icon

Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti

skumavka
12. aug 2017

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.

msnesquik
1. aug 2023

@didaa fakt? To som si vobec nevsimla...vzdy bolo nieco volne

didaa
Autor odpoveď zmazal
21091979
3. aug 2023

@didaa presne toto tu riesime aktualne...vsetky lehatka obsadené a nikde nikoho...chceme sa ist kupat a nemame si kde zlozit veci...a vsetko Slovaci toto robia...

21091979
3. aug 2023

@misedo tie zvieratka 🐶🐕su uplne krotke ...behaju tu 4ks maju obojok a su také miestne...niesu dotieravé ani agresivne..skor kludné a zvyknute na turistov...len ticho sedia a pozoruju ...my im vzdy dame vodu chudatam je horuco...

21091979
3. aug 2023

Tie komare lietaju od 21-22h...repelent sa da kupit aj v obchodiku pri recepcii....psy su zlaté ,neskodné....kazdy den upratuju izby,vsade je cisto,ose nelietaju ,na recepcii je Slovenka (blond)...inak animatori pobehuju ....Slovaci sa nezaprú 🤦‍♀️ preplnene taniere ktore nechavaju nedojedené a obsadene lehatka na celý den aj ked sa tam skoro ani neukážu ...v casti Boutigue tych lehatok nieje vela a tak nieje mozné si potom ani kde veci odlozit...inak hotel a servis super

misedo
3. aug 2023

@21091979 jeeej, zlatá. Ďakujem
Nejako to zvládnem 😅

didaa
Autor odpoveď zmazal
21091979
4. aug 2023

@didaa ano tiez sme...zajtra odchadzame

maris5
4. aug 2023

My sme nemali pri ziadnom bazene problem s lezadlom. Ci dopoludnia alebo popoludni, vzdy sa nejake naslo. Na 2 boli asi zabudnute modre uteraky, lebo tam boli vyse tyzdna bez zmeny.
Preplnene taniere nemali len Slovaci, ale aj Greci, Cesi atd.
Mna najviac bavilo ako ludia vlastnym telom chranili lyzice na polievku, aby sa k nim niekto nahodou nedostal. A nevznikla mikro bublina v rade na hlavne jedlo.

nikola_blgu
14. aug 2023

Ahojte. Mna by zaujímalo, ako vyzerá dovolenka stravena 7 dni v rezorte. Ako ste travili dni? A ešte v horúčavách. Bolo nam to totiz ponuknute. Vzdy sme absolvovali dovolenky mimo CK, behali kade tade, nemam teda skúsenosti s týmto typom dovolenky. Tiez, mame 1r. dieťa, čiže dovolenka už takáto aktívna nebude, ale aj tak by som uvítala aspoň prechádzku po meste a pod. co rozumiem, tu nehrozí? Ani pomedzi hotely? Vďaka.

msnesquik
14. aug 2023

@nikola_blgu vobec, toto je tzv. Na samote u lesa, teda u narodneho parku 😁 nam to so 4 rocnou vyhovovalo

maris5
14. aug 2023

@nikola_blgu mozes sa prejst po arealy, podla mapy su domceky roztahane pomerne daleko, potom sa da ist mimo rezorku k takemu pieskovemu kopcu, ale sa prejst po plazi.
Ak su vysoke teploty si rada pri vode a cez obed v izbe s klimou.
Pripadne si pozicate auto a pojdete podla seba.
Daju sa pozicat aj tenisove rakety alebo basketbalova lopta.
7 dni rychlo zbehne.

21091979
15. aug 2023

@nikola_blgu tu je len priroda...rezort je taky roztahaný cize prve 2 dni sme chodili a pozerali zistovali...pri plazi je pieskovy kopec a trocha utesov ..niektory tam vyliezali a smykali sa (my nie piesok nas dost palil a vecer sme sa uz nechceli babrat od piesku 😁)..da sa prejst popri plazi k inemu vedlajsiemu hotelu kde maju plaz ubytovany vo vedlajsom hoteli...Hydrotour usporaduva vylety aj celodenné aj poldenné...napr na Zakyntoš lodou, Atény, mesto Patras tam sme boli my a este myslim 2 miesta...vonku pred arealom je maly obchodik a miestna taká malá krčma a kemping....7 dni nam utieklo a z malym 1r dietatom myslim si aj radi odpociniete v tom teple ...je tam aqapark taky mensi aj pre male deti 😉

nikola_blgu
15. aug 2023

@msnesquik vdaka. Tak aspon prechadzka a kochanie sa okolitou prirodou?

