Existuje hotel Titanic v Dubaji?
Ja len zo zvedavosti. ...hotel Titanic v Dubaji, ktorý som videla na internete, už aj v skutočnosti existuje v Dubaji? Alebo je to ešte len fikcia, plán? Neviete? A kde sa nachádza, ak už existuje...
@elenajezova ten Titanic hotel nie je v Dubaji, ale v Turecku (Antalya - Lara Beach), ale vlastní ho dubajská spoločnosť, tak možno preto si ho videla na nejakej dubajskej stránke a je to len nedorozumenie
@elenajezova v Tureckej Lare je Titanic
Aha, dobré vedieť. Ďakujem za info.
Lebo je tam exteriér Dubajský...preto som si myslela, že je v Dubaji. Tiež som už bola v Dubaji.
@elenajezova toto je obyčajné a dosť zlé fake video niečoho, čo vôbec neexistuje a nemyslím, že niekedy. bude. A hlavne určite nie v časti mesta, v ktorej to je na videu, keďže by museli zbúrať iné nové stavby.
@elenajezova v Tureckej Lare je Titanic
@oliverceky a este je aj TOPkovy, boli sme dokonca 2x, kuchyna 1000%
@elenajezova toto je obyčajné a dosť zlé fake video niečoho, čo vôbec neexistuje a nemyslím, že niekedy. bude. A hlavne určite nie v časti mesta, v ktorej to je na videu, keďže by museli zbúrať iné nové stavby.
@melanta ok
@oliverceky a este je aj TOPkovy, boli sme dokonca 2x, kuchyna 1000%
@anonym_6033cf to verím.
@melanta ale vypadá to parádne.😄

Kde na internete si to videla? Neregistrujem taký hotel v Dubaji a to som tam zväčša 2x mesačne. Ale môžem sa opýtať v hotely, kam chodievam.