icon

Hotel Limak Deluxe**** Cyprus

lubiky
31. máj 2018

Zakladam diskusiu konkretne k tomuto hotelu. Novootvoreny v 2018. Budem rada ked pridate recenzie a postrehy ...

maminecka2
8. aug 2018

@mimmi77 A taxik ste si objednavali dopredu? Pamatas si nazov a cenu? Dakujem

mimmi77
9. aug 2018

@maminecka2 áno, dopredu sme objednávali taxík. Jedna cesta stála 90 €, novučičký, luxusný 9 miestny Mercedes vito. Takze sme sa hravo zmestili so všetkou batožinou a veľkým kočíkom. Ale stálo tam samozrejme veľa taxíkov - takze určite aj bez objednávky nie je problém. My sme ale nemali možnosť autobusu... inak neviem, či by som dala 180 € za taxi 🙈

mimmi77
9. aug 2018

@maminecka2 a obchodík je aj v Kaya. Predražené sú samozrejme obidva 🙂
Inak prechádať do susedného hotela je zakázané, je tam aj strážnik. Ale náramky nemu ani jeden hotel. Ja som sa raz s malým prešuchla do Kaya, nech si zaspomínam 🙂 ale počula som, že niektorí išli večer po pláži smerom do susedného hotela a strážnik ich hneď otočil

maminecka2
9. aug 2018

@mimmi77 dakujem pekne. A nevies, plavacie potreby, hracky do vody maju v tom Kaya? Lebo uz mam jeden kufor len tohoto 😩. Jedna kocka mi pisala ze nemaju, tak ci sa to nezmenilo.

mimmi77
9. aug 2018

@maminecka2 v Limaku mali určite, v Kaya myslím tiež. My si berieme vždy všetko overené so sebou z domu, lebo lopatky, ktoré sa pri kopaní ohýbajú a autíčka, ktoré sa rozpadávajú ma vedia vytočiť 😉

maminecka2
11. aug 2018

@mimmi77 Este som Ta chcela poprosit, ked porovnas Kaya a Limak, da sa povedat co sa Ti kde viac pacilo? A ked by ste sli opat tak do ktoreho? Toto budeme urcite riesit buduci rok 😜. Lebo aj Limak sme zvazovali. Dakujem pekne.

luliu
11. aug 2018

@maminecka2 určite Limak, Kaya za mňa nič moc. Super je tiež Noah, určite lepší ako Kaya

maminecka2
11. aug 2018

@luliu Dakujem. Teraz ideme do Kaye tak som zvedava.

mimmi77
12. aug 2018

@maminecka2 Kaya má už pár rôčkov za sebou a je to poznať, hlavne ubytovanie vo vilkách je slabšie, ošumelé. Napriek tomu sme boli s dovolenkou tam minulý rok maximálne spokojní.
Limak je otvorený pár mesiacov, všetko novučičké, čisté, voňavé, naozaj top. Jedlo výborné v oboch hoteloch. Obe dovolenky sme mali mimo sezóny, neboli tam v tom čase slovenskí animátori. V Limaku sa fakt snažili, stále niečo zaujímavé podnikali pre ktorékoľvek deti - maľovanie na tvár, zvieratká z balónov, robenie vlastnej pizze.... V Kaya nič takéto nebolo - ale cez hlavnú sezónu sú v oboch hoteloch slovenskí animátori a tí sú vraj skvelí .
Ešte ma trochu Kaya nemilo prekvapila tento rok, keď som vkĺzla do ich areálu.... - napriek tomu, že hotel mali na začiatku júna už z veľkej časti obsadený, ešte len čistili ten kaskádový potok od hlavnej budovy až po bazény - s wapkami to tam striekali, chodníky boli zablatené, zbytočný hluk..... Nechápem, prečo to neurobili skôr... A to sme sa báli, že Limak bude ešte napoly nedokončený.....
Asi jediné plus pre Kayu, čo sme postrehli,, že tam boli aj tie najdrahšie whisky (napr. Chivas) zadarmo, v Limaku sa niečo doplácalo 😉
Každopádne, pláž a more je nádherné pri Kaya aj Limak, na izbu sa pôjdete len vyspať, takže určite to bude skvelá dovolenka aj v Kaya 👍

maminecka2
12. aug 2018

@mimmi77 Dakujem pekne za info 😀
To si mala napisat ako prve s tym alkoholom, hned som spokojna 😉🍹.
Uz sa zacinam tesit, vlasy nove uz mam, este si nalakujem nechty (a taky detail- zbalim kufre pre 5 ludi 😂) a mozem vyrazit 😎👙🍷🥃🥂🍻🍮🎂🍰🍦.

