icon

Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti

skumavka
12. aug 2017

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.

msnesquik
21. nov 2023

@didaa nam sa tam tiez velmi pacilo a podla nas to bola nasa najlepsia doovlenka a to sme uz nieco pocestovali 😁 na moj vkus bolo jedla aj tak vela, ked som videla, co si niektori ludia nakladali a ako vyzerali tie stoly 🙈 ako po prasatach

didaa
21. nov 2023

@msnesquik áno, áno vo všetkom treba hľadať pozitíva. Mne vyhovovalo aj to súkromie, že v okoli nebol ruch iných turistov. Aj personál bol veľmi milý, usmievavý. More, čisté teplučké. My sme boli na prelome júl-august. A tie západy slnka ... 🌞 🤍

adriannasvk
21. nov 2023

@msnesquik sunky,syry urcite lepsie ako Turecko 😅 nam to more nevyslo a to sme boli v auguste ale ja by som sa tam vratila. Len ta kava nestastna 😅 ta by mohla byt lepsia 😅

msnesquik
21. nov 2023

@adriannasvk my sme si kupovali normalne presso,.lebo my sme rozmlsani 😁

kvikina087
22. nov 2023

@adriannasvk
@adriannasvk
Prosím sú tam aj vlny na mori? Vyzerá tak "nudné"?
A prosím boli rodinné izby (dve spálne) aj inde ako v bontique? Ďakujem

kvikina087
22. nov 2023

@didaa
@msnesquik
Prosím sú tam aj vlny na mori? Vyzerá tak "nudné"?
A prosím boli rodinné izby (dve spálne) aj inde ako v bontique? Ďakujem

didaa
22. nov 2023

@kvikina087 vlny sme zažili 1 deň, vtedy dosť fúkalo pri mori. Ale inak bolo more pekné, kľudné. Nám vyšlo dokonalé počasie 🤍
K iným izbám sa vyjadriť neviem, my sme boli v Bontique.

adriannasvk
22. nov 2023

@kvikina087 more pokojne,obcas poobede trosku vlny...my sme boli s morom velmi spokojni. Nemali sme rodinnu izbu, dve spalne.

duda223
23. nov 2023

Chcela by som vás opýtať ma skúsenosti s komármi? Je to problém len tohto hotela? Rozhodujeme sa medzi týmto hotelom a Olympian Village no tento nemej kapacitný sa mi viac pozdáva. Len tie nálety komárov čo čítam v komentároch ma odrádzajú. Ďakujem za vaše skúsenosti

21091979
23. nov 2023

@duda223 tie komare su tam kazdy deň len v case od 21h-22h miestneho času...su presné ako hodinky...je to velmi zvlaštne ze ako padne 21h zrazu zničoho nič roje komarov (vsetci aj personal si podla nich urcuju program ) padne 22h a zrazu komarov nikde 😁 tecie tam taky kanál ktory je prirodne chranený a tie komare sa tam roja zrejme kvoli nemu ale je to fakt len ta 1hod.ludia su vtedy vo vnutry

21091979
23. nov 2023

@kvikina087 nieje nudne 😁 boli aj vlny hlavne v poobednajsich hodinach

msnesquik
23. nov 2023

@duda223 na komare sme sa schovavali, hrali sme karty a ptm sme isli na program...prave preto je v tej casti, ktora je blizsie k moru, tak dlho hluk 😂 mna jeden postipal a to bolo strasne koleso tvrde...ale len jeden stipanec som mala

u2jana
24. nov 2023

@duda223 v olympian village sme boli pred koronou. Jedna z najlepsich dovoleniek, nadherna siroka plaz, ziadna tlacenica, v restike nikdy nebol naval, super strava…
To fakt odporucam

kvikina087
25. nov 2023

@u2jana prosím v olympia vilage máte skúsenosť so šmykľavkou? Môžu na ňu aj deti 7rokov? Ďakujem

21091979
25. nov 2023

@u2jana prosim Vas ta olympia vilage to je tiez peloponez a tiez pláž kalogria beach len iny rezort?

u2jana
25. nov 2023

@21091979
Ano je to tie peloponez, len dalej od letiska
https://www.hydrotour.sk/dovolenky/grecko/pelop...

