Hľadám lacné ubytovanie na ostrove Rab
Prosím ma niekto kontakt na lacné ubytovanie na ostrove Rab časť Lopar? Dakujem
@mysicka242 aha tak to preto 🙂 ja som hladala zaciatkom aprila a uz nemal volne
Zienky ja by som tiez poprosila do spravy ak mate niektora kontakt na sukr. ubytko pre 4 plus dieta do 2r. Chceme ist na Rab ale trochu sa bojim ist na blind. Cena za noc tak do 20€/os. Pomohli by ste mi. Chceme ist 10.7. do 15.7.
@sisinka76 ahoj.chcela by som sa informovať o tej vašej dovolenke.mi sme už tento rok boli cez cestovku.neviem či aj vy ste boli cez cestovku,alebo ste si to vybavili cez net.ja mám tiež dve deti trošku väčšie 15,10rokov.chceli by sme ísť na budúci rok na dlhšie lebo teraz sme boli na 8 dní a to je nám málo 😉 .mohla by si mi to podrobnejšie opísať -teda ak ste nešli cez cestovku.dík
@mysicka242 ahoj a ako si zistila cenu.nás sa to už tento rok netýka lebo mi to už máme zasebou ☹ .ale na budúci rok by sme chceli ísť aspoň na 12 dní-zvykneme chodiť hneď na začiatku práznin (29-30.6).ja som to ešte takto cez internet neskúšala,lebo tomu ani veľmi nerozumiem 😅 ,ale klikla som si na ten link,a ďalej neviem
@audiova ahoj my sme pisali ma mail domacemu a poslal cenik. Takto sme to uroboli asi u 10tich a vybrali to najprijatelnejsie
@zuzkap2
@mysicka242 ahojte tie ceny na sanic..to je 10 eu za osobu???nechala by som si link na buduci rok..a ked mam male deti do troch rokov ??
@mysicka242 a poslala by si mi nejaké emaily?ak by ti to nevadilo.a písala si poslovensky alebo ako.asi sa pítam somariny ale som úplný laik pri práci s PC 😀. vy ste kedy boli a kolko vás to vyšlo na osobu
@audiova ..........ahoj je to jednoduché..........pošlem ti stránku, cez ktorú som ja našla ponuky ubytovania a priamo na majtieľov...........v pravo dole si vyplň všetky údaje.........ja si otvorím google..tam klikni na prekladač....si zvoľ, že so slovenčiny do chorvátčiny..........po slovensky napíš čo chceš...to sa ti napíše vedľa po chorvátsky....a to po chorvátsky si skopíruj dole do správy majiteľovi....do 24 hodín odpisujú... 🙂 ...............tu je stránka: http://www.sk.adriatic-home.com/Chorvátsko/Brel...
@audiova musim pozriet ci mam este dake ulozene lebo vacsinou vsetko vymazavam. komunikovali sme uplne zakladnou anglictinou. My ideme este len teraz od 1.9. a ubytko na 11 dni na osobu 220eur dieta sme mali zdarma. Ostrov je truchu drahsi na ubytko ale zalezi aj od poctu osob v apartmane
@mysicka242 to je len čisto ubytko bez stravy?
Ahojte, my sa chystáme tento piatok na Rab na Lopar a chcem sa vás opýtať, či si myslíte, že keď pôjdeme na blind, tak zoženieme v pohode ubytko? chceme u nejakého súkromníka, už sme tam kedysi boli, ale na Lopar sme dochádzali na pláž z inej časti ostrova...prípadne ak by ste o nejakom súkromnom ubytku vedeli, veľmi mi pomôžete, keď mi napíšete kontakt. Sme 2 dospelí + dieťa 7 rokov, chceme ísť na týždeň, vlastne už od piatkovej noci...ďakujem pekne 😉
Kocky mate niekto nejake kontakty do sukromia z minuleho roka?Chceme ist aj tento rok a rada by som uz zajednala nejaky termin.Samozrejme ma zaujima aj cena.Minuly rok sme boli 4osoby 50eur,bez stravy,ale bola kliiiiiima 😀 a ta nam robila radost.Za klimu sa neplatilo.
Ahojte. Boli sme pred 2 rokmi v Lopare, podarilo sa nam vtedy ubytovat vo Fanily hotel Lopar za 50 eur na osobu den s polpenziou. Kedze az tento tyzden mam potvrdene, ze ma dovolenku. Ubytko budeme zhanat po prichode. Ideme 31.07.2013, prichod 01.08.2013, budete tam niekto v tomto termine? Boli ste niekto ubytovany v okoli Loparu, uvazovali sme, ze ked sa nam nezadari zohnat priamo Lopar, tak niekde na ostrove najdeme.
@mysicka242 Ahoj, ako ste boli v tom ubytku spokojní? ktorý z tých apartmánov ste mali?mne sa páči ten dom s tým detským veľkým ihriskom...
@chovancova27 ahoj mali sme apartnam A tam kde je to ihrisko a musim povedat ze max spokojnost. tam to druhe ubytko sa nam az tak nepacilo...
Na ostrove Rab doporučujem Rajsku plažu, je to piesočnatá pláž, úplne skvelá pre malé deti. Už sme tam boli 3x, deti to tam majú veľmi radi. Ubytovávame sa v apartmánoch Lopar, je to len 100 m od Rajskej plaže: http://www.novalja.sk/chorvatsko/letoviska/leto... Pri dome sú aj hojdačky pre deti.
😎
Ahojte kto bol tento rok na Rabe? mate nejake kontakty planujeme ist s 1 rocnym synom 1krat no este nemame nic zarezervovane. Neviete prosim o niecom, rada by som navstivila Lopar. prosim poslite nejake kontakty , ti eco ste tu uz davali su nejako vsetky obsadene, uz som ich pozerala. Dakujem 🙂
31.7.14-nejake lacne ubytko...pre 2rodinky
Dakujem uz vopred za info
@mysicka242 dobry den, prosim vas akomozem kontaktovat domacich. Nemate mail nahodou? Chceme ist na lopar a vcera mi napisala jedna pani ze bam rusi obytko. Vopred velmi pekne dakujem.

@maklu juj si ma potesila ja sa uz neskutocne tesim 🙂
@zuzkap2 my sme uz v decemri platili zalohu takze este mal volne 🙂