Horúce destinácie s priezračným morom na leto 2025
Dievčatá, ktoré často cestujete. Poraďte prosím na letnú dovolenku (začiatok júla) destinaciu, kde je čo najteplejšie a priezračnej more, mušle, cca 3 hodiny letecky zo SR.
Ďakujem!
Teda na mieste, kde sme boli my, tých mušlí veľa nebolo,.... Sardínia, Tunisko?
Súhlasím s južným Cyprom a pridávam ešte tip na Sardíniu a Mallorcu.
@mironka waw, toto je prosím kde konkrétne?
Áno,je teplé, lebo voda sa ľahšie prehreje tam, kde je piesok a pozvoľný vstup do mora.
Tie fotky sú z pláže Makronissos v Ayia Napa.
No na Mallorce zaciatkom jula urcite nie je teple more. Pre mna nebolo ani v strede leta 😃. Tiez odporucam Cyprus.
spominana mallorca ma pekne more.
co sa tyka teploty vody, vies si pozriet napr na seatemperature.info
Za mňa určite Tunis najteplejšie more a najkrajšie aké som doteraz videla oblasť mahdia. Boli sme aj na Cypre ale na severnom aj tam bolo pekne more ale nie až tak ako v Tunise.
Ak ti ide aj o čistotu ,minule som niekde čítala článok aj o čistote morí a o obrovských plochách s odpadom vo vode konkrétn v stredozemnom a najhoršie na tom bola Turecká rivíéra, severo-východ Talianska , Tunis , časť Španielska-myslím že východ , Rodos, aj sever Kréty., východné Grécko. Najčistejšie vyšlo južné Taliansko, Korzika, Sicília, južná Kréta aj Cyprus a Chorvátsko napr.
@andrejka2424 V Chorvátsku majú niekoľko posledných rokov problém so splaškami a na rôznych miestach,tak na to treba dávať bacha, kde sa to práve vyskytne.
@jaja20 Kamoška nás tam volala na jachtu, chodia každé leto,ale na mňa je to studená voda. Môže byť s tými splaškami.To čo som čítala ja bola nejaká štúdia span.vedcov a to porovnávali dlhodobejšie snímky zo satelitu tých súvislých ostrovov odpadu.
Baby si chvalia Sardiniu. My by sme.chceli ist.karavammi. taka zmena. To som zvedava....🙂
Tak,tak, pláž Makronissos, oblasť Ayia Napa ...tiež fotka nižšie od inej prispievateľky z tej istej pláže....more teplé, perfektné....boli sme koncom júla...
A moja druhá fotka je pláž Nissi
@nikushka8 Kde je to ?
@andrejka2424 Sardinia
Dievčatá ste úžasné, ďakujem. Akože ja som už dlhšie chcela ísť na Sardiniu, ale nevedela som, aká je tam teplota vody.. vyzerá to predbežne na ten Cyprus..
v juni je na sardinii stale studene more, bola som. akoze clovek tam vlezie, ale netesi sa z toho. na cypre musi byt omnoho teplejsie.
Kolegyňa bola minulý rok v novej lokalite v Egypte, Marsa Matrouh, biely piesok, čistučké more, už len tam. 🙂
My sme boli v polke júla na Mallorke a tiež mi bolo more studené, tento rok ideme Cyprus Protaras, tak dufam že bude teplejšie, ale ako vidím dosť dievčat ho aj odporučilo, tak sa teším 😊

Za mňa jednoznačne Cyprus....ak sú toto jediné podmienky....