prídeš, tak hlavne nepozeraj po chodníkoch, lebo tam vela “čara” nie je 🤦🏻‍♀️

@moje2baby teraz na buduci tyzden

autor
5. aug 2025
@moje2baby

@moje2baby v skom zmysle Fringe?

moje2baby
5. aug 2025
@anonym_autor

@moje2baby v skom zmysle Fringe?

@anonym_autor festival, v podstate najväčší v roku. Vybral si si asi najdrahšie obdobie, v ktorom prísť + este Vianoce

simsalabim
5. aug 2025
@anonym_autor

@moje2baby teraz na buduci tyzden

@anonym_autor nepozeraj august. To je v Edinburgu mesiac festivalov - aj Fringe. Ubytko az 3nasobne drahe vzdy v auguste.

lucik194
5. aug 2025

ta cena je uplne normalna, je to UK.
vela turistov, hold je leto a k tomu festival.ale mimo sezony tie ceny su nizsie.

autor
6. aug 2025
@lucik194

ta cena je uplne normalna, je to UK.
vela turistov, hold je leto a k tomu festival.ale mimo sezony tie ceny su nizsie.

@lucik194 Mimo sezony asi kedy tak priblizne ? Oktober?

lucik194
7. aug 2025

januar februar, ale to zase budes cely cas v daždi

eeffka
7. aug 2025
@moje2baby

@moje2baby ahoj ty byvas v Edingburgu?

prasiatko30
7. aug 2025

Chod mimo edinburg - ostan v meste 2-3 dni. Pozicaj auto a urobte si road trip po skotsku. Na skotsku je nadherna ta priroda a tie male mestecka. Maju velmi dobru siet B&B privatnych - teraz s internetom v debile mozes ist a kazdy den si pohladat ubytko v zone kde sa prave nachadzas. My sme to kedysi robili s knihami 😂😂😂😂a bez recenzii, to bola ina prča

moje2baby
7. aug 2025
@eeffka

@moje2baby ahoj ty byvas v Edingburgu?

@eeffka ahoj, nie priamo. Prečo?

moje2baby
7. aug 2025
@lucik194

januar februar, ale to zase budes cely cas v daždi

@lucik194 dážď možno až tak nie problem, ale ten vietor!!

lucik194
7. aug 2025
@moje2baby

@lucik194 dážď možno až tak nie problem, ale ten vietor!!

@moje2baby hej to som tak brala, ze ide ruka v ruke
a to ze sa Ti 10x do dna zmeni pocasie, prejde 3x iný front (takze kto ma problemy pri zmene tlaku mu ide hladu roztrhnut), radsej ani pisat nebudem

moje2baby
7. aug 2025
@lucik194

@moje2baby hej to som tak brala, ze ide ruka v ruke
a to ze sa Ti 10x do dna zmeni pocasie, prejde 3x iný front (takze kto ma problemy pri zmene tlaku mu ide hladu roztrhnut), radsej ani pisat nebudem

@lucik194 aj ty si tu niekde momentálne v okoli?

moje2baby
7. aug 2025

Uz ked sme sa tu tak “zišli” - koľko nás tu je v škótsku? To by sme sa hádam mohli aj stretnúť… 🫣

lucik194
7. aug 2025

ja som na SK, ale zili sme predtym v UK a na sever sme chodievali z juhu casto

autor
7. aug 2025

Da sa tam najist dobra praca je tam zivot dobry? Praveze pocasie pre mna vyhovuje take. Neviem je to divne viem

lucik194
8. aug 2025
@anonym_autor

Da sa tam najist dobra praca je tam zivot dobry? Praveze pocasie pre mna vyhovuje take. Neviem je to divne viem

@anonym_autor pracu len tak nenajdes, doslova "musis nieco vediet" aby sa za teba zamestnavatel zarucil. po brexite neexistuje, ze kupis letenku a odletis do UK a zacnes tam hladat pracu...... to uz nefunguje

abbey1
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A ty si také počasie zažila dlhodobo? Rok, dva, 3?
Ono je sakra rozdiel niečo zažiť par dni a žiť v tom dlhodobo.

francys
19. aug 2025

Mám osobnú skúsenosť s https://www.a-hotel.com/sk/spojene-kralovstvo/2.... Ubytovanie sa nachádza priamo v centre Edinburghu, je veľmi priateľské, sprchy sú síce spoločné, ale je ich veľa a sú naozaj čisté. K dispozícii je aj kuchyňa, prípadne je možné si na recepcii zakúpiť zľavnené raňajky v kaviarni za rohom.