icon

Horúce destinácie s priezračným morom na leto 2025

15. apr 2025

Dievčatá, ktoré často cestujete. Poraďte prosím na letnú dovolenku (začiatok júla) destinaciu, kde je čo najteplejšie a priezračnej more, mušle, cca 3 hodiny letecky zo SR.
Ďakujem!

Strana
z2
mironka
15. apr 2025

Za mňa jednoznačne Cyprus....ak sú toto jediné podmienky....

mironka
15. apr 2025

Teda na mieste, kde sme boli my, tých mušlí veľa nebolo,.... Sardínia, Tunisko?

jaja20
15. apr 2025

Súhlasím s južným Cyprom a pridávam ešte tip na Sardíniu a Mallorcu.

autor
15. apr 2025

@mironka waw, toto je prosím kde konkrétne?

autor
15. apr 2025

@mironka
@jaja20 dievčatá a more je teplé? Tam aj tam aj tam 😀

jaja20
15. apr 2025

Áno,je teplé, lebo voda sa ľahšie prehreje tam, kde je piesok a pozvoľný vstup do mora.
Tie fotky sú z pláže Makronissos v Ayia Napa.

anjelok
15. apr 2025

No na Mallorce zaciatkom jula urcite nie je teple more. Pre mna nebolo ani v strede leta 😃. Tiez odporucam Cyprus.

jaja20
15. apr 2025

@anjelok Mám osobnú skúsenosť, že bolo teplé. Oblasť Sa Coma/S'illot a Cala Millor.

enya00
15. apr 2025

jul, august je na Cypre teplucke..musle sme nazbierali iba take malicke 😂 Protaras je krasny a Ayia Napa..prva foto Makronissos, ostatne Protaras

anjelok
15. apr 2025

@jaja20 bola som v Sa Come v strede leta, pre mna to nie je teple more. Teple more je na Cypre, v Turecku, Tunise, Egypte...atd. Za mna Grecko, Chorvatsko, Spanielsko je chladnejsie more, ale v horucavach zvladnem. Na zaciatku jula by mi bola zima.

jaja20
15. apr 2025

@anjelok Zvláštne, že ti tam bolo zima.
Autorka, krásne more a veľa mušlí je aj na ostrove Djerba a v Mahdii,ale neviem, či nemáš voči Tunisku predsudky...

marca12
15. apr 2025

@jaja20 Aj mne tam bola zima. Teple more som zazila iba v Taliansku,inde mi je ozaj studene.

jaja20
15. apr 2025

@marca12 Ja som zmrzlinka, ale zima mi vyslovene bola len v Chorvátsku. A to sme tam prešli veľa letovísk,od vrchu až dole.

deedol
15. apr 2025

spominana mallorca ma pekne more.
co sa tyka teploty vody, vies si pozriet napr na seatemperature.info

ninusa221
15. apr 2025

Za mňa určite Tunis najteplejšie more a najkrajšie aké som doteraz videla oblasť mahdia. Boli sme aj na Cypre ale na severnom aj tam bolo pekne more ale nie až tak ako v Tunise.

andrejka2424
16. apr 2025

Ak ti ide aj o čistotu ,minule som niekde čítala článok aj o čistote morí a o obrovských plochách s odpadom vo vode konkrétn v stredozemnom a najhoršie na tom bola Turecká rivíéra, severo-východ Talianska , Tunis , časť Španielska-myslím že východ , Rodos, aj sever Kréty., východné Grécko. Najčistejšie vyšlo južné Taliansko, Korzika, Sicília, južná Kréta aj Cyprus a Chorvátsko napr.

jaja20
16. apr 2025

@andrejka2424 V Chorvátsku majú niekoľko posledných rokov problém so splaškami a na rôznych miestach,tak na to treba dávať bacha, kde sa to práve vyskytne.

andrejka2424
16. apr 2025

@jaja20 Kamoška nás tam volala na jachtu, chodia každé leto,ale na mňa je to studená voda. Môže byť s tými splaškami.To čo som čítala ja bola nejaká štúdia span.vedcov a to porovnávali dlhodobejšie snímky zo satelitu tých súvislých ostrovov odpadu.

slavomira236
16. apr 2025

Cyprus aiya napa

snowflakenel
16. apr 2025

Baby si chvalia Sardiniu. My by sme.chceli ist.karavammi. taka zmena. To som zvedava....🙂

mironka
16. apr 2025

Tak,tak, pláž Makronissos, oblasť Ayia Napa ...tiež fotka nižšie od inej prispievateľky z tej istej pláže....more teplé, perfektné....boli sme koncom júla...

mironka
16. apr 2025

A moja druhá fotka je pláž Nissi

nikushka8
16. apr 2025

Sardinia, Kefalonia, Mallorca

andrejka2424
16. apr 2025

@nikushka8 Kde je to ?

nikushka8
16. apr 2025

@andrejka2424 Sardinia

autor
16. apr 2025

Dievčatá ste úžasné, ďakujem. Akože ja som už dlhšie chcela ísť na Sardiniu, ale nevedela som, aká je tam teplota vody.. vyzerá to predbežne na ten Cyprus..

nelka93
16. apr 2025

@anjelok mne bolo more teple v máji na malorke 🤣

kiwi3
17. apr 2025

v juni je na sardinii stale studene more, bola som. akoze clovek tam vlezie, ale netesi sa z toho. na cypre musi byt omnoho teplejsie.

deny3
17. apr 2025

Kolegyňa bola minulý rok v novej lokalite v Egypte, Marsa Matrouh, biely piesok, čistučké more, už len tam. 🙂

terka1607
17. apr 2025

My sme boli v polke júla na Mallorke a tiež mi bolo more studené, tento rok ideme Cyprus Protaras, tak dufam že bude teplejšie, ale ako vidím dosť dievčat ho aj odporučilo, tak sa teším 😊

Strana
z2