nikola_blgu
15. aug 2023

@maris5 vdaka. Mate skúsenosť s prenájmom auta? Vraj tie izby su dosť malé, nechyti tam človek skôr klaustrofobiu ? 🙂))

nikola_blgu
15. aug 2023

@21091979 ďakujem. To znie celkom povzbudivo. Takže ste boli celkovo spokojní? Vnímala som, že si mala obavy z tejto dovolenky. 🙂

didaa
16. aug 2023

@nikola_blgu nemáte sa čoho báť, aj my sme tam strávili krásnu dovolenku 🥰

maris5
16. aug 2023

@nikola_blgu auto rezervujete na recepcii, treba aspon 2 - 3 dni vopred rezervovat, Pan pride na prevzatie okolo 9:30

21091979
16. aug 2023

@nikola_blgu mala som obavu ale len kvoli dcere...ma diagnozu Aspergerov syndrom ktora nesie zo sebou dost vela obmedzení tak len pre toto...ale celkom to dopadlo fajn...po prílete bolo dobre ze male letisko...dalej ze nas cakali animatori a teda to islo rychlo..cesta do rezortu len 15 min v buse z klimatizaciou, hned nas vysadili pred vchodom do ubytovania,zapisali nasadili naramok (tam mala trochu problem) a hned do izby..super ze sme mali vyhlad na bazen...izba ozaj mensia no pre nas 3 to stacilo.....potom sme mali volno do vecera do stretnutia tak sme obchadzali kde co je...na stretnuti vsetko vysvetlene....mali sme ale potom az veceru o 19:30h...(dcera mala problem z jedlom to je u jej diagnoze normalne ,cely tyzden žila len na cerealiach a hranolkach ,pritom jedla tam bolo dost no nic take co ona zje)...more pekne ciste,nie azurovo modré ale cisté...piesok ok...trosku dalej sme mali od mora to asi bolo take horsie hlavne aj preto ze v popise pisu ubytko z vyhladom na more a nemali sme ale zase bolo tam kludnejsie a menej ludi v bazéne..ubytko upratovali kazdy den co bolo super.....takze ked to tak mam zhodnotit tak z 10 bodujem tak na 7 😉 myslim ze este by mohli tam nejake veci zdokonalit ale ako pocuvam od znamych ktory uz maju nieco precestované tak niekde mali aj horsie...myslim ze toto je taký stred a kusok viac 😁

msnesquik
16. aug 2023

my mame tiez dost pocestovane, ostrovy, napr.ospevovane Santorini, a za nas to bola zatial najlepsia dovolenka, pomer cena/vykon, ak niekam pojdeme buduci rok, tak zase sem, stretli sme tam niekolko ludi, ktori tam uz boli po x-ty krat...fakt dobre

nikola_blgu
17. aug 2023

@21091979 ďakujem za zhodnotenie. Teší ma, že ste si to teda užili s dcérkou!

u2jana
19. nov 2023

Ahojte, zvazujeme tento hotel na buduci rok cez hydrotour? Plaz a more je tam ciste? Restauracia nebyva preplnena?

msnesquik
19. nov 2023

@u2jana na plazi je vela tych kuskov zo slnecnikov, take listy, ale inak v pohode, a restauracia byva preplnena, byva tam dost naval, ale nam sa pacilo a chceme ist znovu

