Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti
Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.
Caute baby, uz sme tu, let bol ok, meskanie takmer ziadne, delegati super, jedlo budeme mat prve az teraz veceru, inak tu velmi nie je co jest, max v bare nejake snacky, my sme uz obed nestihli, takze sa pripravte, ze do 19.30 budete mozno hladni, my sme si dali jedlo v lietadle, tam inak zadarmo davaju len cistu vodu, vserko ostatne za priplatok..byvame v Boutique, vsetci Slovaci, co sme dneska leteli z BA, izba je fakt miniaturna, my sme tu traja a proste popri posteli sa nedaju dvaja ludia, je to tu dost naprd vyriesene, aj co sa tyka kupelky, maly sprchovy kut, voda je uplne vsade, mame tu plno piesku, dalsia vec, okrem maleho kosa na wc tu vobec neni odpadkovy kos, v skrini nie su ziadne policky a ako bonus nam ta izba dost smrdi, aj vankuse smrdia stuchnuto, ako mokry pes, akurat premyslame, ze to ideme riesit, lebo na tom sa neda ani spat snad...ale more je prenadherne, teple, dnes boli aj celkom vlny, to sme si uzili, snad som vas velmi nevyplasila, napisem ako sme to doriesili
Inak jedlo fantasticke, ale je to strasne vela ludi a niekde sa caka, napriklad na pizzu, to robia priamo cerstve, vsetko, co som si dala som do omrvinky zjedla 😁
@msnesquik ano s tou večerou treba rátať, hlavne ak cestujete s detmi vziat z domu jedlo, snacky. Ja som robila aj rezne do lietadla 😅😅ten piesok sme aj my mali všade,co sme podonasali z plaze ale inak nebol problém s čistotou, nic nam nesmrdelo.. Ten kos je malý ale vynasaju každý deň ked upracu
@msnesquik ano jedlo bolo dobre, ta pizza hlavne a grill.. Ale ranajky tske slabsie na moj vkus, chybalo mi klasické maslo, bolo iba rastlinne a tiez omeleta, praženica boli otras a tie akoze lievance ci palacinky tiez nic moc. A o káve sa ani nebavím 😁ale teda hodnotim dovolenku celkovo super, nic ma neprekvapilo, o com by som nevedela vopred
@msnesquik ahoj, prosim ta, nevsimla si si ci ponukaju aj bezlepkove pecivo? Dakujem 😊
@adriannasvk co je blbé je to este, ze nie su popisy pri jedle co je co.. Ale myslím ze bezlepkove nemajú
@dudupc no ten popis by pomohol, nevadi 🙈🤣 ak je aspon chladnicka na izbe,to mi staci 😅
@adriannasvk pozriem sa rano, pecivo som teraz nebrala 🙂 niekde su popisy, ale vacsinou nie, nechapen, ked niekde su, preco nie su na vsetkych 😁 chladnicka na izbe je
Su tu inak 4 bary, v troch sa da capovat si napoje, su tam dzusy - pomaranc, ananas, citron a potom 7up, fanta tusim a pepsi, aj soda, biele, cervene vino je v all inclusive, voda vo flasi sa musi kupovat, velka flasa stoji euro...je tam potom aj nejaky alkohol v cene, ale to som zatial neskumala, na najspodnejsej policke su alkoholicke napoje pre AI, tipujem ale ze to je ouzo a podobne 😁 vsetky tie nase zname su samozrejme hore 😁 videla som na info letaku, ze by tu mal byt aj nejaky cocktail dna, to som zatial neskusila
@adriannasvk takze bezlepkove pecivo som nevidela, videla som, ze jeden pan mal na stole otvoreny bezlepkovy chlieb, to si asi priniesol
@msnesquik dakujem ti velmi pekne 😊
Dievcata rozumiem spravne, ze v AI nemam cistu bez bublinkovu vodu? Musim ju kupovat?
@21091979 no my sme zistili, ze nam tu umyli podlahu asi smradlavou handrou, preto to tak velni smrdelo, rano sme sa bavili so susedmi vedla a vraj to tak smrdi cely cas, pretoze ta ich voda nie je pitna a aj ked sme sa sprchovali, tak to smrdelo...dneska uz umyli znovu a je to lepsie
Ano, vsetko sa hadze do mini kosa, je to divne
@21091979 ano,v Grecku maju staru kanalizaciu,stare trubky, v takmer vsetkych hoteloch sa toaletny hadze do kosa ale bola som tam x krat a vzdy bolo vsetko stale riadene a ciste,nikdy ziadny problem.

@didaa