icon

Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti

skumavka
12. aug 2017

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.

maris5
2. júl 2023

@msnesquik o kolkej mate odlet naspat?

zuzu1304
3. júl 2023

@dudupc kocik si dáš na balkon

katkaaktak
3. júl 2023

Prosím, v ktorom objekte z toho ubytováva Hydrotour?

katkaaktak
Autor odpoveď zmazal
zuzu1304
3. júl 2023

@katkaaktak vsade. To uplne napravo s bazenom je bountique

msnesquik
3. júl 2023

@maris5 okolo 15 myslim

msnesquik
3. júl 2023

@ally99 mozem sa este spytat, mali ste so sebou aj taku karticku o poisteni od cestovky? Lebo sa mi nieco vybavuje, ze sme mali kedysi take cervene karticky vytlacene a tam bolo nejake cislo alebo co...a teraz nam prisli len tie informacie o zajazde

ally99
3. júl 2023

@msnesquik nemali sme nic. Aj ja si spominam, ze kedysi to davali. Ale zrejme je teraz vsetko online 🤷

21091979
3. júl 2023

to boutigue je teda dost daleko 😳 od hlavnej budovy aj od plaze ...boze dufam ze nas tam nedaju lebo dceru neviem ako budeme vlačiť 🤣

adriannasvk
3. júl 2023

@ally99 davaju aj informacie o poisteni ak si poistenie zaplatite...ja som to mala tak aspon minuly rok,vytlacene info a aj kam volat.

ally99
3. júl 2023

@adriannasvk poistenie sme mali komplet vsetci, jedina informacia k poisteniu v pokynoch bola, ze v pripade poistnej udalosti treba kontaktovat asistencnu sluzbu. Takze neviem este ake ine informacie dali vam, nam poslali len toto.

dudupc
5. júl 2023

@katkaaktak ahoj my sme sa akurát dnes vratili boli sme 2 dospelí a 2 deti (1 rok a 5 rokov) a boli sme ubytovani v takých malých domčekoch kde su 2 izby, cize uplne super. Myslím ze tam dávajú prioritne rodiny s deťmi co maju kocik.. Ale to si len ja myslim. Inak ta izba bola nakoniec úplne v pohode teda oproti Menorke Aquamarina.. Posielam aj foto tých domcekov.

21091979
6. júl 2023

@dudupc to vyzera byt dobre...my pojdeme 3 Jedno dieta 11r tak neviem ci nas zrovna daju sem ale asi skôr nie...a co sa Vam tam pacilo a naopak nepacilo?🙏

msnesquik
6. júl 2023

@dudupc a leteli ste so smartwings? Som teraz az zistila, ze letime s nimi a nie su mco dobre recenzie na nete 🙈 a este teraz mi vyskocil clanok, ze malo akesi problemy s pretlakovanim lietadla pri lete do Turecka a z Krety...museli nudzovo pristat

katkaaktak
6. júl 2023

@dudupc Ďakujem pekne. Vyzerá to super 🙂

dudupc
6. júl 2023

@21091979 mame toho pobehaneho uz vela, takze môžem povedať ze jedine minus za mn bola kava😁ta bola v rámci all. Incl iba nejaka filtrovana z automatu ci co to vlastne bolo😅ale kupovala som presso v baroch za, 2,50 takze normál cena na Bratislavu..

dudupc
6. júl 2023

@msnesquik ano so smartwings, cesta tam super. Cesta späť 25min sme cakali v lietadle na povolenie k odletu..

dudupc
6. júl 2023

@21091979 požičali sme inak aj auto a isli na výlet smer Pátra, Koryntsky prieplav a Ateny akropola.

dudupc
6. júl 2023

@21091979 ale nemusís sa bat ak vas daju aj do tej časti boutique, tie vzdialenosti su uplne v pohode..

maris5
7. júl 2023

@dudupc kolko vyslo pozicanie auta? Pani v cestovke mi vravela, ze sa poziciava na hoteli a strasne vela to stoji.

didaa
7. júl 2023

Baby a osušky k moru sú k dispozícii tam? Či treba brať z domu?😁

msnesquik
7. júl 2023

My ideme uz zajtra 😊 som zvedava

didaa
7. júl 2023

@msnesquik pridaj potom info, foto. . My ideme koncom júla 🙂

msnesquik
7. júl 2023

Baby, ja som letela len dvakrat a vzdy bez dietata, teraz ideme s malou, moze si vziat do lietadla plysovu hracku? Do prirucnej batoziny? Lebo ju ma od narodenia a bojim sa, ze sa strati kufor a uz ju neuvidime 🙈

adriannasvk
7. júl 2023

@msnesquik mozes,aj my tak cestujeme 😁

zuzu1304
7. júl 2023

@didaa treba zobrat

dudupc
7. júl 2023

@maris5 odlet naspäť je vzdy o 15tej,z hotela sa chodi 13, 10

dudupc
7. júl 2023

@msnesquik moze jasne aj jedlo, vodu, lieky..

dudupc
7. júl 2023

@didaa su k dispozícii za poplatok 1,50 na den na recepcii. Na izbe je dostatok uterákov ale tie su len na osobnu hygienu nie na pláž

dudupc
7. júl 2023

@maris5 myslim ze ceny uplne v pohode ako vsade.. Tie nižšie kategórie od cca 70e začínali plus full poistenie 10e, my sme platili za Forda 87e aj s full poistením, to je dobrovoľne (zahŕňalo aj sklá, kolesa a podvozok)