icon

Horúce destinácie s priezračným morom na leto 2025

15. apr 2025

Dievčatá, ktoré často cestujete. Poraďte prosím na letnú dovolenku (začiatok júla) destinaciu, kde je čo najteplejšie a priezračnej more, mušle, cca 3 hodiny letecky zo SR.
Ďakujem!

Strana
z2
len_nig
17. apr 2025

Ak prežiješ že nebudú mušle tak Egypt Marsa Matruh

ktobytobolpovedal
17. apr 2025

Pridavam aj severny cyprus

blackcat8885
17. apr 2025

My sme boli v Grécku a voda mala 31st o 10tej doobeda a vzduch 35 🤣

erika237
20. apr 2025

Ahojte, prosim vas, tie co ste boli na Cypre, boli ste cez cestovku? Ak ano, mohla by som poprosit poradit s akou ste boli spokojne? Dakujem.

ktobytobolpovedal
20. apr 2025

@erika237 my sme boli na severnom cez Satur v hoteli Limak… ale na severe je to cisto rezortova dovolenka. Naokolo nic nie je. Samozrejme da sa ist na vylety aj cez CK… my sme neboli 😊

andrejka2424
20. apr 2025

@erika237 Vyberaj si skôr hotel ,aby bol podĺa tvojich možností a kritérii.My sme boli cez Hydrotour.Všetko v poriadku a nabudúce by sme šli s ktoroukoĺvek známou a rokmi overenou.Tak ako bolo vyššie spomenuté.Sever patrí Turecku, dovolenka v rezorte,prázdnejšie pláže.Juh je grécky,verejné pláže s platenými lehátkami poväčšine, rušnejšie.Ja som za juh, ale takí,čo sa im páči v Turecku a najmä ich služby,uprednostnia asi sever.

erika237
20. apr 2025

@ktobytobolpovedal, @andrejka2424 dakujem za rady, sadnem si nad to a budem hladat, nejake vylety moc neplanujem, skor mi ide o pokoj, more s pozbolnym vstupom, nech je teple kedze mame malu hviezdu, tak zatial ozaj iba vylihovanir na plazi a ked tak nejaka prechadzka vecer.

andrejka2424
20. apr 2025

@erika237 Tak sever by som brala . Juhu sa vyhni Protarasu,aj Ayia Napa,pokoj tam človek moc nenájde.Tam je skôr zážitková dovča.Možno sa poraď aj v cestovke.Satur,Hydrotour,Tiptravel,Čedok,Fifo,Kartágo.Ceny su momentálne na maxime.Oplatilo sa tak do decembra a potom už len last minute počkať,ak vám ide aj o cenu.

erika237
20. apr 2025

@andrejka2424 ano, uz pockam na nejaky last minute, zatial sme boli v Chorvatsku, aj sme boli nastaveni na Chorvatsko tento rok, ale mne sa uz vobec nechce ist autom, preto az teraz “vymyslam”, takze uvidime ako sa to vyvrbi, aspon viem ze ak by sme sli tak skor ten sever.

slavomira236
20. apr 2025

@erika237 ja som bola minuky rok 2x cez senecu..

ktobytobolpovedal
20. apr 2025

@erika237 len na severe sa nemas velmi kde prechadzat. Tie rezorty su na samote 😁
Nam to vtedy velmi vyhovovalo. Fakt sme potrebovali taku rezortovu dovcu

erika237
20. apr 2025

@ktobytobolpovedal ohhhh tak toto je dobra poznamka, zatial co som pozerala tak tusim skoro vsetko bolo na juzny Cyprus, fakt to vidim tak, ze pockame na nejaky last minute, teoreticky mame vybraty datum a uvidime co najdeme. Boli sme spokojni aj v Chorvatsku, ale vobec ma nelaka cesta autom tento rok.

andrejka2424
20. apr 2025

@erika237 Teraz by som aj ja čakala na LM určite.Inak teplé more,pozvoĺný vstup a krátky let ani nie 2 hod. máš aj na Zakynthose. Napr.Tsilivi,alebo rušnejší Laganas.Je to krásny zelený ostrov, žijú tam veĺké korytnačky .Tam sa určite vrátim znova.

ktobytobolpovedal
20. apr 2025

@erika237 a nad Tureckom ste nerozmyslali? Ci to vobec nie

slavomira236
20. apr 2025

@erika237 pockajte na last. Ja som obe dovolenky na cyprus minuly rok isla na last jedna kupovana den pred druha 2dni pred. Mala som vybrane len casti kde chcem ist. Ak by som sa nevracala z druhej posledny prazdninovy den obratila by som este aj severny cyprus na zaciatok seotembra boli na last dobre ceny.

erika237
21. apr 2025

@ktobytobolpovedal Namotala som sa na Cyprus, jednak fotky nielen tu, ale aj inde na mna vyskocili, aj video od jedneho cloviecika co sledujem ma uputalo, ale vidim to tak, ze fakt budeme sledovat nejaky last minute a nieco vyberieme. @andrejka2424 dakujem za typ na Grecko, to by som brala asi skor ako Turecko, ale je to iba moj osobny dojem a predstavy, ktore mam nastvene v hlave. Bolo by to po prvy raz co by sme sli cestovkou a velmi ste mi pomohli ❤️

Strana
z2