Kalogoria je iny rezort

@kvikina087 Nasi tam chodili sami, nie je nejaka nebezpecna

kvikina087
26. nov 2023

@u2jana nevyzerá nebezpecno...
Skôr tak či ich tam pustia. Raz sa nám totiž stalo že sme boli v hoteli kde deti púšťali na tobogány až od 12rokov.... A tiež to neboli také tie obrovské....prosím koľko majú vaše deti/koľko mali keď ste tam boli?

kvikina087
26. nov 2023

@u2jana vy ste teda boli v kalórií aj v olympian vilage? Váham kam ísť.... Dosť dôležité je pre mňa ten prístup na tobogan a tiež sa chcem spýtať na vlny... Podľa foto mám pocit že skôr v olympian vilage bývajú väčšie vlny ako v kalórií? Nerady by sme mali len "jazero" ... Deti sa tešia na vlny. Ďakujem za info... Neviem sa rozhodnúť....

u2jana
26. nov 2023

@kvikina087 boli sme len v olympiane, syn mali vtedy 8 rokov, na tej smykalke boli parkrat, takze to sme nejak neriesili. Boli sme hlavne na plazi.
More v pohode, vlny akurat ;)

Nad kalogoriou uvazujeme tento rok, ale vaham kvoli tym komarom a tomu, ze tam len jedna restauracia a bojim sa, ze tam bude tlacenica.

kvikina087
26. nov 2023

@u2jana
Pre nás sú dôležité rodinné izby, piesková pláž, vlny a tobogan... A cena.... A tam už veľký výber nieje.... Tak stále váham. Na kalogrii sa mi práve zdá to more ako jazero (aspoň na foto) ... 🤨 Pri olympia vilage sa mi zdá že je to o niečo lepšie...🤔
Ja môžem odporučiť kos casa paradiso, almeria hotel best roquetas, Kréta cactus beach hotel.
Ak máte nejaké dobré skúsenosti...a viete niečo odporučiť...sem s tým. 🤣

21091979
26. nov 2023

@u2jana podla fotiek to vyzera byt tak ze ta Olympia je trochu viac luxusnejsia...v Kalogrii to nebolo az take to prostredie myslim pekné...aspon z fotiek sa zda byt ten rezort Olympia lepsí

21091979
26. nov 2023

@kvikina087 po obede boli vlny aj viac...nasej dcere to prave prekazalo ,vadi jej voda v tvari

21091979
26. nov 2023

@u2jana prosim nemohli by ste mi do sukromnej spravy poslat viac info o Olympiane Village? Zvazujem toto nasledujece leto ..min.rok sme boli v kalogrii beach ...mam autisticke dieta a strasne by mi pomohlo par blizsich info o rezorte Olympiane nech sa viem rozhodnut 🙏 moc dakujem

21091979
26. nov 2023

@kvikina087 a prosim ktory z tych co odporucate boli naj 😁

didaa
26. nov 2023

@u2jana reštaurácie by som sa nebála, je velká a všetci sa zmestili 🙂

kvikina087
26. nov 2023

@21091979 všetky....
A podľa toho čo skôr hľadáte...všetky tri kúsok od letiska... Kos casa paradiso je najblizsie.... nejakých 10min od letiska. Tak trocha na samote...v kľude. Ale dalo sa ísť aj na kone, vodné športy, či požičať bicykle či auto...plaz nádherná. Najkrajšia akú som videla. Bledý piesok.....
Almeria best roquetas a Kréta cactus beach je asi 50min od letiska ... (Hovorím koľko to trvalo cestovke, súkromnou dopravou je to isto rýchlejšie) obe trocha rusnejsie.... Viac nočného života.... ... Obe pláže nádherné.... Almeria jemný štrk(alebo hrubozrny piesok, super. Kréta čistý piesok ale na pláži trocha tlačenka...nejaké extra rozkladacie nebolo možné. Ale nám to stačilo....deti sa pohrali aj pred lehátkami....
Boli sme aj inde . Ale tieto tri top.

elief
26. nov 2023

@kvikina087 tiež Casa Paradiso odporúčam, úžasná dovolenka

u2jana
26. nov 2023

@21091979 v pohode sa pytajte, my sme tam boli max spokojni, velmi pekne upravene, ciste, velka plaz. Isli by sme tam aj znova, ale bohuzial deti su uz vacsie a oroste to uz pre nas vychadza vela.

V casa paradiso kos sme boli - vsetko ok, len ten vietor a velke vlny, nedalo sa moc plavat v mori, kvoli tomu tam uz nechcem ist.

u2jana
26. nov 2023

@didaa dakujem za info, v recenziach pisali, ze restika nestihala a ze vela ludi, co sa tlacia…
V kalogorii ste boli niekde aj vylete?

katkaaktak
27. nov 2023

Ahojte. Boli sme tento rok, boli sme ten "nestastny" turnus, ked sa na plaz vyplavilo velke množstvo rias. Aj domaci sa tvarili, ze je to velmi neobvykle a stava sa to ojedinele. Kupali sme sa aj tak, riasy sme prerocili a dalej uz bola voda cista.
Komare - tak ako uz pisali vyssie, treba si na tú hodinu spravit iny program. Su ako pocitacom riadené 🙂 21.00 - 22.00.
Hlavne hned po otvorení boli v restike dlhe rady. Ale stačilo ist trochu neskor a bolo to lepšie. Jedlo dokladali priebezne.
Boli sme na celodennom výlete na Zakhyntose, ten bol super.