Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti
Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.
@katkaaktak vsade. To uplne napravo s bazenom je bountique
to boutigue je teda dost daleko 😳 od hlavnej budovy aj od plaze ...boze dufam ze nas tam nedaju lebo dceru neviem ako budeme vlačiť 🤣
@ally99 davaju aj informacie o poisteni ak si poistenie zaplatite...ja som to mala tak aspon minuly rok,vytlacene info a aj kam volat.
@adriannasvk poistenie sme mali komplet vsetci, jedina informacia k poisteniu v pokynoch bola, ze v pripade poistnej udalosti treba kontaktovat asistencnu sluzbu. Takze neviem este ake ine informacie dali vam, nam poslali len toto.
@katkaaktak ahoj my sme sa akurát dnes vratili boli sme 2 dospelí a 2 deti (1 rok a 5 rokov) a boli sme ubytovani v takých malých domčekoch kde su 2 izby, cize uplne super. Myslím ze tam dávajú prioritne rodiny s deťmi co maju kocik.. Ale to si len ja myslim. Inak ta izba bola nakoniec úplne v pohode teda oproti Menorke Aquamarina.. Posielam aj foto tých domcekov.
@dudupc Ďakujem pekne. Vyzerá to super 🙂
Baby a osušky k moru sú k dispozícii tam? Či treba brať z domu?😁
My ideme uz zajtra 😊 som zvedava
Baby, ja som letela len dvakrat a vzdy bez dietata, teraz ideme s malou, moze si vziat do lietadla plysovu hracku? Do prirucnej batoziny? Lebo ju ma od narodenia a bojim sa, ze sa strati kufor a uz ju neuvidime 🙈
@msnesquik mozes,aj my tak cestujeme 😁

@msnesquik o kolkej mate odlet naspat?