Je vapovanie na letisku pokutované až do 3500 eur?
V noci po vystúpení z lietadla som si potiahla z elektr.cigarety.Chvilu na to ma oslepil policajt baterkou a opísal si údaje z OP vraj bude pokuta do 3500e.Nerobil ziaden zaznam vraj ma budu kontaktovať. Viem že je na letisku zákaz fajčiť a manipulovať s otvoreným ohňom ale ze za vapovanie je takáto pokuta???
Stretol sa s tým niekto?
@vestfalia Tak ja dufam, ze ti tu pokutu naparia, kedze si tak zavisla, ze si musis zapalit hned to vyspupeni z lietadla a obtazovat spolucestujuch, ktori ledva vysli na cerstvy vzduch
Tak ti treba, dobre ti tak!!!
@vestfalia Mna fascinuje iba to, ze ty si myslis, ze je to uplne v poriadku a tu pokutu ti vlastne dali neopravnene🤦...
Policajt odviedol dobrú prácu.
Ja hoci som fajčiar tak rešpektujem pravidlá/pokyny a za toto nedodržiavanie by som , och..
No chúďatko, to nevieš vydržať aspoň za brány letiska?
nemusia robit záznam , maju ta na kamere, ano pekná pokuta, drahy špaz ,
@januska12323 stacilo vyhladat fajciarsky kutik, maju ho na vacsine letisk
No, tak dúfam, že Ti to stálo za to :D Asi si najbližšiu dobu nezavapuješ, ľudská hlúposť už nepozná hranice a Ty si toho príkladom ... Ale čo sa čudujem, ja som zažila sestričku, ktorá si v ambulancií potiahla z el. cigarety pri vypisovaní papierov, skoro som odpadla :D
Mne to pripada prehnane a dufam, ze ziadna pokuta nebude.
(osobne uz nevapujem, prestalo mi to chutit)
ano, na odbavovacej ploche lietadla je zakaz fajcit akekolvek druhy cigariet a tabakovych vyrobkov mimo vyhradene zony… rocne byvaju desiatky pripadov, pokutovane…
@andrea1809 ty si podľa mňa úplná chudera. Presne toto výchovné chcela dáma počuť. Pochybujem že fajčila v rade a niekomu dýchala na krk. Nevieš či mala stres z lietania. Toto je také typické slovenské. Každý má nejakú zavislost. Ty určite tiež. Inak ti prajem s týmto prístupom šťastný život.
@ruza76 Chudera si ty, na 100% fajciarka, co vsetkym okolo zneprijemnuje zivot a smrdi.
Kazdy ma daky stres z niecoho. Ja mam stres u lekara, mam si zapalit v cakarni?
Normalne cigarety su citit na dobrych minimlane 7 metrov, nikto nemusi nikomu dychat na krk. Chod si zapalit, aby si si skludnila hormon. Najlepsie doma.
@ruza76 Narozdiel od teba a tebe podobnych zakazy respekujem. Tebe prajem vsetko dobre v zivote s pristupom sebca
@andrea1809 budeš sa čudovať nefajčím. Ani nikto doma nefajčí. Ale snažím sa pochopiť každého. Áno je to závislosť. Ale pani sa pýtala na niečo úplne iné. A ak si na to nemala odpoveď tak si sa nemala vyjadrovať.

🤦♀️ toto je podla mňa riadna drzosť na letisku si zaplatit a je to jedno ci je to klasická alebo elektronická cigareta..