icon

Hotel a aktivity s dieťaťom v Brne

3. júl 2025

Aký máte názor na tento hotel v Brne? Sú tam dobre raňajky? A aký je ten detsky kútik?
A kam ísť v Brne v rok a pol starým dieťaťom?

janai1
3. júl 2025

Nenapísala si názov hotela

barka1
3. júl 2025

Odporucam Orea Resort Panorama v Blansku. Kusok od Brna, ale v prirode, detsky kutik, bazén vonku aj vnutri. A jedlo suprove.

autor
3. júl 2025
@janai1

Nenapísala si názov hotela

@janai1 prepáčte no. Zabudla som pridať fotku🙈

really8
3. júl 2025

Orea su slusne hotely

barka1
3. júl 2025

Voronez je kongresovy hotel. Tam by som s malým dieťaťom nešla. Orea má hotel aj na priehrade alebo v už spominanom Blansku.

Inak v Brne s malým dieťaťom máš zábavný park Bruno, zoo, len tak sa tulat mestom, male kupalisko v Julianove, krásne velké kupalisko na Rivere (kusok od tvojho vybraného hotela), lodou po priehrade,krasny park Lužánky, vela vela ihrisk.)

taisu
3. júl 2025

Nám sa tam páčilo, super raňajky a oproti VIDA centrum. Ale sme boli s 10 ročným synom, s malým dieťaťom tam nemá zmysel, je to ďaleko od centra mesta

really8
3. júl 2025

Ja teda neviem ako tvoje dieta ale pre moje je top strop aktivita odviest sa elektrickou, kuknut na vlaky, lietadla, busy, lode, takze u nas poldenna aktivita bola previest sa elektrockou na vlakac, prejst sa na busko, odviest sa do pristavu a spat a ine som nepocuvala zvysok dovolenky

madeincssr
3. júl 2025

Mne sa zda centrum/sirsie centrum Brna pomerne kompaktne (a v "salinach" je system "Pipni a jed" klasickou bezkontaktnou bankovou kartou). Pozrite si na mapach foto a recenzie "Otevrena zahrada" (z Jostovej okolo "cerveneho kostela" rovno a potom mierne doprava (rozostavane elektrickove kolajisko), pomalovana pasaz - vstup do zahrady (dobrovolne vstupne, vodne cesticky pre male deti, zmrzka, drinky...) je po lavej strane.

madeincssr
3. júl 2025

Inak mensie deti (a niekedy aj rodicia 😁) sa vysantia aj v striekajucej vode na tom "fontanovom placi" v parku na Moravskem namesti, alebo kusok vedla pred Janackovym divadlom pri vodnej stene (vodotrysky "z podlahy", vecer tusim farebne nasvietene).
A v centre (kusok od hlavniho nadrazi) v cipe ulic Josefska a Novobranska na poschodi takeho "obchodneho domceka" je plateny "Modelovy svet" (vlaciky).
Da sa ist hore na vezu starej radnice (pri namesti Zelny trh). V pasazi novej trznice je vyborna pekaren so sedenim vnutri aj vonku, vsetko mozne slane aj sladke, zakusky, kava...

autor
3. júl 2025
@madeincssr

Mne sa zda centrum/sirsie centrum Brna pomerne kompaktne (a v "salinach" je system "Pipni a jed" klasickou bezkontaktnou bankovou kartou). Pozrite si na mapach foto a recenzie "Otevrena zahrada" (z Jostovej okolo "cerveneho kostela" rovno a potom mierne doprava (rozostavane elektrickove kolajisko), pomalovana pasaz - vstup do zahrady (dobrovolne vstupne, vodne cesticky pre male deti, zmrzka, drinky...) je po lavej strane.

@madeincssr super. Ďakujem vám

autor
3. júl 2025

Ďakujem všetkým za nápady😊❤️