Hotel Limak Deluxe**** Cyprus
Zakladam diskusiu konkretne k tomuto hotelu. Novootvoreny v 2018. Budem rada ked pridate recenzie a postrehy ...
@posta10 ahoj. prosim ta, bolo uz na cypre v juni more teple?
@janulka182 áno bolo, ja som bola koncom mája a bolo
@posta10 super. tesim sa 🙂
@posta10 a porad este prosim, kde zobrat izbu?
@janulka182 my sme bývali na ľavej trane bočnej budovy, úprimne v limaku je to úplne jedno, všetky izby balkón-terasa, na každej chodbe všetko pekné, dokonca každé krídlo-chodba inak zariadené, TOPKA!!
@posta10 super. uz sa neviem dockaaaaat. dakujem za odpoved.
Ahojte prosím je tu niekto kto bol aj v septembri aj júni?
Zvažujem kedy je lepšie ísť koli obsadenosti ale aj teplota vody samozrejme slnečný svit preto má láka jún 2 polovica je voda ozaj tepla pre malé deticky aj pre mna som zmrznuta
Bola som na konci juna Rodos a ledva som sa kúpala 😀🙄
Dakujem za kazdu odpoved
Ahojte.
Chystáme sa do Limak v polovici augusta, citala som veľa recenzií, väčšinou teda pozitívne s par nedostatkov... Chcem sa spytat na jedlo, ci je tam dostatočný výber nekorenenych jedál, nakoľko som niekd ecitala, ze boli dosť korenisté a keďže mame deti, tak ci si tam niečo vyberu(ale hádam áno) 😁. Jednak aj tie recenzie tu sú staršieho dáta, tak my zaujíma ako sa to zmenilo...
A alkohol je teda v cene aj importovaných hocijaké ci len vybrané druhy?
Dakujem
@klauduska je tam aj dietny kutik. Isto nieco vyberies.
Akurat toto sme minule pozerali, ze by sme sa tam tento rok vybrali, kedze po cypruse poskulujeme uz dlhsiu dobu. Ako je to napriklad aj s vyletmi a podobne
@co_co my už máme kúpený Limak na august 2023
@spolocenskesatynela dobry. Idete cez Ck? Alebo priamo cez hotel? Môžem sa opýtať koko vas to stalo? Mne dnes pisali z hotela na 1 noc to je 421 eur(2 dosp 2 deti). Dakujem za info
@leona45 napíšte mi súkromnú správu
Ahojte, odletove casy sme mali v nedelu o 18,00 do Larnacy a domov o 22,40.Limak je inak jeden z NAJ hotelov, uplna topka a vlastne mu ani nie je co vytknut...mate tam naozaj vsetko na co si len pomyslite, ak nie ste zakomplexovany, frflos tak uspokoji vsetky vase potreby podla mna 🙂
Ahojte , bol niekto v roku 2024? Dakujem

@engel76