icon

Egypt/Tunis s deťmi (1 a 5 rokov)

lubka2213
13. júl 2022

Čítam recenzie aj aj(no recenzie z roku 2017 a staršie)...a nevieme sa rozhodnúť. Áno ideálne by som brala Španielsko/Grécko,len tie ceny .
Zatiaľ sme boli so staršou len v Chorvátsku,ale láka nás dovolenka letecky.
Máte niekto skúsenosti s takto malými deťmi ? 🙃

petuskaa1
13. júl 2022

@lubka2213 my sme sa vrátili z Tunisu v sobotu v noci. Dcérka ma 6 a bolo super. Ty máš však ešte menšie. Ja osobne by som z mladšou nešla ale bolo tam kopec maluch deti.

heln
13. júl 2022

@lubka2213 je plno ludi co lieta s malymi detmi, ale pri zmene tlaku v kabine moze to rocne dost plakat. potom treba pocitat s tym, ze spiatocny let vam mozu posunut. boli sme tak v tunisku, spiatocny let nam posunuli asi na tretiu v noci, z hotela sme odchadzali asi o pol jednej po polnoci, hodina v autobuse, kym sme nastupili do lietadla, tak nam revajuce, unavene deti lezali po kufroch. v lietadle som bola tak unavena, ze mi bolo vsetko jedno, aj nejake turbulencie. ja som hned v tunisku chytila hnacku, lebo som si ako blba po prichode jedina umyla zuby, pieskova plaz bola sice pekna, ale spinava a jedlo mi teda vobec nechutilo a ani detom, deti chodili na spagety a parky. tolko u mna tunisko letecky s detmi.

majlo1234
13. júl 2022

Ja by som vam odporucala nejake europske letovisko, ale ja som predpojata na Afriku, furt som tam dostala sracku. Ale napriklad Portugalsko/Spanielsko je dokonala destinacia pre deti, ludia ich tam zboznuju a pobavia vam ich v restikach, na pumpe, vsade😊akurat je tam dlhsi let, co je pre mna nevyhoda

petamich
13. júl 2022

nas maly mal teraz 11M a boli sme v Turecku, ja osobne by som si s tak malym do Egypta alebo Tunisu netrufla, dospely clovek a jeho zaludok a travenie tam ma co robit

martinka9
14. júl 2022

@lubka2213 ahoj. Pred týždňom sme sa vrátili z Tunisu a deti (4 a 7 r) to zvládli super. Boli tam rodiny aj s mladšími deťmi, čo by som ja nedala. Celý týždeň jedli jedine čisté cestoviny a bagety, ovocie a palacinky...iné ochutnať nechceli, hoc bolo z čoho vyberať. Tiež som sa bála, ale povedala som si, že žalúdočné problémy môžu dostať aj doma...držím palce, nech pôjdete kamkoľvek

martinka13
14. júl 2022

Ja by som nešla. Je tam iný hygienický štandard q nechcem si predstaviť, keby si dieťa logne vody v sprche, alebo bazéne. Bola som na oboch miestach, ale bez deti.

evikavika
Autor odpoveď zmazal
petuskaa1
14. júl 2022

@majlo1234 no keď vieš že tam ideš treba už skôr začať brat probiotiká. My sme brali týždeň do predu aj 6 ročná dcérka a všetko ok. Dospeli aj tvrdé dva x za deň trošku.

birika
14. júl 2022

boli sme so 17-mesacnym, vodu sme zbalili do batoziny...bol kojeny - vsetko v poriadku

zanna28
14. júl 2022

@lubka2213 my sme boli 1x v Tunisku keď mala ml.dcéra 3 roky. Ona je od narodenia dosť náročné dieťa a zvládla bez najmenších problémov,od vtedy chodíme každý rok, takže za mňa odporúčam 😉

majlo1234
14. júl 2022

@petuskaa1 pravda, bola som len dvakrat, mozno som mal nestastie proste, ale aj tak by som sa bala s malym babom

petuskaa1
15. júl 2022

@majlo1234 samozrejme aj ja,ale take starsie sa uz da a fakr tie probiotika robia svoje,my sme si uzili ja akurat jedina som dostala covid

kris_tin257
15. júl 2022

Keď už tak Turecko či Dubaj ale krajiny ako Egypt tunis Maroko atď nie, boli sme v Egypte pred dvoma mesiacmi s 3rocnym, dostal veľmi silný alergický záchvat z nejakého jedla nevieme z čoho pričom nemá alergiu na nič a žiadne jedlo mu nerobilo zle. To jedlo je katastrofa a mentalita ani nehovorím, za mňa nie s malými deťmi

nelka93
15. júl 2022

Ja som v tunisku bola, ale s malými deťmi určite nie. Nám sa vyhli všetky problémy a dovolenku sme si užili, ale neviem si predstaviť, že dieťa dostane žalúdok ne problémy. Radšej do grécka, Talianska, španielska a podobne.