21091979
19. nov 2023

@u2jana poviem Vam pozitiva aj negativa ktore podla mna tam boli....pozitiva : 10 min.od letiska ,hydrotou super o vsetko postarane, na recepcii pracuje slovenka,čisto upratuju izby kazdý den aj povlecenie aj uteraky menia,mozne ist na vylety boli sme v hl.meste Patra a bolo vsetko ok, .slovakov ubytovavaju v časti boutique viac klud bazen hned pri vchode, jedlo sa dalo vybrat aj ked niektore tocili stale dokola tak boli aj take nase viac druhov na vyber aj na ranajky aj obed aj vecere,more pekné dlho dlho pozvolny vstup takze aj pre neplavcov,na plazi lehatka bez poplatkov dal sa pozicat uterak z recepcie za poplatok,kazdy vecer iný vecerný program z klubom leto,bazeny aj pre deti ,v areali maly butik a posilka ,na izbe klimatizacia.....Negativa: dost male izby, cast boutigue dalej od mora, vela x lehatka u bazenov obsadené uterakmi uz od rana hl.slovaci tak robili, napoje z automatov boli zdarma ale neboli ozajstne len sirup napr.coca cola atd, kava len z automatu v cene -tiez taka prášková akoby riedená, skore ranajky uz 7:30..neskore vecere 20:30, vecer od 20-21h sa vyrojilo more komarov nedalo sa vonku vydrzat ani z repelentom, túlave psy -boli kludné v areale, wifi len v hlavnej budove, v polke tyždna sa na plazi vyplavilo množstvo morskych rias ale fakt ze veľa nemohli ich odstranit lebo to je chranena prírodná oblasť -čakali kým to vsetko more zoberie naspäť -stava sa to vraj 1x za leto -trva to tak tyzden nez to znova more vezme -bolo to dosť neprijemné ako blato ktoré páchlo vsetci boli od toho,nastastie my sme sa stihli prvych 5 dni v mori okupat horsie boli tý ktorým dovolenka len zacala ....pred tym bola ale plaz naozaj pekná čistá...ak chcete napiste mi sukromnu spravu a poslem Vam par fotiek ...ak to mam zhodnotit tak dovolenka tak ma 60% ok...hlavne siroko daleko nic neni...nasa dcera (11r)uz sa aj nudila(a to ma diagnozu AS)...ale nebolo tam ze uplne zle zase...myslim ze taky priemer (prva fotka ciste more zaciatok dovolenky,potom dalsia fotka vyhlad z ubytka na bazen v boutigue,dalsia mala izba a posledna naplavene riase po celej plazi boli)

u2jana
20. nov 2023

@21091979 dakujem za info. Kvoli cene ho zvazujeme, ale dost ma odradza, ze je to daleko od vsetkeho, je tam aspon volejbal alebo pingpong?
My sme boli minuly rok v olympian bay, bola tam jedna restauracia a teda to tam bolo hlava na hlave, toto by som veru uz nechcela zazit.

msnesquik
20. nov 2023

@u2jana je to celkom daleko, ak clovek byva v Boutique, ale da sa v cestocke dohodnut, ze chcete byt blizsie v tych domcekoch, ja som najprv an to nadavala, ale nakoniec som.bola rada, v Boutique bol klud, program sa konal kusok od mora a kvoli komarom to bolo cele neskor a do 23-00 hrala hlasno hudba (a tam su prave tie domceky)..takze som.bola rada, ze sme boli v tichucku, iba cikady sme.poculi 😂

didaa
20. nov 2023

@msnesquik práveže ten Boutique nieje až tak ďaleko. My sme to vôbec nevnímali negatívne. Malá prechádzka a sme pri mori. A reštaurácia je veľká, takže vždy sa našlo volné miesto.

adriannasvk
20. nov 2023

Nie je to daleko,my ame tam boli tento rok a boli sme ubytovani napr pri restauracii,takze nie vsetci byvaju v casti boutique ale fakt to nie nic strasne..mne nevadi, ze sirokodaleko nic nie je,plaz je poloprazdna,ziadna tlacenica...ale mali sme asi 3 dni velmi studene more,nejaky prud sa tam usadil na par dni,2x nam naplavilo riasy ale len neskor poobede a rano uz boli casto vyplavene a more ciste...jedlo velmi dobre,ranajky slabsie

msnesquik
20. nov 2023

@adriannasvk my sme mali zas more sttasne teple, ani osviezit sa nedalo, ale nevadilo nam to 🙂 ranajky su slabsie, to ano, je to ine oproti tomu, na co sme my zvyknuti, mne tie ich sunky nechutili, lievance boli tenucke

didaa
20. nov 2023

@msnesquik asi to nieje dovolenka pre velmi náročných, ale nám sa veľmi páčilo. Rada sa tam vrátim. 🙂 Prežili sme tam krásnu prvú rodinnú dovolenku. Netreba vždy vo všetkom hľadať len negatíva. Podla mňa jedla bolo dosť. Aspoň sa tolko neplytvá, ked tam niesú hory jedál, čo som videla napr.v Egypte.