icon

Hotel Limak - izby

9. jún 2023

Dobry den,

nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne

Strana
z7
luliu
23. júl 2025
@rodinalel

@anonym_autor ahoj prosim ta ake bolo vybavenie na izbe? Myslim fen, a minibar ( potrebujem chladnicku na lieky) a neviem to nikde najst… dakujem

@rodinalel to je základné vybavenie každej izby v takýchto hoteloch, to nemusíš ani riesit

lubossi
23. júl 2025
@rodinalel

@anonym_autor ahoj prosim ta ake bolo vybavenie na izbe? Myslim fen, a minibar ( potrebujem chladnicku na lieky) a neviem to nikde najst… dakujem

@rodinalel nase decka stale vyzierali minibar, lebo to doplnali kazdy den zadarmo 🙂

elanor1
23. júl 2025
@rodinalel

@rodinalel Ahoj, chladnicka je tam standardna hotelova, mala, ale na lieky verim, ze postaci. Staci len povykladat von vsetky napoje 🙂. Fen na izbe bol, v kupelni. Mali sme aj rychlovarnu kanvicu a caj/kavu. Zastrcky boli anglicky styl, ale 1 bola aj nasa klasicka. Ak nemas adapter, na recepcii ti daju. Na balkone je kratka snura na vesanie ;). A zdalo sa mi, ze mohlo byt viac miesta v skrini, ale nejako sme sa pomestili.

kkkikina
23. júl 2025

@anonym_autor ide niekto 14.8.25 odlet BA? S detmi?

rodinalel
25. júl 2025
@elanor1

@rodinalel Ahoj, chladnicka je tam standardna hotelova, mala, ale na lieky verim, ze postaci. Staci len povykladat von vsetky napoje 🙂. Fen na izbe bol, v kupelni. Mali sme aj rychlovarnu kanvicu a caj/kavu. Zastrcky boli anglicky styl, ale 1 bola aj nasa klasicka. Ak nemas adapter, na recepcii ti daju. Na balkone je kratka snura na vesanie ;). A zdalo sa mi, ze mohlo byt viac miesta v skrini, ale nejako sme sa pomestili.

@elanor1 dakujem

mandana034
2. aug 2025
@anonym_autor

@borabalazova ideme na 11 dni 🙂 dvaja dospeli a dve deti (3 roky a 10 rokov)

@anonym_autor Dobrý deň prosím vas maju tam nočniky prip zabrany na postel? 🙈

Strana
z7