Hotel v Egypte s plážou vhodný na šnorchlovanie
chcem Vás poprosiť o radu kde najdem v Egypte dobrý hotel ale priamo s morom kde sa da šnorchlovat a je tam krasny podmorsky zivot. hotel aby mal 5*.dakujem
tu sme sice my dvaja ale vidno prostredie...
na tom namesti je zivo az do rana a ta fontana je tam nejsuprovejsia kuk cele video potom je to vecer ( cez den aj tak zatvorene )
to je hotel ( ma 4 bazeny ) plaz len zijdes dole zo schodov .... boze uz nech je bud, rok a ideme zaaas....( vedlajsi concorde je tiez fajn a dalsi vedlajsi je super ale straaasne drahy Savoy )
ak by si isla do sharm el sheikh urcite odporucam v blizkosti soho square..... je tam zivot a z okolitych hotelov tam dochodzali v ramci vyletu co si museli platit my sme len vysli z hotela a uz sme tam boli,
velmi dobre su zo siete iberotel, pozri
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/najlepsie...
My sme sa minuly rok pri navsteve Hurghady riadili tymto sprievodcom pre snorchlovanie po Egypte a velka spokojnost:
http://www.snorchlovanie.sk/snorchlovanie-v-egy...
Tento rok, ak nam zvysi na dovolenku, chceme navstivit Marsa Alam.Velmi sa tesim na miestny koralovy utes. To bude snorchlovacia lahodka 🙂
ked chces super snorchlovanie a uzasny podmorsky svet-jedine Marsa Alam. nic ine nikde lepsie v Egypte nenajdes. a plaz je naj tam v zalive Abu Dabbab. super pozvolny vstup do mora s pieskomaz dovody.ani topanky nepotrebujes.ine maju hotely koralove podlozie.
Hurghada ani neuvazuj az chces snorchlovat, to tam najskor more musis najst...a Sharm El Sheik..tam sa este da.
ale najvyssia latka je Marsa Alam. uz nie je nic lepsie. 😉 ver mi. 🙂
Taktiež odporúčam na šnorchlovanie Marsa Alam. My sme boli v Resta Grand Resorte. Maximálna spokojnosť. Ale tí, ktorí neplávajú a nešnorchlujú, si more veľmi neužijú....... Je tam koralové podložie, po ktorom chodiť nedovolia a potom útes....
@959touareg Ahoj,planujeme ist do Egypta,nejaky konkretny tip na 5*hotel?
Dakujem
@dada200 to je velmi siroky pojem. 😉 specifikuj, trocha podrobnejsie kolki ste, ake predstavy mate, aki ste narocni, co chcete tam vidiet, co uprednostnujete, kolko mienite dat za dvl...aku oblast chcete....
@959touareg 😄jasne pisem, oblast jedno kam,ale ked tak makadi, sahl hasheesch,alebo az marsa.
Hlavne plaz pozvolny vstup,bez velkeho odlivu,dobry all inclusive a obstojne ubytovanie. Nepotrebujeme velky luxus,ale ked uz,nech to stoji za to.
Rozmyslam nad : Iberotel Makadi Beach,Iberotel Makadi Saraya Resort,Palm Royale Soma Bay,Steigenberg Al Dau Beach.
A ideme 2 dos. 1 dieta (7.r)
Cena tak do 2000€ na 11/12 dni
Dakujem
jednoznacne steigenberg, alebo na makadi sarayu.
@959touareg dakujem
@dada200 berte ten steigenberger urcite a nebudete lutovat.neskutocne sluzby,obrovske bazeny a je ich vela, maju najvacsiu rozlohu v egypte,nieco cez 5 000m stvorcovych....tusim v roku 2012 alebo 13 bol vyhodnoteni ako naj spa a wellnes v egypte tento hotel. ,obsluha priamo na lehatko na plazi, este aj bryle vam personal vycisti. ja som najskor nechapala,co odo mna chce ked mi z oci brat okuliare a odrazu mi ich isiel cistit.no zlaty. 😀
my tam chodime mimo sezony kvoli golfu . az hrate aj vy, tak nemate co riesit. je to golfovy rezort. a tie su vsade vo svete tie naj. 😉
@959touareg a cez ktoru CK ist? Nieje problem aj rakuska,hlavne cenu,ktora CK ma dobru za nejaky last minut.
DAKUJEM
@dada200 my jednoznacne zahranicne, posledne roky cez rakusko chodime. maju bezkonkurence ceny oproti slovenskym. o sluzbach ani nepisem.slovenske su jeden velky bordel. cez slovenske ani zadarmo nechcem. 😝
@959touareg super,dakujem za rady
Vedeli by ste aj mne odporučiť nejaký hotel alebo destináciu, ja hladam skôr niečo kde môžu byť aj deti - teda hotel s toboganmi atd. 🙂
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/dovolenka...
@zuzankaxy ahoj my sme boli pred dvoma rokmi v Egypte prvy krat.Na nazov hotela si uz nepametam ale odporucam hladaj hotel daleko od letiska 🙂 Ked sme boli v Tunisku tak sme cestovali aspon take 2 hodiny a bolo super nebolo pocut ziadny zvuk lietadiel.A v Egypte sme boli len do nejakych 20km od letiska a tam bol aj hluk aj vanok ze nebolo tak teplo a tak ticho ako v Tunisku a neopalilo nas tak a pritom Tunis hore a Egypt nizsie.A tobogane spytaj sa v cestovke hlavne ze sa chces na toto zamerat. 🙂
ahojte...prosim vie mi niekto poradit nejaky rezort kde sa da snorchlovat kusok od plaze? chceme ist koncom septembra na cca 11 dni aj s dvoma detmi (4 roky a 1 rok) nasla som:
Hilton Nubian v Marsa Alam - ale ten vychadza dost draho a plaz nieje pri rezorte ale kusok od.
Malikia Resort Abu Dabbab - tam som citala aj zle recenzie na izby a samotny hotel.....tak neviem;(
a v Marsal Alam je, ze vraj najkrajsi podmorsky svet..kde este v egypte je krasne snorchlovanie kusok od plaze? vdaka za rady
@niky16 Ahoj, ako ste sa rozhodli? Aj my zvazujeme Malikia. Dik.
@maminecka2 este nevieme...pojdeme az last minute...nakoniec to zacnem riesit az niekedy v septembri😉
@lenkaam_1 praveze som dost vela recenzii citala ze sharm uz nieje to co to byvalo a lepsie je marsal alam🤷♀️🤦♀️

@slivka233 no krasa teda 🙂 super posli link . zas mam dalsieho chrobaka v hlave 😀