icon

Hotely pre deti v SR. Máte nejaké dobré tipy?

luciana157
31. jan 2011

stale sa na nete nemozem dopracovat k nejakym dobrym hotelom aj pre male deti na slovensku. mate nejake dobre tipy? moja predstava je pekne prostredie na vychadzky, bazen vonku aj vo vnutri hotela, postielka pre babatko na izbe, stolicky na papanie v restauracii, popripade aj mala kuchynka na izbe, hotel min. 3 hviezdicky.

Strana
z3
rodinnevikendy2
12. sep 2012

Ahojte, my organizujeme rozne rodinne vikendove pobyty, v roznych castiach Slovenska.
pre rodiny je super hotel Remata Handlova a Gejdak v Ruzomberku. 🙂

veriko
28. júl 2013
jasminka
6. jan 2016

Odporucam urcite hotel Chopok aj pre narocne rodiny a dalsi moj tip je hotel Gold v Terchovej, skromny, ale pre deti idealny.

emma181
6. jan 2016

@jasminka
Wellnes hotel Chopok aj ja odporucam

jabucko
6. jan 2016

My sa momentálne nachádzame A plnE sI užívame pobyt V hoteli Sitno, vyhne
.vrelo odporúčam. Hotel je prispôsobeny pre rodiny S deťmi.
1. Detský program celý deň, animátori, herňa kino, skakaci indoor hrad, detský kút na 2 poschodia
2. Požičovňa sanok
3. Detské bazény, šmykľavka, tobogany
4. Detské menu V restike
5. Prebaľovacie pulty, WC sedáky na dámskych toaletách
6..detská kuchynka na ohrev stravy detí
7. Ústretový personál, príjemné prostredie A ubytovanie.

sonya_12
8. feb 2016
lucka_klembi
28. apr 2016

Ahojte :D píšem diplomovú prácu na tému ,,Dopyt rodín s deťmi po službách ubytovacích zariadení na Slovensku" a chcela by som Vás poprosiť, ak by ste si našli chvíľku čas o vyplnenie môjho dotazníka 🙂 vopred ďakujem za ochotu :D
https://www.survio.com/survey/d/J9U2I6X9D4W4E8O7K

zuzulikh
28. apr 2016

http://grandjasna.sk/sk/
my sme to s manzelom nazvali jeden velky detsky kutik. po recepcii a lobby bare sa premavali deti na odrazadlach, neustaly program pre deti - naozaj hotel, ktory pochopil co deti a ich zufali rodicia potrebuju - srdecne odporucam!
aj ked to GRAND celkom neplati ak hladate total luxus ale ako detsky hotel skvele!

modrofuzik11
29. apr 2016

hotel permon ma najlepsie podmienky, je drahsi, ale stoji to za to

emma181
29. apr 2016

@modrofuzik11 hrozny hotel, po jednej noci sme zbalili kufre a isli do wellness hotel chopok a neporovnatelne

karkulka1
30. apr 2016

@modrofuzik11 @emma181 čo sa týka wellnesu, tak na Liptove jednoznačne vyhráva hotel Permon 🙂 Ostatné sú len taký slabý odvar.

emma181
30. apr 2016

@karkulka1 personal a sluzby v permone najhorsi na liptove. Slovo grand nech si vysktrnu z nazvu

karkulka1
1. máj 2016

@emma181 to som prekvapená, pretože poznám dosť veľa ľudí, čo do Permonu chodia na pobyty (aj tu z MK) a boli spokojní. My tam skrze ubytko nechodíme, len do wellnesu, je to pre nás príliš blízko. 😎

maria41893
20. júl 2016

Ja si cez http://www.booking.com/index.html?aid=1159341 pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.

emma12345
20. júl 2016

My sme prave v Hotel Park a detsky kutik, animacny program, jedlo pre deti, stolicky detske v restike, bazen s teplou vodou, hracky pri bare na terase, bicykel s detskou sedackou sa da pozicat, absolutna spokojnost.

baryana
5. aug 2016

@emma12345 ahoj.v Parku som bola pred dvoma,ale bola tam trochu studena voda v bazene.je to stale tak? A mali detsky kutik vo vestibule.nepribudlo detske ihrisko?

senta_sofia
5. aug 2016
leteku
5. aug 2016

Jednoznacne odporucam Trinity hotely. Hotel Sitno vo Vyhniach je top.

baryana
5. aug 2016

Bol niekto v Thermal vyhne? Krasny,utulny hotel s detskym kutikom, kde su aj sedacky,kde sme si posedeli s rodicmi a svokrovcami,kym sa deti hrali.mensie bazeny s termalnou vodou.hladam nieco podobne od BA max 180km.meni hotel,aby nebol hlucny,preplneny detmi.aby sa aj deti zahrali,ale aby si aj rodicia a svokrovci oddychli.vo vyhniach sme boli uz trikrat a chceli by sme skusit nieco nove.

emma12345
5. aug 2016

@baryana voda bola tepla, hlavne pri virivkach a maju aj pod terasou plastovu preliezku, bazenik s gulickami a nejake hracky 🙂

baryana
5. aug 2016

@emma12345 pod terasou myslis pri bazene? Lebo my sme boli v jarnych mesiacoch a vtedy bola ta terasa zatvorena.takze pre deti je potom k dispozicii len te kutik v hlavnej hale asi,ze?

emma12345
5. aug 2016

@baryana kutik v hale, celodenny animacny program tam mali a terasu nemyslim pri bazene ale z baru. My sme okolo nej chodili ked sme sli z hotela do parku.

baryana
5. aug 2016

Aha,tak vdaka😊

hecka
6. nov 2016

Ahojte vcera sme sa s rodinkou vratili z Hotela Slovan v Tatranskej Lomnici a nemozem si vynachvalit. NESKUTOCNY KIDSFRIENDLY HOTEL. Vsetky veci co sme zabudli boli dostupne v hotely, nosic na turu tiez. Strava bola perfetkna. Personal tiez. Izby cistuce. Personal velmi mily. Urcite vrelo odporucame.

marinka70
29. aug 2017

Ahojte prosim o radu, ktory hotel by ste odporucili pre 1,5r dieta...chcela by som aby mal detsky bazen a vonku nejake inhrisko pripadne zvieratka by bolo velke plus...a hlavne nech je hotel v prirode. Dakujem

angelinja
18. nov 2018

@hecka tak my sme napr. obehali par friendly hotelov komplet trinity, slovan, aveny, betula ale slovan hodnotim ako najmenej friendly..kutik ziadny resp. maly a to ze maju plastove veci na jedenie?to ma byt uz samozrejmost podla mna..inak ranajky super aj jedlo. najlepsi bol villa betula izby mozno skromnejsie ale jedlo fantasticke a pre deti lepsi na slovensku neni podla mna-teda este sme neboli v tom chopku a permone ale kamoskin syn dostal vraj z permonu molusky..tak tam sa ani nechystame

Strana
z3