icon

Habakuky, Obrovo, Tatrapolis - výlet s dvojročným dieťaťom

patha155
28. júl 2020

Baby, zaujme nieco z toho cerstvo 2 rocne dieta? Dakujem 🙂

carmenuska
28. júl 2020

@patha155 ahoj.Habakuky nie,to je pre školákov na prvom stupni....pre dvojročné ťažké .Obrovo nič moc, tam tiež nicnie je pre také malé.Pretoze sú tam aktivity (napr.cistenie obrovych zubov,ktoré ešte nedokáže) a rôzne lezenia pre väčšie deti. Inak to Obrovo nič moc nie je,ako obycajny park hocikde inde...ja som teda bola z tohto sklamaná.A Tatrapolis je fajn.Tam chodte.Tam je vláčik,ktorý vás zavedie,kolotoč , to by sa mohlo páčiť dvojrocnemu dieťaťu. My sme tam boli,keď mala mladšia dva roky a super sa tam zabavili.Este možno v okolí je vila Betula a podobne,kde sa prehra.

bosorka2302
28. júl 2020

ahoj, ja mam 3r syna a som z Liptova ale napr. Obrovo nic pre take male deti, ale da sa prejst dolinou ktora je pri Obrove na kociku pekne daleko po asfaltke...Tiez sa mozes poprechadzat arealov Cutkova su tam hojdacky, pieskovisko a pod. Ja tam velmi rada chodim moj 3r sa tam velmi rad hra..Habakuky mojho bavili, ale on celkovo rad pozera rozpravky a divadielka..takze aj tam chodim. Na donovaloch je aj Donovalkovo, tam je to tiez v pohode pre 2r. MOj tam bol ako 2r a vyhral sa. Tatrapolis a Zoo kontakt teraz to ponukaju za jedno vstuplne , zoo kontakt ano a tatrapolis to si len prejdete kocikom, nic tam take nie je pre deti. Jedine vlacik. Moj sa velmi vysanti v Tatralandii hore na kopci maju pekny detsky bazen. Tak tam vzdy chodime. Prip. aj Besenova aquapar je nieco podobne maju celkom pekne porobene pre deti. Teraz co sme pochodili po vyletoch s malym : Zoo Kontakt LM, Zoo bojnice, Oravsky hrad, Chonik korumani stromov Bachledka, Donovalkovo, Habakuky, Cutkovo kocikom po asfaltke az nakoniec, Popradske pleso kocikom, dva vyssie spomenute aquaparky, Vlkolinec ( je tam aj mini zoo ), areal Cutkova ( to pravidelne 🙂 , Nezabudska Lucka rozpravkovy les, Oravska Lesna vlacik...

bosorka2302
28. júl 2020

a samozrejme Vila Betula 🙂 tam sa vyhra poriadne

patha155
autor
28. júl 2020

@bosorka2302 oooo, super, tak idem googlit 🙂 muzovi konecne schvalili dovolenku, tak chceme vybehnut niekam. Len sme z KE, tak potrebujem niekde strategicky booknut ubytko, aby sme to mali cca na rovnako. Dakujem 😊😊

bosorka2302
28. júl 2020

@patha155 ono najlepsi baby friendly hotel je vila betula..ale je z tych drahsich...

patha155
autor
28. júl 2020

@bosorka2302 taky nam nenaslo, asi bude vybookovany v nasom termine