icon

Hľadám kamarátku na lacnú last minute dovolenku

30. jún 2025

Ahojte , mám 24 a hľadám nejakú žienku (aj ja som žienka😄) , ktorá by tiež chcela nejakú parťáčku na last minute dovču , keďže nechcem platiť nejakú extra drahú dovolenku tak len niečo spolu narýchlo nájsť a proste sa zobrať na nejaký týždeň k moru . Môj muž kvôli práci nemôže a ja mám posledné 2 mesiace voľna takže by som rada vycestovala ale sama nemám odvahu . ☹️😅
Som baba úplne do pohody , za každú srandu . Môžeme sa slniť , kúpať , piť spolu drinčiky a ochutnávať lokálne dobroty , spoznávať mesto atd. Ale nemám problém ak máš rada svoj kľud a budeš dovolenku radšej tráviť vo väčšine času len so svojimi myšlienkami . 🙂 hlavné je že budeme dve , to je vždy bezpečnejšie .
Ak je tu niekto taký môžeš mi nechať svoj fb/ig a môžme si napísať a dohodnúť sa viac .

maca1984
30. jún 2025

Sú na fb skupiny na toto, skús pohľadať.

miadi
30. jún 2025

Nie je to vzdy bezpecnejsie. Raz som tak bola na dovci s babou ktoru som nepoznala osobne len cez druhu osobu ktora mala o nej skresleny pohlad. A vdaka nej to dopadlo katastrofalne pre mna. Mala som len 18r. Potom som bola vselikde sama a vsetko ok. Clovek ktoreho nepoznas ta moze dostat do nebezpecnej situacia rychlejsie ako ked si sama a nemusis sa nikomu prisposobit . Isla by som sama alebo ked sa bojis tak to odlozila na inokedy nasetrila viac na super dovcu s muzom inokedy .

marsmykkok
30. jún 2025

Ja súhlasím s @miadi , keby nemám s kým ísť idem radšej sama, minimálne Europa je v pohode aj pre samotnú ženu. A už nájdeš v pohode jednolôžkové izby a keby máš záujem o spoločnosť, vždy sa nájdu napríklad v hoteli medzi ubytovanými ľudia čo si radi pokecajú s tebou.