Hotel Sania Obzor verzus Slnečné pobrežie
Ahojte neviem sa rozhodnúť medzi hotel Sania Obzor alebo staviť na overenú klasiku na slnečnom pobreží?
@misiska2010 my sme boli v tomto hoteli. Je to malý hotel asi s 18 izbami. Bola tam taká príjemná atmosféra. Radi na to spomíname, ale bolo to asi pred 10 rokmi.
Bol to jediný hotel, v ktorom bola na prízemí aj sprcha. Keď sme pred odchodom opustili izbu, tak sme sa ešte večer mohli osprchovať.
Písala som aj recenziu, skúsim nájsť.
@misiska2010 v Obzore sa vám bude páčiť, hlavne deťom.
Prosím ťa, cez ktorú cestovku tam idete?
Rada by som išla znovu.
@misiska2010 v Obzore sa vám bude páčiť, hlavne deťom.
Prosím ťa, cez ktorú cestovku tam idete?
Rada by som išla znovu.
@rosean zatiaľ len informatívne ale asi cez Solvex a ďakujem pekne za informácie 🙂 hlavne som chcela vedieť či sú tam aj stánky, promenáda či sa dá kde najesť prejsť
@rosean zatiaľ len informatívne ale asi cez Solvex a ďakujem pekne za informácie 🙂 hlavne som chcela vedieť či sú tam aj stánky, promenáda či sa dá kde najesť prejsť
@misiska2010 nemusíš mať obavy je tam plno stánkov, reštaurácii, aj predajničiek s rýchlym občerstvením, pečivom, zmrzlinou.
Hneď pri pláži sa dá dobre najesť. Sú tam dva amfiteátre, kde bývajú rôzne programy.
V Obzore som bola 2 x a rada by som sa tam vrátila.
A v BG hocikde pôjdeš, nikde nebudeš hladná. Na každom kroku na teba číha jedlo.
Ja tam vždy priberiem.
@misiska2010 nemusíš mať obavy je tam plno stánkov, reštaurácii, aj predajničiek s rýchlym občerstvením, pečivom, zmrzlinou.
Hneď pri pláži sa dá dobre najesť. Sú tam dva amfiteátre, kde bývajú rôzne programy.
V Obzore som bola 2 x a rada by som sa tam vrátila.
A v BG hocikde pôjdeš, nikde nebudeš hladná. Na každom kroku na teba číha jedlo.
Ja tam vždy priberiem.
@roseania Dobrý, chcela by som sa opýtať, ako by som sa dostala z Obzoru do Nesebaru, kedže nemáme auto. Premáva tam vláčik, ako na Slnečnom pobreží, alebo autobus ?My tam ideme v auguste a chceli by sme navštíviť aj Nesebar. Ďakujem
@roseania Dobrý, chcela by som sa opýtať, ako by som sa dostala z Obzoru do Nesebaru, kedže nemáme auto. Premáva tam vláčik, ako na Slnečnom pobreží, alebo autobus ?My tam ideme v auguste a chceli by sme navštíviť aj Nesebar. Ďakujem
@sisa2010 My sme šli na autobusovú stanicu, odtiaľ busom. Chodia tam aj súkromné minibusy, aj takým sme šli. Myslím, že každú hodinu bol spoj. Ak idete do hotela, tak na recepcii vám poradia.

@misiska2010 V Obzore sme boli na jeden deň pozrieť keď sne boli na slnečnom pobreží.Urcite bude super, ale rozhodnúť sa musíte vy.
Pochodili sme toho dosť a nám sa páčilo najviac na slnečnom. Len prvé dni vetrisko hnusný, ani more nebolo veľmi čisté ,ale neskôr už ok a bolo super. Pekné zážitky. A Nesebar je nádherný aj Sozopol je tam čopozerať.
Aj keď to more nebolo ako v Grécku, napriek tomu to bola krásna dovolenka. Lacné ubytko s bazénom a výbornými raňajkami,perfektná promenáda,cenovo super lacné, boli sme aj v aquaparku s deťmi,cestou posledný deň vo Varne v delfinárium .Bola to krásna dovolenka.
Určite sa dobre rozhodnete.