Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti
Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.
Izba,krasna cista,velkostou postacujuca...velkostou asi ako takmer kazda dovolenkova izba 😊
Zdravim, boli sme a bolo parádne . Pláž je ocenená a má byť prečo . Je veľká a tak sa tam aj to množstvo ľudí stratí . Ubytovaní sme boli v staršej časti v bungalovy troška ďalej od pláže ale zase bližšie k hlavnej budove . Bolo to fajn hlavne kvôli dcérke , že to bolo situované tak že ju nerušil večerný program . Najhoršie boli nálety komárov o 20:30 trvalo to cca polhodinku a boli preč ale v Tom čase sa vôbec nedalo ísť von ... Bol to masaker .
Strava bola pestrá my sme vtedy boli na dva týždne takže po týždni sa to opakovalo ( či program alebo strava ) .
Nám sa veľmi páčilo , a ak pôjdeme niekedy znova na peloponez tak určite sem .
@adriannasvk kazdy ma vlastne meritko. Pobehali sme xy dovolenkovych rezortov a na zaklade mojho hodnotenia a skusenosti, to ma daleko od velkosti beznej hotelovej izby.
@ally99 velkosti izieb su rozne, ja som zazila aj vacsie,aj mensie ako su na fotke ale nevidim to vobec tragicky 😏 my na hotelovej izbe travime vzdy minimum casu...ked vyberam dovolenku mam ine priority....
@janka830 takze nálety vecer sú len od komarov ...cez den ose tam nelietajú ?Mam alergiu a citala som v skorších recenziach ze aj ose nejako viacej 🙉...este ma zaujima ci delegat vsetko naozaj vysvetlí aby sa clovek vedel orientovať aj ked nevie cudzí jazyk 😁 a na letisku ci bolo vsetko ok...tiez ci su v izbach sietky (kedze tam su tie komare) dakujem
@21091979 osy boli len ak sme mali sladené nápoje pri sebe . Poprípade v okolí smetných košov ( ale nebol to nejaký extrém ) . My sme to robili tak že sme buď vypili alebo si pohár prekrývali aby tam nelietali pri nás .
Vieme anglicky čiže neviem 🤷 toto posúdiť.
Ale delegát bol v pohode - my sme nemali nič čo bolo treba riešiť s delegátom . Ak sme chceli nejaké info pýtali sme sa na recepcii , v reštike a podobne .
Sieťky si nepamätám.
@msnesquik no ved toto,ze si davaju na čas a pritom clovek sa musi na to aj tricha pripravit 😁 my poletime 1x tak vobec ani nemam šajnu ze co a ako bude na letisku v BA a potom aj po prilete 😅 🙈 zatial sme boli vzdy vlastnou dopravou...o to horsie to mame ze idem z dcerou ktora ma diagnozu PAS a fakt by som aj potrebovala vediet trocha presnejsie ze na čo ju mam vlastne pripraviť aby to zvladla bez problemov ked sama neviem 😓🤷♀️
Kľudne si tu píšte baby😂nech sme v obraze aj ostatné. My ideme až v auguste,tak si rada precitam ako sa tam máte....

@msnesquik aj my ideme na 7 dni ...ale vraj to boutigue je daleko od mora a od všetkého 🤷♀️ tak neviem ako to je