icon

Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti

skumavka
12. aug 2017

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.

21091979
19. jún 2023

@msnesquik aj my ideme na 7 dni ...ale vraj to boutigue je daleko od mora a od všetkého 🤷‍♀️ tak neviem ako to je

dudupc
24. jún 2023

@ally99 ahoj, este som sa chcela opýtať kolko ste platili dan za ubytko 4 osoby a ci tam je nejaký obchod kde maju plienky, dojcensku vodu?
Ďakujem 🙂

ally99
25. jún 2023

@dudupc dan je 3€/noc na celu izbu. Je tam market ale plienky som si veru nevsimla a vodu predavaju ale tiez som si nevsimla dojcenecku, ci mali....

ally99
25. jún 2023

@21091979 na letisku cakal delegat, podla hotelu rozdelili do autobusov, cesta z letiska cca 15 minut. Dostanete obalku s instrukciami, ale na uvodnej schodzke delegatka vsetko vysvetli. Osy aj komare zatial pohoda

ally99
25. jún 2023

Dievcata, paci sa fotky izby. Sme ubytovany v takych bungalovikoch

elief
25. jún 2023

@ally99 krásnu dovolenku prajem ♥️

21091979
25. jún 2023

@ally99 jej vyzera to byt male ale take čisté,nové..my sme 3 tak zrejme nas daju tiez do tohto ubytka 😊 mate aj balkón či terasu? Dakujem moc za info a prajem peknu dovolenku

adriannasvk
25. jún 2023

Izba,krasna cista,velkostou postacujuca...velkostou asi ako takmer kazda dovolenkova izba 😊

janka830
25. jún 2023

Zdravim, boli sme a bolo parádne . Pláž je ocenená a má byť prečo . Je veľká a tak sa tam aj to množstvo ľudí stratí . Ubytovaní sme boli v staršej časti v bungalovy troška ďalej od pláže ale zase bližšie k hlavnej budove . Bolo to fajn hlavne kvôli dcérke , že to bolo situované tak že ju nerušil večerný program . Najhoršie boli nálety komárov o 20:30 trvalo to cca polhodinku a boli preč ale v Tom čase sa vôbec nedalo ísť von ... Bol to masaker .
Strava bola pestrá my sme vtedy boli na dva týždne takže po týždni sa to opakovalo ( či program alebo strava ) .
Nám sa veľmi páčilo , a ak pôjdeme niekedy znova na peloponez tak určite sem .

dudupc
26. jún 2023

@ally99 ďakujem za odpoveď, este som sa ta chcela opýtat ci ste stihli obed ci potom az veceru? Dakujeem

didaa
Autor odpoveď zmazal
ally99
26. jún 2023

@dudupc nam meskal let, tak sme obed nestihli. Obed byva do 14:30

ally99
26. jún 2023

@adriannasvk kazdy ma vlastne meritko. Pobehali sme xy dovolenkovych rezortov a na zaklade mojho hodnotenia a skusenosti, to ma daleko od velkosti beznej hotelovej izby.

adriannasvk
26. jún 2023

@ally99 velkosti izieb su rozne, ja som zazila aj vacsie,aj mensie ako su na fotke ale nevidim to vobec tragicky 😏 my na hotelovej izbe travime vzdy minimum casu...ked vyberam dovolenku mam ine priority....

dudupc
26. jún 2023

@ally99 a tie snacky v bare su ake? Ze ci mam nabalit rezne haha😅😅inak tie izby su bezbariérove ci mozem snívať s kocikom? Ďakujem

ally99
26. jún 2023

@dudupc podavaju melon, sladke pecivo na styl babovky, plus kazdy den ine slane jednohubky ci ako to nazvat. Izby su bezbarierove ale ci sa s kocikom dnu zmestis 🤷🤷 podla mna nie, vacsinou maju kocit odparkovany pred

didaa
26. jún 2023

@ally99 ahoj, a pitný režim riešite ako? Balené vody alebo klasika z vodovodu? Nehrozia virózy z vody? Či to len v Egypte?

dudupc
26. jún 2023

@ally99 myslela som si, minulý rok na Menorke hotel Aquamarina sme mali taku istú mini izbu, som si hovorila ze mensia uz nemôže byt😁ale teda okrem tej izby nemôžem nic vytknúť, všetko bolo super🙂Počasie a teplota vody tiez mate uz hic?

ally99
27. jún 2023

@dudupc voda je chladnejsia a veru je tu dost teplo uz

ally99
27. jún 2023

@didaa balena voda alebo z automatu si nacapujes

21091979
27. jún 2023

@janka830 takze nálety vecer sú len od komarov ...cez den ose tam nelietajú ?Mam alergiu a citala som v skorších recenziach ze aj ose nejako viacej 🙉...este ma zaujima ci delegat vsetko naozaj vysvetlí aby sa clovek vedel orientovať aj ked nevie cudzí jazyk 😁 a na letisku ci bolo vsetko ok...tiez ci su v izbach sietky (kedze tam su tie komare) dakujem

janka830
27. jún 2023

@21091979 osy boli len ak sme mali sladené nápoje pri sebe . Poprípade v okolí smetných košov ( ale nebol to nejaký extrém ) . My sme to robili tak že sme buď vypili alebo si pohár prekrývali aby tam nelietali pri nás .

Vieme anglicky čiže neviem 🤷 toto posúdiť.
Ale delegát bol v pohode - my sme nemali nič čo bolo treba riešiť s delegátom . Ak sme chceli nejaké info pýtali sme sa na recepcii , v reštike a podobne .

Sieťky si nepamätám.

ally99
27. jún 2023

@21091979 v tomto obdobi tu osy nemame, komare len max hodinku vecer. Na izbe su sietky + do elektriky proti komarom. My sme mali vlastne takze neviem posudit tie hotelove.

21091979
30. jún 2023

@ally99 este prosim ....cez aku cestovku ste riesili?Bolo mi povedane ze letenky a pokyny mi pridu az tyzden pred odletom ...zda sa mi to aj celkom neskoro 🙈🙊

ally99
30. jún 2023

@21091979 hydrotour. Neboj je to uplne v pohode,pridu ti len pokyny a info k letu

msnesquik
30. jún 2023

@21091979 my ideme buducu sobotu, info este neprislo, tak asi zajtra 🙂 tesim sa, snazim sa udrzat seba a dieta fit 🙈😂

21091979
1. júl 2023

@msnesquik no ved toto,ze si davaju na čas a pritom clovek sa musi na to aj tricha pripravit 😁 my poletime 1x tak vobec ani nemam šajnu ze co a ako bude na letisku v BA a potom aj po prilete 😅 🙈 zatial sme boli vzdy vlastnou dopravou...o to horsie to mame ze idem z dcerou ktora ma diagnozu PAS a fakt by som aj potrebovala vediet trocha presnejsie ze na čo ju mam vlastne pripraviť aby to zvladla bez problemov ked sama neviem 😓🤷‍♀️

msnesquik
1. júl 2023

@21091979 mail uz prisiel, odlet je 11.10, prichod na letisko o 9.10...budem pisat potom aj konkretnejsie, co ta bude zaujimat

21091979
2. júl 2023

@msnesquik jej moc dakujem ...to by nam velmi pomohlo...napisem sukromnu spravu aby som to tu zbytocne nespamovala 😁🙈

misedo
2. júl 2023

Kľudne si tu píšte baby😂nech sme v obraze aj ostatné. My ideme až v auguste,tak si rada precitam ako sa tam máte....