icon

Hľadám recenzie na hotel VESEL Donovaly

baboadel
21. jan 2020

Poprosím recenzie na kvalitu ubytovania.

nelca84
21. jan 2020

@baboadel pokial myslime ten isty, tak ide o turisticku ubytovnu, hotelom by som to asi nenazyvala

maca1984
21. jan 2020

Ja to tiez poznam len ako turisticku ubytovnu,ale Vesel,nie Vessel

baboadel
autor
21. jan 2020

@nelca84
@maca1984 ďakujem za upozornenie áno je to Vesel, zle som odpísala z príspevku😉

maca1984
21. jan 2020

tak potom turisticka ubytovna,ja som myslela, ze to uz ani nefunguje 😕

jumama
14. jún 2020

Prosim vas viete niekto dat cerstvejsie recenzie? Je to tam zrekonstruovane? Alebo je to take zastarale, a dost zle? ...Daju sa najst iba dva tri roky stare recenzie, a vyzera to, ze to rekonstruovali medzi tym.

maca283
10. júl 2020

@jumama boli sme sa tam pozrieť dva týždne dozadu už sa to dokoncovalo (prerabka) dufam že sa to stihlo lebo dcéra tam ide na tábor

baboadel
autor
10. júl 2020

@maca283 ďakujem, aj ja som zvažovala tábor práve tu, ale potom som našla inde, mohla by som poprosiť potom o nejakú skúsenosť ako sa dcére páčilo, aby sa mi na budúci rok lepšie rozmýšľalo nad výberom tábora. ďakujem🙂

maca283
10. júl 2020

@baboadel jasne napíšem Sama som zvedavá My to ma s manželovej roboty a zatiaľ vždy chválili kde boli

beli21
21. apr 2022

@maca283 dobry den, prosim vas aku ste mali skusenost s tymto hotelom nakoniec? Dakujem

maca283
22. apr 2022

@beli21 dobry den Dcera to zhodnktila že bolo dobre Neviem vekovo aku mate ale mne to prišlo skôr pre starších ale jedlo a ubytovanie si chvalila Polovica veci co sľúbili ze deti zažijú nebola 😵

xixi6
24. máj 2022

Ahojte, nemáte ešte niekto skúsenosť s podmienkami v ubytovni Vesel? Rozhodujeme sa, či tam dať potomka do tábora.

beli21
24. máj 2022

@maca283 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 dcera tam ide do skoly v prirode tak verim, ze zrealizuju co maju naplanovane.

pepe78
21. okt 2023

@beli21 ako to dopadlo v tej škole v prírode?vieš mi o tom povedat niečo bližšie?naša sa tam tiež chystá ale naozaj žiadne pozitívne recenzie a ani fotky

beli21
22. okt 2023

@pepe78 boli spokojni. Byvali na najvyssom poschodi a mali aj animatorov. Ze cely hotel bol plny deti. Ziadne staznosti som nepocula odtial. Tak asi to postupne uz zrekonstruovali si myslim.