icon

Existuje hotel Titanic v Dubaji?

elenajezova
1. sep 2025

Ja len zo zvedavosti. ...hotel Titanic v Dubaji, ktorý som videla na internete, už aj v skutočnosti existuje v Dubaji? Alebo je to ešte len fikcia, plán? Neviete? A kde sa nachádza, ak už existuje...

melanta
1. sep 2025

Kde na internete si to videla? Neregistrujem taký hotel v Dubaji a to som tam zväčša 2x mesačne. Ale môžem sa opýtať v hotely, kam chodievam.

bashka80
1. sep 2025

@elenajezova ten Titanic hotel nie je v Dubaji, ale v Turecku (Antalya - Lara Beach), ale vlastní ho dubajská spoločnosť, tak možno preto si ho videla na nejakej dubajskej stránke a je to len nedorozumenie

oliverceky
1. sep 2025

@elenajezova v Tureckej Lare je Titanic

elenajezova
autor
2. sep 2025

Aha, dobré vedieť. Ďakujem za info.

elenajezova
autor
2. sep 2025

Lebo je tam exteriér Dubajský...preto som si myslela, že je v Dubaji. Tiež som už bola v Dubaji.

melanta
2. sep 2025

@elenajezova toto je obyčajné a dosť zlé fake video niečoho, čo vôbec neexistuje a nemyslím, že niekedy. bude. A hlavne určite nie v časti mesta, v ktorej to je na videu, keďže by museli zbúrať iné nové stavby.

anonym_6033cf
2. sep 2025
@oliverceky

@elenajezova v Tureckej Lare je Titanic

@oliverceky a este je aj TOPkovy, boli sme dokonca 2x, kuchyna 1000%

elenajezova
autor
2. sep 2025
@melanta

@elenajezova toto je obyčajné a dosť zlé fake video niečoho, čo vôbec neexistuje a nemyslím, že niekedy. bude. A hlavne určite nie v časti mesta, v ktorej to je na videu, keďže by museli zbúrať iné nové stavby.

elenajezova
autor
2. sep 2025
@anonym_6033cf

@oliverceky a este je aj TOPkovy, boli sme dokonca 2x, kuchyna 1000%

@anonym_6033cf to verím.

elenajezova
autor
3. sep 2025
@melanta

@melanta ale vypadá to parádne.😄