vodomilka
12. aug 2018

@zuzka547 uplne suhlasim so vsetkym. Boli sme tiez a velmi sa nam pacilo.

vodomilka
12. aug 2018

@maminecka2 Autobus je komfortny, ozaj by som taxi neriesila. na hraniciach vsetko vybavi delegatka, takze deti mozu kludne spat. Autobus sme mali z polovice obsadený, cize sa dalo.

maminecka2
12. aug 2018

@vodomilka Super, verim ze bude OK, a hlavne ze copana bude spat, lebo uz nam zacina vracat v aute, joj 😫

moniq
1. sep 2018

čauko krásky. My ideme do Limaku 11.9. a chcem sa opýtať-dá sa ísť niekam na nákupy? Požičať auto a ísť do mesta?
Ďakujem

katharinka1
3. sep 2018

@moniq priamo v hoteli je jeden maly obchodík , oblecenie - ale neoriginál a do obchodu s okuliarmi som radšej nešla, keďže patrí tomu istému, čo obchod s obuvou a oblečením . My sme mimo rezort ani neboli, nie je kam ísť sa prejsť . Ale cestou na letisko asi 2km od hotela bol nejaký obchod, len je otázne , ako sa k nemu dostať , keďže chodníky popri ceste nie sú. Áut stalo pri hoteli dosť, takze zjavne sa dajú niekde požičať - treba sa buď informovať na zákazníckej recepcii hotela alebo u delegátky .

moniq
3. sep 2018

@katharinka1 ďakujem 🙂 A páčilo sa Vám, vše bolo ok?

katharinka1
3. sep 2018

@moniq fantastické more a pláž a to bolo pre mna TOP a som rada, že som sa dala presvedčiť a z môjho milovaného Grecka som si išla po dlhšom čase inam. Strava sa po týždni začala opakovať ale vždy sa dalo niečo zjesť. Kto ale nemá rád kôpor, nech si radšej vyberie inú destináciu - bol doslova všade 🙂 Hotel splní všetky želania , moja dcéra je veľmi vyberavá v strave a vždy sme niekoho ukecali, aby jej spravili v kuchyni to, čo má rada 🙂

moniq
3. sep 2018

@katharinka1 ďakujem 🙂

dudka77
24. jan 2019

@mimmi77 ahoj, prosím ťa vedela by si my povedať kde bolo lepšie? V Kayi alebo Limaku? Ďakujem

luliu
24. jan 2019

@dudka77 určite limak. Kaya nič moc, to je oveľa lepší aj Noah's Ark

veveo
26. feb 2019

Damy ahojte. Ja by som sa Vas chcela opytat na pocasie. Chystame sa do Limaku na zaciatku juna (2.6.2019). Boli ste niektora v takomto termine? Nie je tam zima 😂 Dakujem za pripadne odpovede.

mimmi77
7. mar 2019

@dudka77 Limak je TOP, Kaya je už starší hotel a je to vidieť. Ale nič hrozné, stále v pohode. Čo sa týka stravy, spokojní sme boli v oboch hoteloch. V Kaya bol všetok alkohol zadarmo (r. 2017), v Limaku sa niektoré drahé whisky (Ballantines...) museli doplácať. Ale napriek tomu tam bolo dostatok kvalitného alkoholu gratis 🙂

@veveo my sme boli v Limaku 1.-13. júna. Tuším dva dni boli také trošku zamračenejšie, dokonca asi 20 minút pršalo. Ale bolo teplo, more bolo tiež teplé. Tým, že je tam veľmi pozvoľný vstup do mora, rýchlo sa to prehreje. Keď bolo veľmi horúco a chcela som sa trochu schladiť, musela som ísť dosť ďalej do hlbšej vody

posta10
24. apr 2019

Prosím Vas a ako je to s eurami? Treaba si zameniť či dá sa aj tam v Limaku? Ďakujem

veveo
27. máj 2019

@mimmi77 dakujem velmi pekne 👍🏻🙏🏼 Mozem sa este opytat jednu vec? Peniaze ste si menili tam alebo ste platili eurami? Dakujem

mimmi77
28. máj 2019

@veveo nemenili sme nič, ale ani sme tam vôbec nič nekupovali / neplatili

veveo
29. máj 2019

@mimmi77 dakujem. 🙂

posta10
1. jún 2019

Veľká paráda....

engel76
6. júl 2019

Ako je to prosim vas s klimatizaciou na izbe? Mozeme si ju sami nastavovat aj zapnut/vypnut?

veveo
6. júl 2019

@engel76 ahoj. Ano klimatizaciu si regulujete sami ako potrebujete 🙂 mate sa na co tesit. Limak je top 👍🏻

posta10
6. júl 2019

@engel76 dokonca v izbách 2+1 alebo 2+2 sú dve klímat.