Egypt/Tunis s deťmi (1 a 5 rokov)
Čítam recenzie aj aj(no recenzie z roku 2017 a staršie)...a nevieme sa rozhodnúť. Áno ideálne by som brala Španielsko/Grécko,len tie ceny .
Zatiaľ sme boli so staršou len v Chorvátsku,ale láka nás dovolenka letecky.
Máte niekto skúsenosti s takto malými deťmi ? 🙃
@lubka2213 je plno ludi co lieta s malymi detmi, ale pri zmene tlaku v kabine moze to rocne dost plakat. potom treba pocitat s tym, ze spiatocny let vam mozu posunut. boli sme tak v tunisku, spiatocny let nam posunuli asi na tretiu v noci, z hotela sme odchadzali asi o pol jednej po polnoci, hodina v autobuse, kym sme nastupili do lietadla, tak nam revajuce, unavene deti lezali po kufroch. v lietadle som bola tak unavena, ze mi bolo vsetko jedno, aj nejake turbulencie. ja som hned v tunisku chytila hnacku, lebo som si ako blba po prichode jedina umyla zuby, pieskova plaz bola sice pekna, ale spinava a jedlo mi teda vobec nechutilo a ani detom, deti chodili na spagety a parky. tolko u mna tunisko letecky s detmi.
Ja by som vam odporucala nejake europske letovisko, ale ja som predpojata na Afriku, furt som tam dostala sracku. Ale napriklad Portugalsko/Spanielsko je dokonala destinacia pre deti, ludia ich tam zboznuju a pobavia vam ich v restikach, na pumpe, vsade😊akurat je tam dlhsi let, co je pre mna nevyhoda
nas maly mal teraz 11M a boli sme v Turecku, ja osobne by som si s tak malym do Egypta alebo Tunisu netrufla, dospely clovek a jeho zaludok a travenie tam ma co robit
@lubka2213 ahoj. Pred týždňom sme sa vrátili z Tunisu a deti (4 a 7 r) to zvládli super. Boli tam rodiny aj s mladšími deťmi, čo by som ja nedala. Celý týždeň jedli jedine čisté cestoviny a bagety, ovocie a palacinky...iné ochutnať nechceli, hoc bolo z čoho vyberať. Tiež som sa bála, ale povedala som si, že žalúdočné problémy môžu dostať aj doma...držím palce, nech pôjdete kamkoľvek
Ja by som nešla. Je tam iný hygienický štandard q nechcem si predstaviť, keby si dieťa logne vody v sprche, alebo bazéne. Bola som na oboch miestach, ale bez deti.
boli sme so 17-mesacnym, vodu sme zbalili do batoziny...bol kojeny - vsetko v poriadku
Keď už tak Turecko či Dubaj ale krajiny ako Egypt tunis Maroko atď nie, boli sme v Egypte pred dvoma mesiacmi s 3rocnym, dostal veľmi silný alergický záchvat z nejakého jedla nevieme z čoho pričom nemá alergiu na nič a žiadne jedlo mu nerobilo zle. To jedlo je katastrofa a mentalita ani nehovorím, za mňa nie s malými deťmi
Ja som v tunisku bola, ale s malými deťmi určite nie. Nám sa vyhli všetky problémy a dovolenku sme si užili, ale neviem si predstaviť, že dieťa dostane žalúdok ne problémy. Radšej do grécka, Talianska, španielska a podobne.

@lubka2213 my sme sa vrátili z Tunisu v sobotu v noci. Dcérka ma 6 a bolo super. Ty máš však ešte menšie. Ja osobne by som z mladšou nešla ale bolo tam kopec maluch deti.